0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Μarkos στις Μάιος 25, 2009, 03:45:53 μμτετοια ταυτηση αποψεων bikini πρωτη φορα την εχουμε......ανησυχω...... Πολλές φορές, μάλλον ελάχιστες, μιλάς και λογικά, φίλε Μάρκο!
τετοια ταυτηση αποψεων bikini πρωτη φορα την εχουμε......ανησυχω......
να σε πληρώνουν για υπηρεσίες που ΔΕΝ έχεις προσφέρει πρώτη φορά το ακούω!!δηλαδή, ΟΚ μαγκιά σου..δε λέω..Τι εννοείς "σοβαρότατου" λόγου;;Μόνο την ασθένεια;Το παιδί έχει κάθε δικαίωμα να ΜΗΝ σε χρειαστεί κάποιες φορές.Δηλαδή αν το παιδί κατανοήσει πλήρως το συγκεκριμένο μάθημα στη παράδοση κ δεν χρειάζεται βοήθεια στις ασκήσεις δε μπορεί να σου πεί πως θα ήθελε να μην πας;;;Προσωπικά όταν βλέπω μαθητές μου που προηγουμένως είχαν ΤΕΡΑΣΤΙΟ πρόβλημα να πρακολουθήσουν τον καθηγητή τους, να μου λένε ξαφνικά (ακόμα κ λίγη ώρα πριν το μάθημα) να μην πάω γιατι τις έλυσαν μονοι τους, εγώ χαίρομαι!!!!Κ τους συγχαίρω!!!
Παρεμβαίνω στην ενδιαφέρουσα κουβέντα σας, για να κάνω μια ερώτηση... στην απόδειξη που δίνετε στον γονέα στο τέλος του μήνα αρκεί απλά ως αιτιολογία το "παροχή υπηρεσιών"; Ή πρέπει να γράψεις αναλυτικά π.χ. "διδασκαλία Χ ωρών Μαθηματικά κλπ."... είμαι καινούργιος στον χώρο και προσπαθώ να εγκλιματιστώ, και να "στρώσω τις βάσεις" για να κάνω σωστά τη δουλειά μου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Ποιος δίνει αποδείξεις;;;
σωστο αυτο που λες για την εγκαιρη ειδοποιηση. ακριβως το ιδιο μου ειχε συμβει και μενα καποτε. το ξεκαθαρισα και παντα το ξεκαθαριζω απο την αρχη.επισης, οταν κανονιζει ο γονιος να κανει 5 ωρες ιδιαιτερο την εβδομαδα αυτο σημαινει οτι εχει τη δυνατοτητα να πληρωνει τις 5 ωρες/per week και οτι το παιδι εχει αναγκη αυτες τις ωρες για να μπορεσει να καλυψει τα κενα και να προχωρησει. απο την αλλη, "κλεινεις" τον καθηγητη για 5 ωρες,ο οποιος δεν μπορει να βαλει αλλο μαθημα. επιπλεον,δεν ειναι σωστο να χανει τα χρηματα απο τα μαθηματα που ακυρωνονται διαρκως.θα μπορουσε να εχει 1,2 αλλους μαθητες,να πληρωνεται κανονικα και να ειναι ενταξει στις οικονομικες υποχρεωσεις και αναγκες του.συνεπως, ναι,θα πρεπει να πληρωνονται οι ωρες αυτες και δεν πρεπει να τις χανει για "ηλιθιο"λογο.παντα σε συνεννοηση και συνεργασια με τους γονεις. γιατι πιστευω αν υπαρχει αυτο ολα λυνονται και δεν υπαρχουν παρεξηγησεις.
Κάτι ακόμα εξίσου ενοχλητικό είναι για μένα η εντύπωση μερικών γονέων (παιδιών γυμνασίου κυρίως) πως επειδή σου πληρώνουν κάποιες συγκεκριμένες ώρες σου, έχεις την υποχρέωση να κάνεις ό,τι θέλουν αυτοί μέσα στις ώρες αυτές. Έχει τύχει δηλαδή να μου ζητήσουν να "βοηθήσω το παιδί" σε δάφορα μαθήματα όπως Γεωγραφία, Θρησκευτικά, Βιολογία και δε συμμαζεύεται. Μία μάλιστα μαμά, είχε το θράσος να μου πει "Κατερινιώ, δεν προχώρησαν σήμερα στο σχολείο, να κάνετε Αγγλικά που γράφει και τεστ στο φροντιστήριο", απλά και μόνο επειδή έκανα το λάθος να της πω ότι είχα πάρει το Proficiency πριν από 16 χρόνια....Στις αρχές υπήρξα πιο ελαστική σ' αυτό το θέμα είναι η αλήθεια, αλλά πλέον κόβω από την αρχή τον αέρα. Θεωρώ ότι το να ασχοληθώ με ένα αντικείμενο που δεν είναι στην ειδικότητά μου είναι κάτι το οποίο χρειάζεται προετοιμασία και διάβασμα και, ειλικρινά, δεν είμαι διατεθειμένη να τα κάνω όλα αυτά. Χώρια που υποτιμά την επιστήμη μου, αλλά και την επιστήμη των αντιστοίχων συναδέλφων. Εσάς σας έχει τύχει παρόμοιο περιστατικό; πώς το αντιμετωπίζετε;