*

Αποστολέας Θέμα: Ένσταση κατά ΟΑΕΔιτών  (Αναγνώστηκε 335478 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Τιμόθεος

• Έμπειρο μέλος
  • Το μέτρο της αγάπης είναι η αγάπη χωρίς μέτρο
    • Προφίλ
Απ: Ένσταση κατά ΟΑΕΔιτών
« Απάντηση #1428 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2009, 09:20:27 am »
Η δικαίωση των ΟΑΕΔιτών χαιρετίστηκε και ψηφίστηκε από τους βουλευτές όλων των κομμάτων και από όλους τις συνδυκαλιστές.
Τώρα όποιος αλλάξει άποψη θα δει στις εφημερίδες την υπογραφή του πριν και μετά. Τέτοιο πολιτικό κόστος ποιος βουλευτής ή συνδικαλιστής θα το αναλάβει;

Δεν μας νοιάζει τι θα κάνετε. Να πάτε στον πρόεδρο της δημοκρατίας ή στο ευρωπαϊκό δικαστήριο ή στο ΣτΕ.

Καλό θα είναι να μην ασχολούνται οι οαδίτες με το θέμα αυτό.
Χιόνια και κρύα ας μη σταθούν εμπόδιο μπροστά σου, στις κορυφές της αρετής ν' ανθίζει πάντα η καρδιά σου

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:31:32 »

Αποσυνδεδεμένος AntreaEirini

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 02
    • Προφίλ
« Απάντηση #1429 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2009, 09:34:44 am »
Η δικαίωση των ΟΑΕΔιτών χαιρετίστηκε και ψηφίστηκε από τους βουλευτές όλων των κομμάτων και από όλους τις συνδυκαλιστές.
Τώρα όποιος αλλάξει άποψη θα δει στις εφημερίδες την υπογραφή του πριν και μετά. Τέτοιο πολιτικό κόστος ποιος βουλευτής ή συνδικαλιστής θα το αναλάβει;

Δεν μας νοιάζει τι θα κάνετε. Να πάτε στον πρόεδρο της δημοκρατίας ή στο ευρωπαϊκό δικαστήριο ή στο ΣτΕ.

Εμείς αυτό λέμε εξ αρχής. Το θέμα αφορά όσους στέφονται εναντίον σας, και δεν ανοίξαμε διάλογο μαζί σας. Εσείς χωθήκατε για να παραπληροφορήσετε, όπως κάνετε και πάλι, συγχέοντας το ρόλο των βουλευτών και των δικαστηρίων. Οπότε ή δε γνωρίζετε ή κάνετε ότι δε γνωρίζετε ότι η απόφαση δε θα αναιρεθεί ούτε από τους βουλευτές, ούτε από τους συνδικαλιστές που βάλανε την υπογραφή τους. Αυτό είναι δουλειά των δικαστηρίων.
Αν και καθόλου δεν ευελπιστώ ότι θα σταματήσετε να εισχωρείτε σε ένα θέμα που δεν σας αφορά, η παραπληροφόρηση είναι το μόνο "όπλο" που έχετε για να προσπαθήσετε να αποτρέψετε τον κόσμο από το να συμμετάσχει στην κίνηση εναντίον σας

Αποσυνδεδεμένος Τιμόθεος

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1430 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2009, 09:38:48 am »
Ρώτησε κάποιον φυσικό να σου πει για τα συγκινονούντα δοχεία.
Χιόνια και κρύα ας μη σταθούν εμπόδιο μπροστά σου, στις κορυφές της αρετής ν' ανθίζει πάντα η καρδιά σου

Αποσυνδεδεμένος billimember

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1431 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2009, 09:43:08 am »
συγκοινωνουντα

κ εγω κανω ορθογραφικα δε λεω, αλλα τα ψαχνω κ λιγο ρε παιδι μου.Χωρις παρεξηγηση ε.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:31:32 »

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 02
    • Προφίλ
« Απάντηση #1432 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2009, 09:45:01 am »
Ανατρίχιασα και με την ουσία, αλλά πρωτίστως με την ορθογραφία...

