0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ο,τι και να πεις στο γονιό που σε κρεμάει στη μέση της χρονιάς δεν πρόκειται να σε καταλάβει. Παράθεση από: George999 στις Φεβρουάριος 23, 2013, 02:26:51 πμμαθητές να σου λένε "που κάναμε τις 3 ώρες που μου λες!" (ενώ φυσικά και έχουν διδαχθεί) Σ'αυτή την περίπτωση σημειώνεις στο τετράδιο και του μαθητή κάθε ώρα που κάνετε μαζί.
μαθητές να σου λένε "που κάναμε τις 3 ώρες που μου λες!" (ενώ φυσικά και έχουν διδαχθεί)
Και γω που είμαι περισσότερα χρόνια στο χώρο Αντιγόνη δε μπορώ να καταλάβω/κατανοήσω/χαρακτηρίσω αυτή τη στάση των γονιών. Μας λένε συνέχεια(κάποιοι) ότι δε μπορούν ν'ανταποκριθούν οικονομικά, ότι αναγκάζονται ή θ' αναγκαστούν να περικόψουν ώρες από τα μαθήματα των παιδιών τους ή και να τα σταματήσουν εντελώς αλλά οι βόλτες, οι εκδρομές, το shopping είναι όχι μόνο εβδομαδιαίο αλλά και καθημερινό σε κάποιους. Προφανώς είναι άλλες οι προτεραιότητες τους. Έχω ακούσει γονείς να θεωρούν πεταμένα λεφτά, τα χρήματα που δίνουν στα φροντιστήρια των παιδιών ενώ αυτά που σπαταλούν στη διασκέδαση "ζωτικής σημασίας".
Καθηγητές καταγγέλλουν στο metrogreece.gr περιστατικά εκμετάλλευσης από γονείς!Σημείο των καιρών, αναπόφευκτη τακτική για να επιβιώσουν, εκμετάλλευση...δεν μπορούμε να κρίνουμε ούτε να γνωρίζουμε τις προθέσεις, αλλά τον τελευταίο καιρό, όλο και περισσότερα είναι τα περιστατικά των απλήρωτων συστηματικά και μεθοδικά καθηγητών!Τι συμβαίνει... Γονείς προσλαμβάνουν καθηγητές για να κάνουν ιδιαίτερα μαθήματα στα παιδιά τους. Περνούν οι δύο πρώτοι μήνες χωρίς να τους πληρώνουν , επικαλούμενοι την οικονομική κατάσταση. Έτσι τα μαθήματα συνεχίζονται όσο ο εκάστοτε καθηγητής αντέξει!Όταν η διαμαρτυρία γίνει έντονη οι γονείς ανακοινώνουν στο καθηγητή ότι δεν μπορούν να συνεχίσουν τα μαθήματα και θα τα σταματήσουν... χωρίς βέβαια να αποζημιώσουν το καθηγητή! Αμέσως μετά προσλαμβάνουν έναν άλλο καθηγητή και η ιστορία επαναλαμβάνεται...Τα περιστατικά καταγγέλλουν καθηγητές στο metrogreece.gr!"Κατανοούμε την οικονομική κατάσταση, δεν είμαστε παράλογοι! Αλλά δεν ανεχόμαστε την κοροϊδία! Δεν μιλάμε για ανθρώπους που πράγματι βρίσκονται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση...είμαστε δίπλα τους και δεν θα αφήσουμε τα παιδιά να επηρεαστούν! Όμως καταγγέλλουμε, την απαράδεκτη συμπεριφορά γονιών που ακόμα και σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, θυσιάζουν τη παιδεία των παιδιών τους στο βωμό της εκμετάλλευσης" ... δήλωσε μία εκ των καθηγητών!"Κάνω την δουλειά μου όπως ακριβώς πρέπει να γίνεται... σαν λειτούργημα! Τα παιδιά δεν ευθύνονται για την τραγική κατάσταση που βρισκόμαστε! Αν κάποιο παιδί χρειάζεται βοήθεια... επιβάλλεται να του την προσφέρουμε έστω και με λιγότερα χρήματα! Το να προσπαθούν όμως κάποιοι να εκμεταλλευτούν τη δουλειά μου, το έργο μου... δεν το επιτρέπω! Παρατήρησα το φαινόμενο πριν καιρό, όταν γονείς που δεν με πλήρωσαν ποτέ, μου ζήτησαν να σταματήσω τα μαθήματα με το παιδί τους! Την επόμενη κιόλας εβδομάδα, προσέλαβαν έναν, κατά τύχη φίλο μου, και μαζί του ακολούθησαν την ίδια τακτική! Και μετά το ίδιο και με έναν τρίτο καθηγητή... μέχρι που τελείωσε η σχολική χρονιά!".... Μια ακόμα δήλωση απο έναν φυσικό, στην επαρχεία!
θα τους εξηγήσω απο την αρχη πως "πολλά" να μην περιμένουν και πως ευθύνη δεν γινεται να εχω, ωστοσο ο,τι ειναι δυνατον θα κανω.Διαφορετικά δεν θα αναλάβω το μαθημα.