0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κι εγώ με αυτή τη δικαιολογία σκεφτόμουν να τους πάρω...Ευχαριστώ πάντως.
Καλησπέρα, είμαι νέα στο χώρο (σχετικά) και από φέτος έχω αρχίσει να κηνυγώ το επάγγελμα λίγο περισσότερο, γιατί τα πράγματα είναι δύσκολα... Λοιπόν με απασχολεί και εμένα αυτό το ζήτημα, αν δηλαδή είναι αποδεκτό να παίρνω τους γονείς να τους ρωτάω αν θα συνεχίσουμε. Βλέπω όμως ότι πολλοί συνάδελφοι το κάνουν, οπότε άρχισα να το σκέφτομαι.Έχω έναν μαθητή από την Α' Γυμνασίου, είχαμε πολύ καλή συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια. Φέτος πηγαίνει στην Β' Λυκείου. Το καλοκαίρι όταν τελειώσαμε την Α' μου είπε ότι θα με πάρουν σίγουρα για να κανονίσουμε, αλλά ακόμη δεν έχει πάρει. Να τον πάρω εγώ κι αν ναι, πότε πιστεύετε ότι είναι καλύτερα;Δεύτερον (άσχετη ερώτηση), αλλά ξέρετε πόσο περίπου κοστίζει για τους μαθητές μια ώρα σε φροντιστήριο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Κι εγώ αυτό λέω να κάνω, σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου!
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Πρόκειται για φροντιστήριο. Ήθελα και κάτι ακόμα αν γνωρίζετε. Θέλω να βρω τα δικαιώματα των εργαζομένων σε φροντιστήρια Μ.Ε. Βρίσκω κάποια αρχεία, τα περισσότερα εκ των οποίων όμως γράφουν "πρόταση για δικαιώματα". Δεν ξέρω αν είναι θεσμικά κατοχυρωμένα