Αποσυνδεδεμένος Τιμόθεος

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1433 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2009, 09:49:31 am »
Zagorakis μου έχει υπωθεί από συναδέλφους ότι οι οαδιτες θα διοριστούν τον επόμενο Σεπτέμβριο με το 30μηνο και το 24μηνο + ΑΣΕΠ και ότι δεν επιβαρύνει ιδιαίτερα τον πίνακα του 40%. Μήπως μπορούμε και μεις να κινηθούμε ποινικά εναντίων αυτών προσωπικά που ενώ δεν επιβαρύνονται από το μόνιμο διορισμό των πρώην οαεδιτών, κινούνται εναντίων συναδέλφων εκπαιδευτικών;

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 02
    • Προφίλ
« Απάντηση #1434 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2009, 09:52:11 am »
Zagorakis μου έχει υπωθεί από συναδέλφους ότι οι οαδιτες θα διοριστούν τον επόμενο Σεπτέμβριο με το 30μηνο και το 24μηνο + ΑΣΕΠ και ότι δεν επιβαρύνει ιδιαίτερα τον πίνακα του 40%. Μήπως μπορούμε και μεις να κινηθούμε ποινικά εναντίων αυτών προσωπικά που ενώ δεν επιβαρύνονται από το μόνιμο διορισμό των πρώην οαεδιτών, κινούνται εναντίων συναδέλφων εκπαιδευτικών;

Καλό τέχνασμα. Προσπαθήστε το. Δεν πάτε να το συζητήσετε πουθενά αλλού, σε κάποιο θέμα που να είστε ευπρόσδεκτοι, αν μη τι άλλο, ή μήπως τώρα περάσατε στην τεχνική του εκφοβισμού για να αποτρέψετε τους συμμετέχοντες;

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 02
    • Προφίλ
« Απάντηση #1435 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2009, 09:56:52 am »

Και παρεμπιπτόντως κι αυτό προσπάθεια παραπληροφόρησης αποτελεί. ούτε 30μηνο, ούτε 24μηνο θα πιάσετε.
30μηνο όχι, γιατί όπως έμαθα εσχάτως χρειάζεται 30 μήνες προϋπηρεσία σε σχολεία του ΥΠΕΠΘ
24μηνο όχι, γιατί χρειάζεται ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΑΣΕΠ. Κι απ' ό,τι έχω καταλάβει δεν είστε και πολύ εξοικειωμένοι με το σπορ.

Αποτέλεσμα; Θα πλημμυρίσετε τον πίνακα του 40% και τους πίνακες αναπληρωτών - ωρομισθίων για τα επόμενα χρόνια.
Επομένως έλα εσύ και πες μου για τι ποιος θίγεται και ποιος όχι.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 14, 2009, 10:00:49 am από AntreaEirini »

Αποσυνδεδεμένος catwoman2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1436 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2009, 10:52:29 am »
ρε παιδια σημερα δεν είναι η εκπομπη του Αυτια για τους ΟΕΑΔίτες?
το έδειξε νωρίς ?
Σιχαίνομαι την εκπαιδευση. Λατρεύω την διδασκαλία.

Αποσυνδεδεμένος Υπατία

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ03
    • Προφίλ
« Απάντηση #1437 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2009, 11:02:07 am »

Αν έχω καταλάβει καλά η προσφυγή είναι εναντίον του νόμου που ψηφίστηκε από τους προαναφερόμενους. Και πρόκειται για δικαστική προσφυγή ακύρωσης του νόμου. Δεν είναι η πρώτη φορά που πολίτες που θίγονται από ένα νόμο καταφεύγουν στη δικαιοσύνη για κατάργησή του. Προβλέπεται από το ελληνικό Σύνταγμα. Που είναι πάνω απ΄όλους τους νόμους.

Μήπως μπορούμε και μεις να κινηθούμε ποινικά εναντίων αυτών προσωπικά που ενώ δεν επιβαρύνονται από το μόνιμο διορισμό των πρώην οαεδιτών, κινούνται εναντίων συναδέλφων εκπαιδευτικών;

Όπως νομίζετε...Αλλά για να κάνω κι εγώ το ¨δικηγόρο του διαβόλου¨ πώς αλήθεια θα αποδείξετε ότι δεν θίγονται οι  εν λόγω συνάδελφοι όταν ΟΛΩΝ η σειρά άρα και ο οικογενειακός προγραμματισμός αλλάζει; Και ΠΟΥ βρίσκεται το ποινικό αδίκημα εν προκειμένω; Είναι εγκληματίας όποιος απευθύνεται στη δικαιοσύνη γιατί θεωρεί ότι θίγεται από ένα νόμο; Θα ποινικοποιήσουμε τώρα και την προσφυγή στη δικαιοσύνη για ακύρωση νόμων; ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ αυτό; Γιατί το ισχυρίζεσαι; Μόνο μια υπόθεση μπορώ να κάνω...

