0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Beth στις Ιανουαρίου 19, 2010, 09:34:22 pmΠαράθεση από: link στις Ιανουαρίου 19, 2010, 08:53:31 pm Οι δε όροι της αναγνώρισης έγιναν σύμφωνα με τους όρους του ΥΠΕΠΘ (11 ώρες για ωρομισθία και μόνο για 2 χρόνια όσων ήταν αναπληρωτές ολόκληρη).πόσο σίγουρο είναι αυτό ? ? ? ? ? ?γιατί εγώ δεν έχω ακούσει άλλη περίπτωση πέρα των ΟΑΕΔιτών να αναγνωρίζεται προϋπηρεσία από διδασκαλία πληροφορικής (σε ΤΕΕ ΟΑΕΔ) σε πίνακα πρϋπηρεσίας μουσικής (του ΥΠΕΠΘ)...έτσι ίσχυε και ισχύει σύμφωνα με τους νόμους του ΥΠΕΠΘ ? ? ? γιατί σε λίγο θα μας πείτε πως και οι κομμώτριες μπορούν να αναγνωρίσουν προϋπηρεσία σε πίνακα φιλολόγων...Και ένας μικρός αριθμός φιλολόγων( ; ) και φυσικών του ΟΑΕΔ μάζεψαν τα μόρια τους ως διδάσκοντες "πληροφορική μειωμένων προσόντων έως το 2005"...Ετσι μας είπαν από το υπουργείο.Τρέχα γύρευε...Μόνο για 2 χρόνια έτσι;
Παράθεση από: link στις Ιανουαρίου 19, 2010, 08:53:31 pm Οι δε όροι της αναγνώρισης έγιναν σύμφωνα με τους όρους του ΥΠΕΠΘ (11 ώρες για ωρομισθία και μόνο για 2 χρόνια όσων ήταν αναπληρωτές ολόκληρη).πόσο σίγουρο είναι αυτό ? ? ? ? ? ?γιατί εγώ δεν έχω ακούσει άλλη περίπτωση πέρα των ΟΑΕΔιτών να αναγνωρίζεται προϋπηρεσία από διδασκαλία πληροφορικής (σε ΤΕΕ ΟΑΕΔ) σε πίνακα πρϋπηρεσίας μουσικής (του ΥΠΕΠΘ)...έτσι ίσχυε και ισχύει σύμφωνα με τους νόμους του ΥΠΕΠΘ ? ? ? γιατί σε λίγο θα μας πείτε πως και οι κομμώτριες μπορούν να αναγνωρίσουν προϋπηρεσία σε πίνακα φιλολόγων...
Οι δε όροι της αναγνώρισης έγιναν σύμφωνα με τους όρους του ΥΠΕΠΘ (11 ώρες για ωρομισθία και μόνο για 2 χρόνια όσων ήταν αναπληρωτές ολόκληρη).
