0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Άντε εξήγησέ το αυτό στους γονείς... Μήπως να τους πληρώνατε για να διαβάσουν αυτοί τα βλαστάρια τους;
Τότε Τάνια84 θα αρχίσω να σε βλέπω ανταγωνιστικά αφού ήμουν καλός και στα φιλολογικά..Τι να τους διδάσκω από άγνωστο;;;;
Για να διδάξεις ένα μάθημα θα πρέπει να έχει εμπεριστατωμένη άποψη!Αυτό συνεπάγεται ότι δε θα πρέπει να έχεις μόνο ένα βιβλίο π.χ. για χημεία Β λυκείου αλλά τουλάχιστον 2-3 για να βγάζεις και καλές ασκήσεις!Μην ξεχνάμε ότι τα βιβλία είναι ένα δυσβάστακτο κόστος όπου με 5 € δε βγαίνει συνάδελφοι!
Καλημέρα συνάδελφοι!Χρειάζομαι βοήθεια σχετικά με ένα ιδιαίτερο Αγγλικών...Τάνια βοήθεια Ελπίζω να γράφω στο σωστό θέμα. Ανέλαβα δύο κοριτσάκια Α' και Γ' Δημοτικού. Πηγαίνουν σε ιδιωτικό και κάνουν από Burlington τα Tiny Town Pre-Junior και Our Town Junior B αντίστοιχα. Η μητέρα τους μου είπε θέλει τα παιδιά να μάθουν να μιλάνε, δεν την ενδιαφέρει η γραμματική κτλπ, θέλει εμπειρικά Αγγλικά, όπως είπε. Από τα λεγόμενά της επίσης, προτιμά να κάνουν μαζί τα παιδιά αν και είπαμε θα δούμε αν μπορούν.Τώρα τα διλήμματα είναι πολλά.. θεωρώ ότι δεν χρειάζεται άλλο βιβλίο από αυτά που κάνουν σχολείο. Έκανα ένα μάθημα να δω πως πάνε, (ένα παραμυθάκι με χαιρετισμούς, ζωάκια και κάποια χρώματα) φυσικά η μικρή δεν ξέρει καθόλου να διαβάζει και τώρα μαθαίνει τα γραμματάκια. Τώρα ανάλογα με το υλικό που πηγαίνω, να τους βάζω κάποιες λεξούλες αντιγραφή και ορθογραφία; Αλλά και πάλι δεν μπορούν να έχουν τις ίδιες λέξεις ορθογραφία.Όπως καταλάβατε είναι μία ιδιαίτερη περίπτωση που δεν μου έχει ξανατύχει. Αν μπορείτε, μπείτε στον κόπο και πέιτε μου τη γνώμη σας. Ευχαριστώ πολύ.