Αλλάξει δεν αλλάξει άποψη αν η δικαιοσύνη αποφασίσει ότι ο νόμος πρέπει να καταργηθεί, θα καταργηθεί. Δεν θα γίνει η κατάργηση του νόμου  με δήλωση μετανοίας των βουλευτών στις εφημερίδες. Ούτε θα γίνει με πολιτική απόφαση έτσι ώστε να χρειαστεί να επενεξετάσουν το θέμα παίρνοντας πολιτικό κόστος... Μιλάμε για νομικές διαδικασίες...

Δεν μας νοιάζει τι θα κάνετε.
Εννοείται πως όταν οδηγούνται τα πράγματα στη λογική ¨ο θάνατός σου η ζωή μου¨ τέτοιες απόψεις θα εμφανίζονται όλο και πιο συχνά... Είμαστε στην εποχή της...ζούγκλας. Τρέμω για το ήθος που θα διδαχτούν τα παιδιά στα σχολεία από φορείς τέτοιων απόψεων...
Να είστε σίγουροι πως κάποιοι τρίβουν τα χεράκια τους γι΄αυτό.
Είναι οι ίδιοι που δίνουν μισή ρώγα στους εννιά πεινασμένους σπουργίτες.
Είναι οι ίδιοι που σήμερα κρατούν τα σχολεία κλειστά λόγω...έλλειψης καθηγητών και δασκάλων.

Να πάτε στον πρόεδρο της δημοκρατίας ή στο ευρωπαϊκό δικαστήριο ή στο ΣτΕ.

Ο κάθε θιγόμενος  πολίτης μπορεί να προσφύγει όπου ο ΙΔΙΟΣ αποφασίσει ότι θα είναι αρμόδιο όργανο μιας συντεταγμένης πολιτείας για να βρει το δίκιο του. Και οι προσφεύγοντες...γράμματα γνωρίζουν. Προς τι οι συμβουλές και η εμπάθεια; Η προσφυγή γίνεται ΕΝΑΝΤΙΟΝ του νόμου, που η συγκεκριμμένη κατηγορία εκπαιδευτικών θεωρεί ότι είναι ά-δικος. Ότι τους θίγει. Δεν είναι εναντίον των...¨οαεδιτών¨ όπως αποκαλείς παρακάτω συνάδελφε τους εργαζόμενους εκπαιδευτικούς στον ΟΑΕΔ που πέτυχαν την ψήφισή του από το Ελληνικό Κοινοβούλιο.
Απ ότι κατάλαβα οι προθεσμίες δεν έχουν εκπνεύσει.
Αν είχαν θα είχε σταματήσει και ο διάλογος εδώ ή, αν κρίνω απ΄το επίπεδο της αντιπαράθεσης, θα υπήρχαν ιαχές του τύπου ¨Σας πήραμε σας πήραμε¨ αν θυμάστε το παλιό παιδικό τραγουδάκι.

Ο καθένας και στο φόρουμ αλλά και στη ζωή μπορεί να ασχολείται η να μην ασχολείται με ότι θεωρεί ότι τον αφορά. Ο ΤΡΟΠΟΣ έχει σημασία. Και δείχνει τον ΑΝΘΡΩΠΟ. Κι αυτό είναι που πρέπει όλοι να προσπαθήσουμε να περισώσουμε σ΄αυτούς τους χαλεπούς καιρούς. Την ΑΝΘΡΩΠΙΑ μας και το αίσθημα του ΔΙΚΑΙΟΥ.
Η ανεργία είναι ένα βάρβαρο σπορ. Μια από τις συνέπειες είναι ότι ¨απανθρωπίζει¨ τον άνθρωπο.
Συνάδελφοι
Επειδή θα συναντηθούμε στις αίθουσες των σχολείων κάτω απ΄τα βλέμματα των παιδιών, τι λέτε, δέχεστε την πρόκληση να αντισταθούμε στις ενστικτώδεις, βάρβαρες παρορμήσεις της στιγμής και να προσπαθήσουμε χρησιμοποιώντας και το (μαθηματικό μας, για όσους εδώ έγραψαν και είναι συνάδελφοι μαθηματικοί) μυαλό να δούμε και το δίκιο του άλλου; Αν δεν πάρουμε υπόψη τα δεδομένα ξέρετε...
Και ένα δεδομένο, τουλάχιστον για μένα, είναι πως δεν υπάρχουν άνεργοι πρώτης δεύτερης και τρίτης κατηγορίας...Και πως δεν θα πατήσω επί πτωμάτων για να σώσω τον κ...ο μου. Γιατί αυτό και ανήθικο, κατά τη γνώμη μου, είναι και πρόσκαιρο και μπούμεραγκ.
Καλή σας μέρα και καλή αναμονή.
Είμαστε όλοι σε αναμμένα κάρβουνα γιατί ακόμη δεν ξέρουμε αν θα είμαστε και που θα είμαστε αύριο. Και πότε θα έρθει αυτό το αύριο...
Κι όσο μιλάμε σε αυτό το επίπεδο, θα χαίρονται αυτοί που φρόντισαν να καταντήσουμε εδώ.