ΠαράθεσηΑπό ποιόν θα πληροφορηθεί η υπουργός ότι οι εξαγγελίες της για αξιοκρατία αυτοαναιρούνται από τη στιγμή που και φέτος θα διοριστούν πολλοί χωρίς επιτυχία στο ΑΣΕΠ;Ποιός θα αποπειραθεί επιτέλους να την ενημερώσει για το πώς θα αισθάνεται κάποιος που, ενώ έχει δώσει 2 και περισσότερες φορές στο διαγωνισμό,έχει μαζέψει μέσω αυτού την προυπηρεσία του,έχει χάσει στο παρά πέντε τον διορισμό από αλεξιπτωτιστές,καλείται να συμμετάσχει για άλλη μια φορά σε έναν διαγωνισμό;Επιπλέον,θεωρώ ότι τον πόνο αυτών των ανθρώπων δεν δικαιούται κανείς να τον εκμεταλλεύεται και να τους βάζει μπροστά για την εξυπηρέτηση των δικών του συμφερόντων.ΠαράθεσηΕγώ πάλι rublev σε συγχαίρω για τα αλτρουϊστικά σου αισθήματα. Μα τέτοια συμπόνοια! Τέτοιο πάθος για συμπαράσταση από ένα μόνιμο εκπαιδευτικό (για να μην ξεχνιόμαστε) που κρύβεται πίσω από την ανωνυμία του για να υποκινεί συναδέλφους!Ζητάς εσύ από άλλους συναδέλφους να ενημερώσουν την Υπουργό. Ερώτηση: Γιατί δεν το κάνεις εσύ; Έτσι κάνουν οι θαρραλέοι της γης!Λένε την αλήθεια rublev και εσύ ακόμη δεν μας είπες για "το σχοίνισμα κληρονομίας" (κατά τας γραφάς).Ποιος κρύφτηκε πίσω από ποια ανωνυμία; Μάλλον εσύ που γράφτηκες δύο φορές χωρίς να πεις ότι ήσουν ήδη διεγραμμένος λογαριασμός!Και δεν μας υποκινεί κανείς. Έχουμε τη δική μας σκέψη και κρίση για να αποφασίσουμε αν θέλουμε να συμμετέχουμε ή όχι σε κάτι. Σε βολεύει πολύ μου φαίνεται το παραμύθι ότι οι μόνιμοι δεν επηρεάζονται. Που είναι το κακό να μας υποστηρίξουν δηλαδή; Από πότε είναι κάτι κατακριτέο και δεν το ξέραμε; Σε καίει πάρα πολύ η εκδίκαση γιατί ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ το αποτέλεσμα. Δεν είσαι σίγουρη και φοβάσαι τι θα γίνει αν τελικά δικαιωθούμε.
Από ποιόν θα πληροφορηθεί η υπουργός ότι οι εξαγγελίες της για αξιοκρατία αυτοαναιρούνται από τη στιγμή που και φέτος θα διοριστούν πολλοί χωρίς επιτυχία στο ΑΣΕΠ;Ποιός θα αποπειραθεί επιτέλους να την ενημερώσει για το πώς θα αισθάνεται κάποιος που, ενώ έχει δώσει 2 και περισσότερες φορές στο διαγωνισμό,έχει μαζέψει μέσω αυτού την προυπηρεσία του,έχει χάσει στο παρά πέντε τον διορισμό από αλεξιπτωτιστές,καλείται να συμμετάσχει για άλλη μια φορά σε έναν διαγωνισμό;Επιπλέον,θεωρώ ότι τον πόνο αυτών των ανθρώπων δεν δικαιούται κανείς να τον εκμεταλλεύεται και να τους βάζει μπροστά για την εξυπηρέτηση των δικών του συμφερόντων.
Εγώ πάλι rublev σε συγχαίρω για τα αλτρουϊστικά σου αισθήματα. Μα τέτοια συμπόνοια! Τέτοιο πάθος για συμπαράσταση από ένα μόνιμο εκπαιδευτικό (για να μην ξεχνιόμαστε) που κρύβεται πίσω από την ανωνυμία του για να υποκινεί συναδέλφους!Ζητάς εσύ από άλλους συναδέλφους να ενημερώσουν την Υπουργό. Ερώτηση: Γιατί δεν το κάνεις εσύ; Έτσι κάνουν οι θαρραλέοι της γης!Λένε την αλήθεια rublev και εσύ ακόμη δεν μας είπες για "το σχοίνισμα κληρονομίας" (κατά τας γραφάς).
Η Μαχούλα πάλι μιλάει για "υποκινούμενούς" συναδέλφους. Πάλι υποτιμά τη νοημοσύνη του κόσμου δηλαδή. Μήπως να προσφύγουμε και εμείς για δυσφήμιση της νοημοσύνη μας; Και ποιος της είπε δηλαδή ότι είμαστε υποχρεωμένοι ως προσφεύγοντες να της δώσουμε τα ονόματά μας; Ούτε είναι παράνομο να αποφεύγουμε στους χώρους εργασίας μας τους ουρανοκατέβατους.