*

Αποστολέας Θέμα: Ένσταση κατά ΟΑΕΔιτών  (Αναγνώστηκε 335061 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος bikini

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Έχε ελπίδα... ΠΕ02
    • Προφίλ
Απ: Ενσταση κατα ΟΑΕΔιτων
« Απάντηση #238 στις: Ιουνίου 22, 2009, 02:29:49 pm »
Θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε τα παραπάνω στοιχεία - που έφερε στο φως ο takis1  - στην ένσταση κατά των οαεδιτών;

Αν υπάρχουν αποδείξεις, στοιχεία τεκμηριωμένα δηλαδή, ασφαλώς.
Δεν ανέχομαι πια να περιτριγυρίζομαι από

1) "μαλθακούς"
2) ξερόλες
3) ανθρώπους που κοιτάζουν τους άλλους αφ' υψηλού ._

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
"Περιμένοντας τους
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:52:28 »

Αποσυνδεδεμένος zagorakis

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
"Περιμένοντας τους
« Απάντηση #239 στις: Ιουνίου 22, 2009, 03:54:10 pm »
Για μια ακόμη φορά θα παρακαλούσα να παραμείνετε εντός θέματος.
Τις προσωπικές σας απορίες μπορείτε να τις λύσετε με pm
Ευχαριστούμε.

Δεν θα υπάρξουν άλλες συστάσεις. Από δω και πέρα ξεκινάνε οι αποκλεισμοί σε όσα μέλη παραβιάζουν τους όρους χρήσης.

Αν εννοείςτε εμένα μπορείτε να το κάνετε  από τώρα! Έτσι και αλλιώς το έχετε  κάνει και στο παρελθόν για ασήμαντο λόγο και αφήνετε όλους τους άλλους να προσβάλλουν την προσωπικότητά μου και την ιδιότητά μου. Είναι τυχαίο που έχουν διαγραφεί και ο Γενικός Γραμματέας της Πανελλήνιας Ένωσης Ωρομίσθιων Αναπληρωτών Καθηγητών Γενικής Παιδείας ΤΕΕ ΚΑΙ ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ;

Μάλλον ο τίτλος πρέπει να μετονομαστεί σε : "Περιμένοντας τους

Αποσυνδεδεμένος takis1

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #240 στις: Ιουνίου 22, 2009, 10:05:16 pm »
Θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε τα παραπάνω στοιχεία - που έφερε στο φως ο takis1  - στην ένσταση κατά των οαεδιτών;

Αν υπάρχουν αποδείξεις, στοιχεία τεκμηριωμένα δηλαδή, ασφαλώς.
με μια αιτηση στον ΟΑΕΔ ή στο ΠΑΙΔΕΙΑΣ θα φανει ποιοι γενικης παιδειας δοθλευαν τα 3 τελευταια χρονια ως καινοτομοι,και τους αναγνωριζεται τωρα ως προυπηρεσια εκπαιδευτικη.
Αυτα ειναι ευκολα πραγματα να βρεθουν.Θα φανει οτι οι πρωτοκλασατοι του αγωνα για την αναγνωριση ηταν και καινοτομοι,βυσματα.

Αποσυνδεδεμένος rublev

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #241 στις: Ιουνίου 22, 2009, 10:18:05 pm »
Δεν έχουμε μένος εναντίον συγκεκριμένων προσώπων.
Δεν είμαστε εισαγγελείς,αλλά απλά θύματα ενός συστήματος που δεν πάει άλλο.Διεκδικούμε τουλάχιστον μία επιτυχία στον ΑΣΕΠ για όλους,αφού δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά.
Γνωρίζω ότι υπάρχουν πολλοί ΟΑΕΔίτες που δεν φοβήθηκαν να διαγωνιστούν ισότιμα στον ΑΣΕΠ και αυτοί δεν έχουν κανένα λόγο ανησυχίας για καμιά ένσταση.Δυστυχώς αναγκάζονται και αυτοί να ακούν τις επικρίσεις όλων...
Ως προς το καθεστώς λειτουργίας που υπήρχε στις σχολές,αλλά και το πόσοι υπολογίζεις ότι μπορεί να διαθέτουν προυπηρεσία(μάλλον περισσότεροι από τον επίσημο αριθμό ή κανουμε λάθος;),μήπως μπορείς να μας διαφωτίσεις περισσότερο;Γιατί έχουμε κάποια ιδέα,αλλά εσύ φαίνεται να ξέρεις πιο πολλά!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:52:28 »

Αποσυνδεδεμένος chemi

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #242 στις: Ιουνίου 22, 2009, 10:25:05 pm »
κατα πρωτων μακαρι να εμφανισουν προυπηρεσια οι καινοτομοι γενικης για το 2007-2008 θα εχει πολυ γελιο.ΚΑΤΑ τα αλλα καλο ειναι να υπαρχει ΑΣΕΠ αλλα να προσμετρατε ΟΛΗ η προυπηρεσια και οχι το μισο του μισου το μισο και απο το 1999 λες και πριν δεν υπηρχε τεχνικη εκπαιδευση

Αποσυνδεδεμένος bikini

• Ιστορικό μέλος
  • Έχε ελπίδα... ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #243 στις: Ιουνίου 22, 2009, 10:31:29 pm »
Χαχαχαχα, πολύ καλό!
Εμ μας την μετρούν αναδρομικά, όταν τα σχολεία τότε υπάγονταν σε άλλο Υπουργείο και όχι στο ΥπΕΠΘ, εμ τη ζητάμε ολόκληρη!