Joanna Bear

• Επισκέπτης
« Απάντηση #1438 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2009, 01:37:19 pm »
Ποια θεία δίκη; Τι τον νοιάζουν το Θεό οι νόμοι του υπεπθ. Μέχρι το καλοκαίρι οι οαδίτες θα έχουν +10 μόρια από την αναπλήρωση που και ο νόμος να αλλάξει επειδή θα εργάστηκαν δεν τα χάνουν.
Κι άλλο λάθος, φίλε Αρίσταρχε... Τον Θεό Ο Λ Α Τον νοιάζουν, μικρά και μεγάλα, φανερά και ΚΡΥΦΑ και έχει και ιδιαίτερη ευαισθησία στην αρπαγή και στην αδικία... Και αργά ή γρήγορα όλα βγαίνουν στη φόρα, το πώς και το πότε είναι δευτερεύοντα ζητήματα...Αυτά, για να μην έχουμε αυταπάτες... Και για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δαχτυλάκι μας...  :( :( :( :( :( :( :( :(
Διάβασε φίλε μου την Αγία Γραφή και μετά έλα να συζητήσουμε για το Θεό. Αυτά που αναλογούν στον Καίσαρα να τα προσφέρουμε στον Καίσαρα (ΚΡΑΤΟΣ) και του Θεού στο Θεό.Δεν έκανα τον κόπο να δω πόσοι εκπαιδευτικοί του υπεπθ δεν πέρασαν τη βάση στον ΑΣΕΠ, αλλά σίγουρα αναλογικά θα είναι περισσότεροι από τους εκπαιδευτικούς του ΟΑΕΔ. Στην ουσία στρέφεστε εσείς που περάσατε τη βάση, εναντίων όλων όσων δεν πέρασαν τη βάση (ΥΠΕΠΘ + ΟΑΕΔ).

Την Αγία Γραφή, φίλε μου, τη διαβάζω από 14 χρονών συστηματικά και σε καθημερινή βάση, οπότε η προτροπή σου κάπως δεν έχει να κάνει με μένα προσωπικά. Καλό είναι βεβαίως πάντα να γίνεται...
Τι από όσα λέω δεν λέει η Αγία Γραφή; Το ότι ο Θεός δεν ενδιαφέρεται για την αδικία που λαμβάνει χώρα στην καθημερινότητά μας; Είτε δεν το έχεις διαβάσει είτε δεν το αντιλαμβάνεσαι σωστά. Άπειρες είναι οι σχετικές παραπομπές και στην Παλαιά και στην Καινή Διαθήκη, για το πώς ο Θεός ενδιαφέρεται και για τα μικρά και για τα μεγάλα που συμβαίνουν στη ζωή μας. Και έχει ιδιαίτερο άχτι στην αρπαγή και την αδικία... Δεν θέλω να καταχραστώ τον χώρο σ'αυτό το φόρουμ, αλλά, αν θες, σου στέλνω λίγα σχετικά εδάφια σε προσωπικό μήνυμα.

Τη φράση για τον Καίσαρα και τον Θεό την τοποθετείς εκτός περιεχομένου, άλλα λέει η παραπομπή αυτή από αυτά που συζητάμε, για το πώς πρέπει να είμαστε σωστοί στις υποχρεώσεις μας απέναντι στο κράτος και πώς απέναντι στον Θεό. Άσχετο με όσα λέμε σ'αυτήν τη φάση. Δεν "ξεκολλάμε" ένα εδάφιο από τον χώρο στον οποίο είναι γραμμένο και να το κοτσάρουμε όπου και όπως νομίζουμε εμείς. Υπάρχουν και ερμηνευτικοί κανόνες.

Επί της ουσίας όμως: αυτό που ενδιαφέρει εμένα, είναι να βάλω σε πράξη όσα διαβάζω, γιατί η ανάγνωση και μόνο χωρίς την εκτέλεση, όχι μόνο είναι άχρηστη, αλλά και πολύ επικίνδυνη... Άσχετα όμως από όλα αυτά, χαίρομαι που μου λέει κάποιος ότι διαβάζει την Αγία Γραφή, ακόμα κι αν κάποια πράγματα δεν τα ερμηνεύει σωστά, όλοι κάνουμε λάθη, αλλά τουλάχιστον προσπαθούμε να τα διορθώνουμε και να μην την πληρώνουν άλλοι.
 ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) :) :) :) :) :) :) :)

Αποσυνδεδεμένος Τιμόθεος

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1439 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2009, 01:45:38 pm »
Χαίρομαι που είσαι γνώστης της Αγίας Γραφής, αλλά αν ήσουν οαεδίτης την αδικία θα την εντόπιζες αλλού.

