0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ε, αυτο πια ειναι πανω και εξω απο καθε λογικη !!! να παραπονιουνται και οι δασκαλοι για το τροπο διορισμου;
Παράθεση από: Μarkos στις Ιούνιος 03, 2009, 12:57:31 μμε, αυτο πια ειναι πανω και εξω απο καθε λογικη !!! να παραπονιουνται και οι δασκαλοι για το τροπο διορισμου; Όταν κάποιος δεν παιδεύεται για εύρεση εργασίας, με κάτι άλλο πρέπει να ασχολείται ._
Βρε παιδιά, γιατί μαλώνετε; Όλοι εκπαιδευτικοί είμαστε και έχουμε κουραστεί εξίσου για το πτυχίο μας. Αν ο άλλος έκανε καλύτερη επιλογή δεν πρέπει να τον αναθεματίζουμε. Μην ξεχνάτε ότι πολλοί φιλόλογοι αναγκάστηκαν να τελειώσουν την παιδαγωγική ακαδημία για να διοριστούν και πολλοί οικονομολόγοι τέλειωσαν το Χαροκόπειο για να διοριστούν επίσης. Σας διαβεβαιώνω, επίσης, ότι, όταν διοριστούμε και εμείς με το καλό, θα ζητάμε παραπάνω πράγματα. 'Ετσι είναι ο άνθρωπος. Μια φίλη μου, καθηγήτρια Αγγλικών μου έλεγε τις προάλλες ότι παίρνει 1350 και σχολιάζε "μισθός είναι αυτός!", ενώ εγώ για να τα βγάλω πρέπει να εργάζομαι πάνω από 12 ώρες. Ας ηρεμήσουμε και λίγο οι καθηγητές! Εγώ χαίρομαι που στα δημοτικά είναι πλέον αξιόλογα νέα παιδιά που δε γνώρισαν τι θα πει ανεργία. Γιατί, βρε παιδιά, πρέπει να βιώνουν όλοι ό,τι εμείς οι φιλόλογοι; Ίσως, αυτά τα παιδιά να έχουν λιγότερα από τα κόμπλεξ που κουβαλάμε εμείς οι καθηγητές, όταν μπούμε σ' ένα σχολείο. Τέλος, αν νομίζετε ότι αλαζόνες είναι οι δάσκαλοι σκεφτείτε τη συμπεριφορά και τα σχόλια κάποιων μονίμων συναδέλφων μας καθηγητών.
Εγώ χαίρομαι που στα δημοτικά είναι πλέον αξιόλογα νέα παιδιά που δε γνώρισαν τι θα πει ανεργία. Ίσως, αυτά τα παιδιά να έχουν λιγότερα από τα κόμπλεξ που κουβαλάμε εμείς οι καθηγητές, όταν μπούμε σ' ένα σχολείο.
To κατά πόσο έχεις καβαλήσει το καλάμι εξαρτάται, Anneta μου, από τον άνθρωπο και όχι από τον κλάδο!
Παράθεση από: LK στις Ιούνιος 03, 2009, 05:18:38 μμ Εγώ χαίρομαι που στα δημοτικά είναι πλέον αξιόλογα νέα παιδιά που δε γνώρισαν τι θα πει ανεργία. Ίσως, αυτά τα παιδιά να έχουν λιγότερα από τα κόμπλεξ που κουβαλάμε εμείς οι καθηγητές, όταν μπούμε σ' ένα σχολείο.Εμένα δεν με ενδιαφέρει πόσα παίρνουν και πότε τελικά διορίζονται αλλά ΝΑ ΞΕΚΑΒΑΛΗΣΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ! ΟΤΑΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΠ ΕΞΩ!
+++++++++++++++++++++++++++++