Χαχαχαχαχα!
Λαϊκιστί, και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο!

Ουδείς πιο αχάριστος του ευεργετηθέντος!
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 22, 2009, 10:35:05 pm από bikini »
Δεν ανέχομαι πια να περιτριγυρίζομαι από

1) "μαλθακούς"
2) ξερόλες
3) ανθρώπους που κοιτάζουν τους άλλους αφ' υψηλού ._

Αποσυνδεδεμένος rublev

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #244 στις: Ιουνίου 22, 2009, 10:54:32 pm »
Για σταθείτε ρε παιδιά!
Αν ισχύουν όσα λέγονται (δεν τα υιοθετώ,γιατί δεν τα έχουμε επιβεβαιώσει ακόμα),τότε για ποια κοινωνική πολιτική μιλάμε;
Και αν οι της γενικής παιδείας είναι μόνο όσοι λένε και επίσης δίδεται το δικαίωμα να συνεχίσουν να δουλεύουν εκεί μέσω των καινοτόμων,γιατί έπρεπε να μπουν στους πίνακες του ΥΠΕΠΘ;
Η μόνη απάντηση που έχω είναι ότι τελικά δεν είναι μόνο όσοι λέγεται.
Ας με διορθώσει παρακαλώ κάποιος συνάδελφος στο σκεπτικό μου.

Αποσυνδεδεμένος rublev

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #245 στις: Ιουνίου 22, 2009, 11:03:26 pm »
Eκτός και αν πρόκειται για φωτογραφική ρύθμιση και γι'αυτό αναγνώρισαν τελικά το μισό της προυπηρεσίας...Δεν ξέρω τί να υποθέσω πια!
Γνωρίζει κανείς που μπορούμε να απευθυνθούμε και πώς,για να μάθουμε το συνολικό αριθμό όσων δήλωσαν προυπηρεσία στον ΟΑΕΔ,τώρα που τελείωσαν οι αιτήσεις;

Αποσυνδεδεμένος apostolisd

• Πλήρες μέλος
  • Στρατακης:Λυκουρέντζε μου να σ φιλήσω για ΟΑΕΔίτες
    • Προφίλ
« Απάντηση #246 στις: Ιουνίου 22, 2009, 11:18:05 pm »
Συμφωνώ rublev, τώρα που έληξε η προθεσμία αιτήσεων των οαεδιτών, λογικά το υπεπθ θα γνωρίζει τον αριθμό τους, τις ειδικότητες με τις αντίστοιχες προϋπηρεσίες. Αν γνωρίζει κάποιος ας μας πει πού να απευθυνθούμε για να μάθουμε.
Το επίκοτον του προσώπου λίαν παρά φύσιν

Αποσυνδεδεμένος vickykappa

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #247 στις: Ιουνίου 23, 2009, 02:26:38 am »
Από τότε που ο καθένας μπορεί να έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο και,  ανώνυμα, ανέξοδα, «ατιμώρητα», ανεύθυνα  γράφει ό,τι του κατεβαίνει, γέμισε ο τόπος αισχρούς υβριστές, συκοφάντες, στρεψόδικους, λασπολόγους.
Μέσα στο συρφετό αυτό είναι και η κυρία bikini…

Το έχω ξαναγράψει και σε άλλη απάντησή μου ότι είναι χάσιμο χρόνου να ασχολείται κανείς με όσα η κούτρα του κάθε πικραμένου κατεβάζει, να απαντάει στα αυτονόητα, να προσπαθεί να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας! Αλλά επειδή  η λάσπη πέφτει σαν εμετική βροχή, επιχειρώντας να καλύψει την πραγματικότητα, και τα γραπτά μένουν, απαντώ. Όχι στο ξεδιάντροπο λιβελογράφημα! Απευθύνομαι στους νοήμονες που διαβάζουν…

1.   Είμαι η

Αποσυνδεδεμένος apostolisd

• Πλήρες μέλος
  • Στρατακης:Λυκουρέντζε μου να σ φιλήσω για ΟΑΕΔίτες
    • Προφίλ
« Απάντηση #248 στις: Ιουνίου 23, 2009, 02:48:11 am »
Πώς μπορεί κάποιος να μιλάει για αγωνιστική δράση όταν δουλεύει στη σιβιτανείδιο σχολή. Έχει την εντύπωση ότι ο συνδικαλισμός τα εξαϋλώνει όλα ; να με συγχωρείτε πάω προς εμετού.
Το επίκοτον του προσώπου λίαν παρά φύσιν

