*

Αποστολέας Θέμα: Ένσταση κατά ΟΑΕΔιτών  (Αναγνώστηκε 335557 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Τιμόθεος

• Έμπειρο μέλος
  • Το μέτρο της αγάπης είναι η αγάπη χωρίς μέτρο
    • Προφίλ
Απ: Ένσταση κατά ΟΑΕΔιτών
« Απάντηση #1372 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2009, 10:18:36 pm »
Εγώ έχω το θάρρος και είπα αυτά που είπα. Τώρα αν μπορείτε πηγαίνετε να πείτε τις απόψεις σας στο φόρουμ των οαεδιτών για να γελάσει και το παρδαλό κατσίκι μαζί σας.

Κοντεύω να κλείσω 10 χρόνια ωρομίσθιος στο υπεπθ, εργάστηκα και στον οαεδ και δεν είμαι με το μέρος κανενός. Δεν πρέπει να ζείτε σε έναν φανταστικό κόσμο, αλλά να βλέπετε την αλήθεια κατάματα.
Χιόνια και κρύα ας μη σταθούν εμπόδιο μπροστά σου, στις κορυφές της αρετής ν' ανθίζει πάντα η καρδιά σου

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 04:29:04 »

Αποσυνδεδεμένος dora22

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ04.02
    • Προφίλ
« Απάντηση #1373 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2009, 10:26:35 pm »
Αν δεν σας νοιαζει η αποφαση του δικαστη υπαρχει και θεια δικη οταν παιρνεις το ψωμι απο καποιον αλλο.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 08, 2009, 10:29:46 pm από dora22 »

Αποσυνδεδεμένος nmavro73

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
    • Anastasiadesigns, κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων
« Απάντηση #1374 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2009, 10:28:28 pm »
Εγώ έχω το θάρρος και είπα αυτά που είπα. Τώρα αν μπορείτε πηγαίνετε να πείτε τις απόψεις σας στο φόρουμ των οαεδιτών για να γελάσει και το παρδαλό κατσίκι μαζί σας.

Κοντεύω να κλείσω 10 χρόνια ωρομίσθιος στο υπεπθ, εργάστηκα και στον οαεδ και δεν είμαι με το μέρος κανενός. Δεν πρέπει να ζείτε σε έναν φανταστικό κόσμο, αλλά να βλέπετε την αλήθεια κατάματα.
Δεν υπάρχει φόρουμ οαεδιτών αλλά ένα club στο pathfinder που μπαίνουν κάποια άτομα μεν, αλλά γράφουν μόνο δύο ψευδώνυμα, που είναι το εξής ένα άτομο:η Μάχη

Αποσυνδεδεμένος Τιμόθεος

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1375 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2009, 10:28:54 pm »
Ποια θεία δίκη; Τι τον νοιάζουν το Θεό οι νόμοι του υπεπθ. Μέχρι το καλοκαίρι οι οαδίτες θα έχουν +10 μόρια από την αναπλήρωση που και ο νόμος να αλλάξει επειδή θα εργάστηκαν δεν τα χάνουν.
Χιόνια και κρύα ας μη σταθούν εμπόδιο μπροστά σου, στις κορυφές της αρετής ν' ανθίζει πάντα η καρδιά σου

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 04:29:04 »

Αποσυνδεδεμένος Τιμόθεος

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1376 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2009, 10:30:46 pm »
Αν δεν κάνεις εγγραφή δεν μπορείς να δεις πολλά πράγματα. Τώρα τελευταία όντως δεν γράφουν διότι είναι όλοι αναπληρωτές.

Αποσυνδεδεμένος dora22

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ04.02
    • Προφίλ
« Απάντηση #1377 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2009, 10:35:28 pm »
καποια στιγμη θα με θυμηθεις (τι εννοω) αλλα θα ειναι αργα. τοτε θα σου κοπει ολη η μαγκια και το θρασος. στην ζωη σημερα χαιρεσαι και αυριο αφανιζεσαι.

Αποσυνδεδεμένος Τιμόθεος

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1378 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2009, 10:37:39 pm »
Η μαγκιά μου κόπηκε εδώ και δέκα χρόνια που εργάζομαι ως ωρομίσθιος στο υπεπθ.

Αποσυνδεδεμένος Τιμόθεος

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1379 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2009, 10:40:38 pm »
Αισθάνομαι σαν να βρίσκομαι σε μπαμπουροφολιά. Σταματάω τη συζήτηση για τους οαδίτες και ας τα βρείτε στα δικαστήρια. Εγώ δεν χολοσκάω αν θα διοριστώ του χρόνου με 30 ή με 38 μόρια. Σημασία έχει ο διορισμός.

