0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εδώ εμένα μου ζήτησαν καθημερινή μελέτη 2-2:30 ωρών Β Γυμνασίου για 350 ευρώ το μήνα. Και το κερασάκι ήταν ότι η μητέρα μου πρότεινε να φύγω από το σπίτι μου για να μείνω στη διπλανο διαμέρισμα του σπιτιού της που το νοίκιαζε για 450 και μου λέει : "Θα μένεις δίπλα, θα μελετάς το γιο μου, δε θα σε πληρώνω και θα μου δίνεις τη διαφορά στο νοίκι.."
(μια πόρτα βρε αδερφέ ο Γιαννάκης δεν κατάλαβε τα Μαθηματικά του κάνεις λίγο?)
(με δωρεάν όλο το υλικό προετοιμασίας μέχρι και το Listening!), τι να πω.
Καλά η όλη κατάσταση ήταν σουρεάλ. Με πήρε πριν μία εβδομάδα και μου είπε ότι θέλει να κλείσουμε ώρες για το Σεπτέμβρη.. Της είπα ότι είναι λιγάκι νωρίς για να ξέρω το πρόγραμμά μου και της είπα ότι είναι 10ε/ ώρα για καθημερινή 2ωρη μελέτη. Εκείνη συγκλονίστηκε και μου πε να ξεχάσω αυτές τις εποχές γιατί ο κόσμος δεν έχει λεφτά..(οκ, θα μπορούσε να μιλάει για τον εαυτό της γιατί έχω και άλλα παιδιά για μελέτη και οι γονείς τους με πληρώνουν κανονικότατα) και ότι μπορεί να μου δίνει το πολύ 350 το μήνα ενώ σε αυτόν που έχει τώρα δίνει 300!! Στο τέλος μου πρόσθεσε ότι και αυτή κ ο άντρας της είναι άνεργοι και γι'αυτό δε μπορούν να με πληρώσουν. Τότε τη ρώτησα γιατί δεν το διαβάζουν οι ίδιοι αφού είναι όλη μέρα στο σπίτι!!! Και μου είπε ότι δεν κάθεται μαζί τους αλλά θελει κάποιον που να τον "στρώσει". Τί να της έλεγα..θεε μου..έλεος..(άσε που μίλαγε ακατάπαυστα..) Της είπα ότι θα την έχω υπόψιν και από Σεπτέμβρη που θα ξέρω το πρόγραμμά μου θα την πάρω τηλέφωνο Όσο την πάρω εμένα να μου τηλεγραφήσετε..
Παράθεση από: George999 στις Φεβρουάριος 06, 2013, 07:51:38 μμ (με δωρεάν όλο το υλικό προετοιμασίας μέχρι και το Listening!), τι να πω. δηλαδη σε αλλες περιπτωσεις τους βαζεις να αγορασουν τα cd??εννοειται πως δικη σου υποχρεωση ειναι...μια φορα τα αγοραζεις κ σου μενουν κιολας..