0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κανείς σας δεν δίνει αποδείξεις; Δεν σας έχουν ζητήσει αποδείξεις οι γονείς; Τα φροντιστήρια δίνουν αποδείξεις, οι οποίες εκπίπτουν από τη δήλωση εισοδήματος του γονέα, οπότε το θεωρώ λογικό να μου ζητήσουν απόδειξη... και προετοιμάζομαι ανάλογα. Γι'αυτό και έθεσε το ερώτημα, επειδή εσείς προφανώς έχετε μεγαλύτερη εμπειρία
Αντιλαμβάνεσαι πως το ερώτημα σου έπεσε στο κενό καθότι συγκρίσεις με τα φροντιστήρια κ τον "επαγγελματισμό" τους γίνονται μόνο όταν βολεύεται το επιχείρημα (πχ... "Στο φροντιστήριο δεν χάνονται ώρες, γιατί να χάνονται στα ιδιαίτερα κτλ..)
Επίσης άποψή μου: τους γονείς δεν τους λυπόμαστε ποτέ, διότι α) σε εμάς δείχνουν πόσο δύσκολα τα βγάζουν πέρα (σε ορισμένες περιπτώσεις ισχύει), αλλά έξω κοκορεύονται πως το παιδί τους κάνει ιδιαίτερο και όχι σε ομαδικό φροντιστήριο ακόμη κι αν έχουν να μας πληρώσουν 2 μήνες.β) στην πραγματικότητα δεν τους ενδιαφέρουμε εμείς (υπάρχουν πολλοί εκεί έξω) και θα στραβώσουν αμέσως ήδη με το πρώτο όχι που θα τους πούμε στην πρώτη απαίτησή τους(πχ όχι δεν έρχομαι να κάνω μάθημα γενικής στο παιδί σου, γιατί όλο το χρόνο δεν του έκανα το συγκεκριμένο μάθημα και θεωρώ ότι δε θα υπάρξει κέρδος γι΄αυτό)γ) Τους περισσότερους το πρώτο που τους ενδιαφέρει είναι αν έχουμε "πιάσει" το θέμα στις πανελλήνιες δ) Δεν λυπούνται εμάς όταν μας λένε ότι δε θα ξανακάνει μάθημα το παιδί τους μαζί μαςε) Μας θεωρούν υπηρέτες των παιδιών τους και όχι καθηγητές τους.Είμαι απόλυτη; Ναι είμαι, γιατί έχουν καταλάβει πόσο μεγάλη προσφορά υπάρχει εκεί έξω και γιατί η εικόνα του εκπαιδευτικού που τον σέβονταν (με όλα τα προβλήματα που περνάει ο κλάδος μας ) έχει χαθεί προ πολλού...
Επίσης άποψή μου: τους γονείς δεν τους λυπόμαστε ποτέ, διότι .....
Παράθεση από: frerar στις Ιούνιος 09, 2009, 01:45:10 μμΕπίσης άποψή μου: τους γονείς δεν τους λυπόμαστε ποτέ, διότι .....Σου έχει περάσει από το μυαλό η σκέψη πως ίσως να έπρεπε να ακολουθήσεις άλλο επαγγελματικό δρόμο;Πραγματικά..Απορώ..Πως είναι δυνατόν κάποιος να βγάζει εις πέρας μια σχολική χρονιά (χωρίς να χτυπάει εγκεφαλικά) όταν είναι τόσο αρνητικός.
χωρίς να παίρνω το μέρος των γονιών,θα σας κάνω την εξής απλή ερώτηση:εσείς θα πληρώνατε ένα άτομο σαν και εσάς να κάνει ιδιαίτερα στο δικό σας παιδί?πόσο θα το ψαχνατε για το αν είναι καλός ή όχι?τι απαιτήσεις θα είχατε από αυτόν?οι καιροί είναι δύσκολοι και ο γονιός όταν πληρώνει θέλει να δει αποτελέσματα!και μην ξεχνάμε ότι μέσα στις υποχρεώσεις μας είναι να καταφέρουμε να κεντρίσουμε το ενδιαφέρον ακόμη και του πιο αδιάφορου μαθητή!