0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Stiliani στις Ιανουάριος 07, 2010, 08:28:18 μμΘα ήθελα να συνεχίσω το θέμα ρωτώντας τους συναδέλφους που ασχολούνται με τα ιδιαίτερα κυρίως , πότε και για ποιους λόγους διακόπτουνένα ιδιαίτερο. Ειμαι στα πρόθυρα να διακόψω ένα και θα ήθελα να γνωρίζω και τους δικούς σας λόγους. όποιοι και εαν είναι οι λόγοι μου φαίνεται ότι αντι-επαγγελματικό να διακόπτεις ιδιαίτερο στα μέσα της χρονιάς.
Θα ήθελα να συνεχίσω το θέμα ρωτώντας τους συναδέλφους που ασχολούνται με τα ιδιαίτερα κυρίως , πότε και για ποιους λόγους διακόπτουνένα ιδιαίτερο. Ειμαι στα πρόθυρα να διακόψω ένα και θα ήθελα να γνωρίζω και τους δικούς σας λόγους.
Μπα μη νομίζεις, και σε μας εδώ η ίδια νοοτροπία ισχύει μέσες άκρες. Και άκου σύμπτωση, πρόσφατα συζητούσα με μερικές συναδέλφους για το θέμα της πληρωμής και έτυχε όλες να έχουμε ταλαιπωρηθεί από γονείς που είχαν αντιπροσωπείες αυτοκινήτων! Επίσης, καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι οι καλύτεροι ως προς τις πληρωμές είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι.
Ναι, πολύ σωστά το λες, υπάρχει αυτός ο κίνδυνος. Αλλά είναι τέτοια η ψυχική κούραση από τέτοιου είδους μαθήματα που, μερικές φορές, προτιμάς να χάσεις τα χρήματά σου προκειμένου να απαλλαγείς. Για να καταλάβεις, κάποια στιγμή δούλευα σε ένα φροντιστήριο, στο οποίο το αφεντικό μπορεί να είναι και ο χειρότερος άνθρωπος που έχω συναντήσει στη ζωή μου. Και όταν άλλαξα φροντιστήριο, ενώ μου χρωστούσε περίπου 500 ευρώ, προτίμησα να του τα χαρίσω, αρκεί να μην ξανάβλεπα τα μούτρα του!
fivo, απ'οτι σε θυμαμαι, εχεις αυτον τον....αερα!!!! φανταζομαι τον φροντιστηριαρχη!!! τα ιδιαιτερα (κυριως οταν δεν τον γνωριζεις τον αλλο) ειναι επισφαλει!κρατας "πισινή"τους εξηγεις απο την αρχη οτι "εγω πληρωνομαι παντα στο τελος του μαθηματος" ή " εγω πληρωνομαι τελος της εβδομαδας" και μετα προχωραω .... γιατι παρεχω υπηρεσια και πληρωνομαι αμεσως. ή οπως λεω εγω...." ο κιμας κοβεται παρουσια του πελάτη"