Σύνολο ψηφοφόρων: 124
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και το κυριότερο κατά τη γνώμη μου: Οι απαντήσεις για τα θέματα ανάπτυξης να δίνονται από το ΑΣΕΠ στη δημοσιότητα!! Δεν είναι δυνατόν να περιμένουμε στα τυφλά τη βαθμολογία μας και να μην ξέρουμε τι να διορθώσουμε στον επόμενο διαγωνισμό για βελτίωση της βαθμολογίας μας.
Khkh, δε διαφωνώ στα επιχειρήματά σου και όσο για τους "παραθυράκηδες", αν δεις τα ποστ μου σε θέματα σχετικά με τους ΟΑΕΔίτες θα καταλάβεις κατά πόσο με αγανακτεί το γεγονός να τους βλέπω μπροστά μου! Δε δηλώνω ούτε υπέρμαχος ούτε πολέμιος του ΑΣΕΠ, τον θεωρώ "αναγκαίο κακό" κατά κάποιο τρόπο και γι΄αυτό προαπαιτούμενο σε κάθε διορισμό. Υποστηρίζω την επιτυχία ΑΣΕΠ ως προαπαιτούμενο και στους διορισμούς πολυτέκνων και τριτέκνων, ωστόσο μην πάμε και στο άλλο άκρο: ρίξτε τα παιδιά σας στον Καιάδα, ώστε να ενταχθείτε στους διοριστέους (απλοί επιτυχόντες "καίγεστε") ή κάντε οικογένεια αφού διοριστείτε!
Παράθεση από: frerar στις Ιουνίου 04, 2009, 09:43:40 amΚαι το κυριότερο κατά τη γνώμη μου: Οι απαντήσεις για τα θέματα ανάπτυξης να δίνονται από το ΑΣΕΠ στη δημοσιότητα!! Δεν είναι δυνατόν να περιμένουμε στα τυφλά τη βαθμολογία μας και να μην ξέρουμε τι να διορθώσουμε στον επόμενο διαγωνισμό για βελτίωση της βαθμολογίας μας.συμφωνω στο να δινονται στη δημοσιοτητα οι απαντησεις στις ερωτησεις αναπτυξης, και οταν λεμε απαντησεις εννοουμε τα κυρια σημεια που θα επρεπε να αναφερθουν.αυτο ομως, και παλι δεν εξασφαλιζει την ικανοτητα μας να υπολογισουμε το βαθμο. ειναι και αλλα πραγματα που συντελουν στη τελικη διαμορφωση του βαθμου και αυτα εμεις οι εκπ/κοι τα γνωριζουμε
δηλαδή είσαι υπέρ του ''προαπαιτούμενο ΑΣΕΠ'' σε όλους τους πίνακες διορισμών..θα χαρώ πολύ αν εφαρμοστεί κάτι τέτοιο σύντομα.. Παράθεση από: tonik στις Ιουνίου 04, 2009, 11:23:44 amKhkh, δε διαφωνώ στα επιχειρήματά σου και όσο για τους "παραθυράκηδες", αν δεις τα ποστ μου σε θέματα σχετικά με τους ΟΑΕΔίτες θα καταλάβεις κατά πόσο με αγανακτεί το γεγονός να τους βλέπω μπροστά μου! Δε δηλώνω ούτε υπέρμαχος ούτε πολέμιος του ΑΣΕΠ, τον θεωρώ "αναγκαίο κακό" κατά κάποιο τρόπο και γι΄αυτό προαπαιτούμενο σε κάθε διορισμό. Υποστηρίζω την επιτυχία ΑΣΕΠ ως προαπαιτούμενο και στους διορισμούς πολυτέκνων και τριτέκνων, ωστόσο μην πάμε και στο άλλο άκρο: ρίξτε τα παιδιά σας στον Καιάδα, ώστε να ενταχθείτε στους διοριστέους (απλοί επιτυχόντες "καίγεστε") ή κάντε οικογένεια αφού διοριστείτε!