Από όλα αυτά που διάβασα κατάλαβα ότι το μόνο που μας χρειάζεται είναι ένας σοφός Σολομώντας να κόψει το μωρό(=διορισμός) στη μέση για να μην παραπονιέται κανείς.
Για αυτούς που δεν το γνωρίζουν τελικά δόθηκε δικαιοσύνη χωρίς να αναγκαστεί να κόψει το μωρό στη μέση ο Σολομώντας.

Joanna Bear

• Επισκέπτης
« Απάντηση #1440 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2009, 01:46:40 pm »
Για μια πίτα μαλώνουμε σαν τους πεινασμένους σκύλους.

Άιντε,... να γίνει το νέο Γυμνάσιο και Λύκειο του Μπαμπινιώτη (ο Άρης ήθελε να ξεκινήσει από φέτος, αλλά ...)  και να διοριστούν όλοι τα επόμενα 1 με 2 χρόνια. (Ολοήμερα κλπ).
Είμαι απολύτως βέβαιη ότι θα γίνει αυτό και θα ανασάνουν χιλιάδες συνάδελφοι και καθηγητές επιτέλους... Όσο για την πίτα, φτάνει για όλους, αλλά υπάρχουν κάποιοι που έχουν προτεραιότητα... Ας το σεβαστούμε κι ας μην τους αρπάζουμε με αθέμιτα μέσα ό,τι τους αναλογεί, αυτό είναι όλο το θέμα, Αρίσταρχε.

Με αθέμιτα μέσα, λέω, όχι με θεμιτά. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του και δεν χρειάζεται να λογοδοτεί σε κανέναν, εφόσον είναι σωστός και ηθικός. ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ!!!  :-X :-X :-X :-X :-X :-X

Joanna Bear

• Επισκέπτης
« Απάντηση #1441 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2009, 01:57:23 pm »
Χαίρομαι που είσαι γνώστης της Αγίας Γραφής, αλλά αν ήσουν οαεδίτης την αδικία θα την εντόπιζες αλλού.
Από όλα αυτά που διάβασα κατάλαβα ότι το μόνο που μας χρειάζεται είναι ένας σοφός Σολομώντας να κόψει το μωρό(=διορισμός) στη μέση για να μην παραπονιέται κανείς.Για αυτούς που δεν το γνωρίζουν τελικά δόθηκε δικαιοσύνη χωρίς να αναγκαστεί να κόψει το μωρό στη μέση ο Σολομώντας.

Όπως έχω ξαναπεί, μια αδικία (αφού εσύ το θέτεις έτσι) δεν διορθώνεται κάνοντας μια άλλη, από την οποία μάλιστα θίγονται τόόόσο πολλοί! Και, εντάξει, να αναγνωριστεί από δω και στο εξής η προυπηρεσία των ΟΑΕΔιτών, για να ξέρουμε και μεις τι να κάνουμε... Θα μπορούσα και γω να'μαι στη θέση τους, αλλά δεν είμαι, γιατί μάθαινα τότε ότι δεν αναγνωρίζεται, οπότε την έκανα...

Αλλά και να αναγνωρίζεται 10 χρόνια αναδρομικά, είναι άνω ποταμών, φίλε μου, άνω ποταμών, έχουν βγει εκτός προγράμματος εκατοντάδες άνθρωποι, που άλλα υπολόγιζαν και άλλα τους ήρθαν, από το πουθενά. Κι αυτό, ναι, είναι αδικία και πολύ μεγάλη μάλιστα. Τώρα αν σας απέλυσαν τότε, δεν ξέρω αν είναι αδικία από τη στιγμή που κι αυτό μέσα στο πρόγραμμα ήταν, δεν ήσασταν μόνιμοι...

Υπάρχουν πολλά μωρά, δεν χρειάζεται να ... τεμαχιστεί κανένα, καθαρότητα και διαφάνεια χρειαζόμαστε, Θεία Δικαιοσύνη, έναν Ιάκωβο της Καινής Διαθήκης, τον οποίο αποκαλούσαν και "Ιάκωβος ο Δίκαιος"...
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 14, 2009, 02:00:03 pm από Joanna Bear, ΠΕ06 »

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182736
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 699
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)