Αποσυνδεδεμένος AntreaEirini

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 02
    • Προφίλ
« Απάντηση #1380 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2009, 11:05:42 pm »

Η διαφορά είναι ότι κανείς δεν σε κάλεσε να πεις τη γνώμη σου εδώ.

Αποσυνδεδεμένος nmavro73

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
    • Anastasiadesigns, κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων
« Απάντηση #1381 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2009, 11:20:42 pm »
Αν δεν κάνεις εγγραφή δεν μπορείς να δεις πολλά πράγματα. Τώρα τελευταία όντως δεν γράφουν διότι είναι όλοι αναπληρωτές.

Το PDE έχει φόρουμ, εμείς έχουμε φόρουμ, το alfavita έχει φόρουμ, που σημαίνει ότι ο διαχειριστής έχει έναν έλεγχο. Το pathfinder club δίνει έλεγχο μόνο στο να εγκρίνεις το άτομο. Από κει και πέρα τα πάντα τα διαχειρίζεται το pathfinder και όχι οι "διαχειριστές" του club. Εμείς δεν έχουμε σύλλογο, αλλά το φόρουμ για να οργανωθούμε το έστησα σε ένα απόγευμα. Και διαχειρίζομαι τα πάντα.
Να ανησυχείτε λοιπόν ΟΑΕΔίτες γιατί όσο περνάει ο καιρός οργανώνουμε καλύτερα τις κινήσεις μας.Και αν εμείς δεν μπορούμε να δούμε πολλά πράγματα, εσείς πλέον δεν μπορείτε να δείτε τίποτα

Αποσυνδεδεμένος Τιμόθεος

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1382 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2009, 03:08:36 pm »

Η διαφορά είναι ότι κανείς δεν σε κάλεσε να πεις τη γνώμη σου εδώ.

Ενώ σε αντίθεση εσένα σε κάλεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1383 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2009, 03:24:54 pm »
Αρίσταρχε, μόλις ξεκίνησα να διαβάζω τα αρχικά σου μηνύματα, κάτι μου έλεγε πως είσαι οαεδίτης...ώσπου κάποια στιγμή το αποκάλυψες!!!
έχετε όλοι μια τάση ειρωνείας και μάλιστα κακεντρεχούς ειρωνείας!!! το ότι δούλεψες ωρομίσθιος σε σχολείο του υπεπθ και πιθανόν να έχεις 2-3 μόρια....ενώ έχεις καμιά 15αρια από οαεδ  θα μας το πεις;

αλλά θα ήθελα να μας πεις κάτι άλλο:  ΑΣΕΠ έδωσες ποτέ; εμείς με πάθος υπερασπιζόμαστε νομικά την εκβολή των οαεδιτών από τους πίνακες....εσύ, γιατί μάχεσαι υπερ αυτών δεν μας εξήγησες ακόμη!!!

Αποσυνδεδεμένος Τιμόθεος

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1384 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2009, 03:31:59 pm »
Δεν είμαι με το μέρος κανενός. Ίσως είμαι ο μοναδικός εκπαιδευτικός που διορίζομαι με ή χωρίς τον οαεδ. Έφαγα τα νιάτα μου στο ωρομισθιλίκι του υπεπθ. Το βλέπω από μια ουδέτερη σκοπιά. Οι άνθρωποι αυτοί έμειναν στο δρόμο. Εντάξει τα μόρια που πήραν ήταν πολλά. Ίσως θα ήταν σωστότερο να μετρούσαν τα μόρια από τρεις χρονιές (Τις καλύτερές τους), για να ψηθούν και στο υπουργείο παιδείας.

Δυο φορές έδωσα ΑΣΕΠ την πρώτη πήγα καλούτσικα( με σχετικά εύκολα θέματα), στον τελευταίο ΑΣΕΠ δεν πήρα μόρια (Τα θέματα ήταν τα δυσκολότερα που έπεσαν).

ΤΕΛΟΣ

Αποσυνδεδεμένος Ανετος

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1385 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2009, 03:49:03 pm »
ολοι αυτοι οι απιθανοι οαεδιτες με μια προσφυγη στο ΣΤΕ θα γυρισουν παλι στον ΟΑΕΔ η καλυτερα σπιτι τους!!!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182742
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 679
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)