0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ θα την έβριζα, ή τουλάχιστον θα την ειρωνευόμουν μέχρι αηδίας. Και φυσικά, θα διέκοπτα εγώ πρώτη τη συνεργασία μας. Τέτοια ιδιαίτερα τί να τα κάνεις; Έχουμε και μια αξιοπρέπεια.
Hi there! Καινούργιος εδώ, να παραθέσω μερικά προβλήματα με ιδιαίτερα.α) ακυρώσεις από ενήλικες της τελευταίας στιγμής (με opportunity cost φυσικά!)β) μη πληρωμή των μαθημάτων (στα τρώνε)γ) χαμηλή ζήτηση για τα μαθήματαδ) συμπεριφορά γονέων (τα ξέρουν όλα )PS περίεργοι που ζητάνε "δοκιμαστικά- τζάμπα" και σου λένε θα σας ειδοποιήσουμε την επόμενη μέρα (και δεν καλούν φυσικά ΠΟΤΕ), άλλοι ρωτάνε στο τηλέφωνο κανένα 20λεπτο και μετά σου λένε δεν με ενδιαφέρει κτλ και PS2 (lol) έχεις κανονίσει για 2 ώρες σου λένε θα κάνουμε μόνο 1 (και φυσικά σε κρεμάνε να περιμένεις το επόμενο ραντεβού σου στο κρύο)
Δοκιμαστικό;;;;; Τί καραγκιοζιλίκια είναι αυτά ρε παιδιά; Εξάλλου αν δεν τους κάνεις σε δύο τρία μαθήματα μπορεί να σου πει ότι σταματάει η συνεργασία (φυσικά το χρόνο μας τον πληρωνόμαστε σε ΚΑΘΕ περίπτωση)
γονιών που να μην χώνουν την μύτη τους (μου είχε τύχει μάνα παιδιού καθ.Αγγλικής να μου λέει τι να του διδάξω πχ επίρρημα, γερούνδιο κτλ- γιατί δεν του έκανε αυτή άραγε??)