0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΙΜΗ ΝΕΑΡΗ κοπέλα/καθηγήτρια (κατά προτίμηση κοντά στην περιοχή του ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ - Πειραιώς), για ιδιαίτερα μαθήματα 1 ης ΛΥΚΕΙΟΥ, στο γιο μου που είναι ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΣ ΑΛΛΑ ΤΕΜΠΕΛΑΚΟΣ - βαριέται το ΔΙΑ
Του μιλάω πολύ, είμαι κοντά του, ακούω τους προβληματισμούς του (εδώ πρέπει να σημειώσω ότι είναι λίγο ιδιαίτερη η περίπτωσή του) και γενικά του λέω ότι θέλει περισσότερη προσπάθεια αλλά έχει το μυαλό του αλλού. Λέει ότι θα περάσει σίγουρα και ότι θα διαβάσει. Τόσα "θα" ούτε επί δεκαετία '80. Πώς θα περάσει, δηλαδή, αφού δεν κάνει τίποτα γι αυτό; Δεν το καταλαβαίνω. Γενικά είναι αρκετά ανώριμος και όχι μόνο δεν αγχώνεται καθόλου αλλά κοιμάται αργά, βγαίνει με την κοπελιά του, πηγαίνει γυμναστήριο, δουλεύει, πηγαίνει γήπεδο... τα κάνει όλα και ποτέ δεν βρίσκει χρόνο για διάβασμα, πάντα κάτι του τυχαίνει. Πηγαίνω και νιώθω άχρηστη, νιώθω περιφρόνηση από την αδιαφορία του και ενώ έχω τόση όρεξη να τον βοηθήσω... δεν! Επιπλέον στο σπίτι επικρατεί πολλή ένταση, φωνές και είμαι συχνά "μάρτυρας" στους καβγάδες με τους γονείς εν ώρα μαθήματος. Δράμα η κατάσταση.
Συνέχισε την προσπάθεια. Δυστυχώς δεν μπορούν πολλά να γίνουν. Νομίζω πως κάπου πιο κάτω θα το πληρώσει κάπως. Όλοι βρίσκουν αυτό που έκαναν ή το πληρώνουν κάπως διαφορετικά. Πιστεύω πολύ στη δικαιοσύνη και κυρίως την επίγεια.
το πρόβλημα ξεκινάει απ' το γεγονός ότι οι γονείς του θέλουν περισσότερο να περάσει κάπου παρά ο ίδιος.Πώς θα το διαχειριζόσασταν αυτό; Η μητέρα ξέρει ότι δεν διαβάζει και επίσης ζητάει ειλικρίνεια από εμένα. Εγώ λέω αλήθειες αλλά με τακτ γιατί η αυστηρότητα δεν μου πάει. Σκέφτομαι ωστόσο μήπως πρέπει να αφήσω αυτό το ιδιαίτερο (με κάποια πρόφαση ή να πω τον πραγματικό λόγο;!) γιατί ίσως να είναι επιζήμιο για τη δουλειά μου στο μέλλον (είμαι νέα και από μικρή πόλη). Τι λέτε; Τι θα κάνατε στη θέση μου;Μια απελπισμένη φιλόλογος...
πως αντιμετωπίζετε τις ακυρώσεις μαθημάτων??Όταν έχετε 2 φορες την εβδομάδα και σου ακυρώνουν μεσα στο μήνα 4 μαθήματα το θεωρείται φυσιολογικό??Νομίζω δε γινεται σωστή δουλειά ένα πασαλειμμα έτσι τι να πω...
Καλησπέρα συνάδελφοι. Μου συνέβη το εξής περιστατικό. Δέχομαι τηλέφωνο από πατέρα ενός αγοριού για να τον αναλάβω σε όλα τα μαθήματα της θεωρητικής. Συζητάμε, του λέω ώρες και τιμή και φάνηκε να συμφωνεί. Μου λέει θα σε πάρει τηλ ο γιος μου να κλείσετε ένα ραντεβού να μιλήσετε μαζί. Με παίρνει μετά από 1 εβδομάδα, κλείνουμε ένα ραντεβού κ συμφωνούμε να ξεκινήσουμε τάδε μέρα τάδε ώρα, μου δίνει διεύθυνση σπιτιού κτλ. Δέχομαι δεύτερο τηλ από τη μητέρα του η οποία μου ακυρώνει το μάθημα για κάποιο λόγο και μου λέει ότι θα με ξαναπάρει ο γιος της να το κανονίσουμε εκ νέου. Μάλιστα με ρώτησε κ τη τιμή και μου είπε να μιλήσουμε κ μαζί από κοντά κτλ. Δε με παίρνει ο γιος ,παίρνω εγώ καθώς ήθελα να κανονίσω το πρόγραμμά μου. 2 φορές πήρα κ δε το σήκωσε. Ξαναπαίρνω την επόμενη μέρα μου λέει θα σε πάρω εγώ τη Κυριακή. Λέω οκ πάρε με ειτε ξεκινήσουμε είτε όχι γιατί θέλω να κανονίσω τις ώρες μου. Ήρθε και η Κυριακή κ ακόμα με παίρνει! Φυσικά δεν ξαναπήρα. Τώρα ή εγώ είμαι η τρελή ή όλος ο υπόλοιπος κόσμος είναι τρελός!φιλική συμβουλή, αν θέλουν αυτοί θα σε καλέσουν, αυτοί ελέγχουν την ζήτηση όχι εμείς!
Καλησπέρα συνάδελφοι. Μου συνέβη το εξής περιστατικό. Δέχομαι τηλέφωνο από πατέρα ενός αγοριού για να τον αναλάβω σε όλα τα μαθήματα της θεωρητικής. Συζητάμε, του λέω ώρες και τιμή και φάνηκε να συμφωνεί. Μου λέει θα σε πάρει τηλ ο γιος μου να κλείσετε ένα ραντεβού να μιλήσετε μαζί. Με παίρνει μετά από 1 εβδομάδα, κλείνουμε ένα ραντεβού κ συμφωνούμε να ξεκινήσουμε τάδε μέρα τάδε ώρα, μου δίνει διεύθυνση σπιτιού κτλ. Δέχομαι δεύτερο τηλ από τη μητέρα του η οποία μου ακυρώνει το μάθημα για κάποιο λόγο και μου λέει ότι θα με ξαναπάρει ο γιος της να το κανονίσουμε εκ νέου. Μάλιστα με ρώτησε κ τη τιμή και μου είπε να μιλήσουμε κ μαζί από κοντά κτλ. Δε με παίρνει ο γιος ,παίρνω εγώ καθώς ήθελα να κανονίσω το πρόγραμμά μου. 2 φορές πήρα κ δε το σήκωσε. Ξαναπαίρνω την επόμενη μέρα μου λέει θα σε πάρω εγώ τη Κυριακή. Λέω οκ πάρε με ειτε ξεκινήσουμε είτε όχι γιατί θέλω να κανονίσω τις ώρες μου. Ήρθε και η Κυριακή κ ακόμα με παίρνει! Φυσικά δεν ξαναπήρα. Τώρα ή εγώ είμαι η τρελή ή όλος ο υπόλοιπος κόσμος είναι τρελός!