Σύνολο ψηφοφόρων: 95
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
syrrahm "έπιασα" τι θες να πεις. Βέβαια και μπορώ να επιχειρηματολογήσω και να πω ότι ούτε αυτό που προτείνεις εσύ κάνει τα πράγματα ποιο αντικειμενικά και δίκαια.πχ κάποιος έχοντας μαζέψει προυπηρεσια μεσω...πδς αποφασίζει και δίνει ασεπ.ειναι στους επιτυχόντες του ασεπ οριακά και συνεχίζει μέσς πδς τη συγκέντρωση μορίων...και φτανει στα 20+/_ μόρια στον πίνακα διορισμών.δηλαδή αυτός μπήκε στην κολυμπήθρα, ξέπλυνε την προυπηρεσια και από εκεί και μετά ειναι νόμιμος;δεν νομίζω.θα πρέπει να κλεισει το παράθυρο των αυθαίρετων προσλήψεων το συντομότερο δυνατό και όλοι οι διορισμοί να γίνονται μέσω του πίνακα και όχι μέσω γνωστών.Από εκεί και μετά ο ορος "επιτυχία ασεπ" για όλους εμάς απλά παρέχει την ηθική ικανοποίση ότι κανένας όσο βύσμα και να είναι δεν ξέφυγε από την μέγγενη του ασεπ.Αυτό και μόνο τίποτα παραπάνω.
Μάρκο για ακόμη μια φορά "θέλεις" να πρωτοτυπήσεις προτείνοντας να μετράει μόνο ο τελευταίος ασεπ! μπορείς να μου εξηγήσεις λοιπόν ποιό είναι το σκεπτικό σου που προτείνεις κάτι τέτοιο;όλοι υποστηρίζουμε οτι με την πολιτική του το ΥΠΕΠΘ μας έχει χωρίσει σε μικρές ομαδούλες που η κάθεμια προσπαθεί να πάρει το πλεονέκτημα έναντι της άλλης(πχ τρ΄τεκνοι, πολύτεκνοι...κτλπ).Μήπως όμως με τέτοιες προτάσεις σαν την δική σου τελίκα επιθυμούμε τέτοιες πολιτικές;Γιατί στον τελεύταίο ασεπ λοιπόν και οχι στον προτελευταίο θα αντιπρότεινα εγώ;Είναι τεκμηριωμένο οτι ο τελευταίος ασεπ και μόνο σε κρίνει Κατά τρόπο επιστημονικό αν είσαι κατάλληλος για να διδάξεις; Εδώ αμφισβητήτε ο ίδιος ο ασεπ αν πράγματι διορίζει σε εισαγωγικα τους καλύτερους(για να μη ξεφύγουμε από το θέμα είμαι υπερ του ασεπ, το βλέπω σαν αναγκαίο κακό έναντι της αναξιοκρατίας με ταυτόχρονες προσλήψεις από τον πίνακα προυπηρεσίας).Δηλαδή ο εκπαιδευτικός που ενδεχομένως ειναι 2-3 ή και περισσότερες φορές στους επιτυχόντες αλλά για τον Α, Β Γ....λόγο στον τελευταίο δεν τα πήγε καλά πάει στον κάλαθο;Θα περίμενα αυτά που γράφουμε να να τα σκεφτόμαστε και λίγο πριν. Ο καθένας μπορει να βρεθεί στους επιτυχόντες του τελευταίου ασεπ αλλά και ο καθένας στους αποτυχόντες!!!