πόσο πιο ήρεμοι θα αισθανόμασταν πολλοί από εμάς εάν για παράδειγμα γνωρίζαμε από τον προηγούμενο διαγωνισμό αν όντως στο β΄ερώτημα της ειδικής των αρχαίων χρειαζόταν να κάνουμε σχέδιο μαθήματος ή όχι, ή εάν στο γνωστικό των αρχαίων η ανάπτυξη ολόκληρης της τυπικής σκηνής της φιλοξενίας θα αφαιρούσε μονάδες ή όχι...
1) Η καθιέρωση του αξιοκρατικού 100% ΑΣΕΠ είναι ένα θέμα που θέτω εδώ και καιρό .2) Η βελτίωση του διαγωνισμού ΑΣΕΠ είναι ένα δεύτερο θέμα το οποίο θέτετε τώρα εσείς.Συμφωνώ απόλυτα και με τα δύο !!!
1η αξιοκρατική επιλογή1) Προαπαιτούμενο για διορισμό ( σε όλους τους πίνακες διορισμών ) η επιτυχία στον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ.2) Από εδώ και πέρα , προαπαιτούμενο για την είσοδο στους πίνακες αναπληρωτών και ωρομισθίων η επιτυχία στον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ.3) Από τους πίνακες αναπληρωτών και ωρομισθίων να γίνεται η επιλογή για την Π.Δ.Σ.2η αξιοκρατική επιλογήνα ψηφιστεί το 2009 ότι από το 2015 και μετά θα ισχύσει το 100% ΑΣΕΠ
δηλαδή είσαι υπέρ του ''προαπαιτούμενο ΑΣΕΠ'' σε όλους τους πίνακες διορισμών..θα χαρώ πολύ αν εφαρμοστεί κάτι τέτοιο σύντομα.. Υ.Γ. knkn είμαι και όχι khkh ... Παράθεση από: tonik στις Ιουνίου 04, 2009, 11:23:44 amKhkh, δε διαφωνώ στα επιχειρήματά σου και όσο για τους "παραθυράκηδες", αν δεις τα ποστ μου σε θέματα σχετικά με τους ΟΑΕΔίτες θα καταλάβεις κατά πόσο με αγανακτεί το γεγονός να τους βλέπω μπροστά μου! Δε δηλώνω ούτε υπέρμαχος ούτε πολέμιος του ΑΣΕΠ, τον θεωρώ "αναγκαίο κακό" κατά κάποιο τρόπο και γι΄αυτό προαπαιτούμενο σε κάθε διορισμό. Υποστηρίζω την επιτυχία ΑΣΕΠ ως προαπαιτούμενο και στους διορισμούς πολυτέκνων και τριτέκνων, ωστόσο μην πάμε και στο άλλο άκρο: ρίξτε τα παιδιά σας στον Καιάδα, ώστε να ενταχθείτε στους διοριστέους (απλοί επιτυχόντες "καίγεστε") ή κάντε οικογένεια αφού διοριστείτε!
Χαίρομαι που κάπου συμφωνήσαμε... αν και θα χαιρόμουν πολύ περισσότερο, αν εφαρμοζόταν η προϋπόθεση ΑΣΕΠ και στην περίπτωση των ΟΑΕΔιτών, κάτι που δυστυχώς πια είναι ανέφικτο... Υ.Γ. Αχ, συγνώμη που σου παράλλαξα το ψευδώνυμο!!! Και να φανταστείς, τόοοοοσο καιρό εγώ το διάβαζα khkh αντί knkn!
Ευνοιοκρατικώς διορισμένοι εκπαιδευτικοί! Ότι χειρότερο για την εκπαίδευση, για την κοινωνία, για το μέλλον. Η ένσταση πρέπει να συμπεριλαμβάνει όλους τους τρόπους ευνοικρατικής καταγραφής μορίων προϋπηρεσίας.
παντου ΑΣΕΠ για να καταρριψουμε καθε επιχειρημα, που μπορει να προκυψει,βασιζομενο στον μονιμο διορισμο μεσω του 40%