Αποσυνδεδεμένος rublev

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #249 στις: Ιουνίου 23, 2009, 03:53:00 am »
¨Προσπαθούν να ξεγελάσουν ιδιαίτερα τους νεοεισερχόμενους στην εκπαίδευση, οι οποίοι μπορεί και να μην πάτησαν ποτέ το πόδι τους σε συνέλευση της σχολής τους και αγνοούν αυτά τα κόλπα, κλασικά κόλπα συντηρητικών, δεξιών, δήθεν "απολιτικών" κ.λ.π.¨

Συνάδελφοι για εμένα μιλάει ο Προστάτης μας!Εγώ βαριόμουν αφόρητα τις ατελείωτες εκείνες συνελεύσεις που οι άλλοι πατέρες μας,οι φοιτητοπατέρες αυτή τη φορά, επινοούσαν διαφορα τεχνάσματα για να αποχωρήσουμε και να μην ψηφίσουμε όλοι όσοι δεν είχαμε καμιά σχέση με τα κόμματα!Και εγώ που νόμιζα ότι είστε ακομμάτιστοι!Είστε όλοι δεξιοί και δήθεν απολίτικοι,φασιστοειδή και καιροσκόποι!Και πώς να μην είστε;Έπρεπε να το έχω καταλάβει...Αφού δε δουλεύετε ούτε στον ΟΑΕΔ,ούτε στη Σιβιτανίδειο,ούτε αγωνίζεστε εναντίον του μισητού ΑΣΕΠ!

Λύκοι με προβιά προβάτου και γαμψά νύχια νυχτερίδας!Με παρασύρατε!Από ποιόν ελέγχεστε;Πείτε τώρα που σας ξεσκέπασε ο Μεγάλος Προστάτης μας.Από ποιά συνωμοσία,από ποιά παγκόσμια πλεκτάνη κινείστε;Δεν θα ηρεμήσω αν δεν μάθω...

Αποσυνδεδεμένος zagorakis

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #250 στις: Ιουνίου 23, 2009, 11:11:55 am »
Αδέρφια βαρέθηκα! Τα ίδια και τα ίδια λέμε χρόνια τώρα.Εξάλλου εσείς τα μαθαίνετε τώρα αυτά που εμείς λέμε χρόνια.
Λοιπόν, αφού εσείς δεν μας μιλάτε (δεν δέχεστε αντίλογο) να τα πείτε μόνοι σας!

Καλές Διακοπές

Αποσυνδεδεμένος AntreaEirini

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 02
    • Προφίλ
« Απάντηση #251 στις: Ιουνίου 23, 2009, 11:54:04 am »

4.   Είμαι υπέρ της αναγνώρισης της προϋπηρεσίας (δηλαδή της δουλειάς) όλων των εκπαιδευτικών, οπουδήποτε και αν έχουν εργαστεί. Αυτό απάντησα και όταν, σε μια συνάντηση του προεδρείου του Συλλόγου μας με παράγοντες του ΥΠΕΠΘ μας είπαν «Αν όμως αναγνωριστεί η προυπηρεσία σας, τότε θα πρέπει να αναγνωριστεί και των εκπαιδευτικών του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης». Ναι, να αναγνωριστεί, απαντήσαμε και τότε και τώρα. Κάθε εκπαιδευτικός ο οποίος έχει εργαστεί οπουδήποτε, έχει εκ των πραγμάτων μια εμπειρία η οποία δεν μπορεί να μείνει στην άκρη. Τη χρησιμοποιεί για να κάνει οπουδήποτε την ίδια δουλειά, επομένως πρέπει και να του αναγνωρίζεται. Αυτό ( παραδόξως…) το  δέχεται ( εμμέσως) και το ΥΠΕΠΘ, το οποίο στη Σιβιτανίδειο, ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΚΕΙ, αναγνωρίζει  εδώ και χρόνια, όχι μόνον την προυπηρεσία του ΟΑΕΔ, αλλά και όσων έχουν εργαστεί σε φροντιστήρια και σε ιδιωτικά σχολεία! Προσωπικά, δεν έθεσα ποτέ θέμα του πως προσλαμβάνεται κάποιος, γιατί μετά το 1998 και την κατάργηση της επετηρίδας, οι πολλαπλοί τρόποι διορισμού είναι παράθυρα ομηρίας, ρουσφετιών και εκμετάλλευσης και δεν έχει κανένα νόημα να λες ποια πρόσληψη φέρνει τους καλύτερους στην εκπαίδευση, είναι δίκαιη ή καθαρή, γιατί δεν υπάρχει καμία τέτοια πρόσληψη!

Πολλή γενναιοδωρία με θέσεις τις οποίες στην ουσία παίρνετε από άλλους...

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182685
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 681
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)