0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ε, αυτο πια ειναι πανω και εξω απο καθε λογικη !!! να παραπονιουνται και οι δασκαλοι για το τροπο διορισμου;
Παράθεση από: Μarkos στις Ιουνίου 03, 2009, 12:57:31 pmε, αυτο πια ειναι πανω και εξω απο καθε λογικη !!! να παραπονιουνται και οι δασκαλοι για το τροπο διορισμου; Όταν κάποιος δεν παιδεύεται για εύρεση εργασίας, με κάτι άλλο πρέπει να ασχολείται ._
Εγώ χαίρομαι που στα δημοτικά είναι πλέον αξιόλογα νέα παιδιά που δε γνώρισαν τι θα πει ανεργία. Ίσως, αυτά τα παιδιά να έχουν λιγότερα από τα κόμπλεξ που κουβαλάμε εμείς οι καθηγητές, όταν μπούμε σ' ένα σχολείο.
To κατά πόσο έχεις καβαλήσει το καλάμι εξαρτάται, Anneta μου, από τον άνθρωπο και όχι από τον κλάδο!
Παράθεση από: LK στις Ιουνίου 03, 2009, 05:18:38 pm Εγώ χαίρομαι που στα δημοτικά είναι πλέον αξιόλογα νέα παιδιά που δε γνώρισαν τι θα πει ανεργία. Ίσως, αυτά τα παιδιά να έχουν λιγότερα από τα κόμπλεξ που κουβαλάμε εμείς οι καθηγητές, όταν μπούμε σ' ένα σχολείο.Εμένα δεν με ενδιαφέρει πόσα παίρνουν και πότε τελικά διορίζονται αλλά ΝΑ ΞΕΚΑ
+++++++++++++++++++++++++++++