0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τί έγινε βρε παιδιά; Θα συνειδητοποιήσουμε επιτέλους ότι ΑΥΤΟ ΑΚΡΙ
Κουβέντα κάνουμε,εξάλλου δεν είναι κακό να υπάρχει ποικιλία απόψεων,αρκεί να μη σνομπάρουμε ο ένας τον άλλον.Πάντως,μεταξύ μας,πες έχουμε 2 φίλους,στο ίδιο επίπεδο πάνω κάτω,μαζί μπαίνουν στη σχολή,μαζί βγαίνουν,μαζί δίνουν ασεπ κτλ.Ο ένας τα δίνει όλα στον ασεπ και στα 25 διορίζεται.Ο άλλος στον ασεπ πάει τουρίστας,όπως η αφεντιά μου,και το παλεύει με πδσ και ωρομισθία από εδώ και από εκεί,οπότε διορίζεται στα 35.Ε για εμένα μάγκας είναι ο 1ος που εξασφάλισε από νωρίς τη ζωή τους και τα ένσημά του και τη σύνταξή του.Ο άλλος απλά ταλαιπωριέται.
Παράθεση από: resquer στις Αυγούστου 13, 2009, 12:19:07 pmgekal πολυ ωραια τα ειπες. Ομως σημερα διοριζονται πολλα ατομα απο το 40% χωρις να εχουν καταφερει να περασουν ΑΣΕΠ, και η κυβερνηση δεν εκανε τιποτα γι' αυτο. Αφηνουμε αυτα τα ατομα να μας παρουν τις θεσεις και χωνομαστε εμεις χειροτερα.++++
gekal πολυ ωραια τα ειπες. Ομως σημερα διοριζονται πολλα ατομα απο το 40% χωρις να εχουν καταφερει να περασουν ΑΣΕΠ, και η κυβερνηση δεν εκανε τιποτα γι' αυτο. Αφηνουμε αυτα τα ατομα να μας παρουν τις θεσεις και χωνομαστε εμεις χειροτερα.
Λοιπόν Joanna Bear, ΠΕ06 Το να διαφυλάξουμε εκείνον τον πυρήνα αξιοπρέπειας που μας απέμεινε είναι το ένα ζητούμενο...Και δεν χρειάζεται να απολογηθούμε σε κανέναν γι αυτό... Παράθεση από: AntreaEirini στις Αυγούστου 13, 2009, 12:22:08 pmΠαράθεση από: resquer στις Αυγούστου 13, 2009, 12:19:07 pmgekal πολυ ωραια τα ειπες. Ομως σημερα διοριζονται πολλα ατομα απο το 40% χωρις να εχουν καταφερει να περασουν ΑΣΕΠ, και η κυβερνηση δεν εκανε τιποτα γι' αυτο. Αφηνουμε αυτα τα ατομα να μας παρουν τις θεσεις και χωνομαστε εμεις χειροτερα.++++Συνάδελφοι. Άλλο η ένσταση κατά των ΟΑΕΔιτών και άλλο αν οι διορισμοί πρέπει να γίνονται από τον ΑΣΕΠ 100%. Ο καθένας μας έχει μια γνώμη για το θέμα αυτό, ΔΕΝ είναι ο κατάλληλος χρόνος και τόπος να συζητηθεί ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, κι όχι μόνο επειδή το topic είναι για την ένσταση αλλά και ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ. Αυτή τη στιγμή προέχει να δούμε τι θα κάνουμε με το ΤΣΟΥΝΑΜΙ. Ακόμη εκφράσεις του τύπου ¨Αφηνουμε αυτα τα ατομα να μας παρουν τις θεσεις και χωνομαστε εμεις χειροτερα.¨, παρόλο που ίσως δικαιολογούνται λόγω συναισθηματικής φόρτισης, ούτε ΣΩΣΤΕΣ είναι, ούτε βοηθούν στην απαραίτητη συσπείρωση. Φυσικά κάποιες φορές θα λέμε και τον πόνο μας εδών κάπου... Άλλο ο ΟΑΕΔ και ο βιασμ, αναμενόμενο κι αυτό, αλλά ΜΗ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΑΣΟΣ...
Gekal,επικοινώνησες με αυτόν που σου είπα;Συνάδελφοι,οργανώνουμε τη συγκέντρωση στη Θ/κη.Όποιος μπορεί να βοηθήσει,ας έρθει σε επαφή με τους possessed και achilles.Πράγματι,το ζήτημά μας δεν είναι ο τρόπος διορισμών.Έχω κι εγώ την προσωπική μου άποψη πάνω σε αυτό,την οποία έχω εκθέσει στο ομώνυμο θέμα.Τώρα,αυτό που επείγει ,και για το οποίο έχουμε συγκεντρωθεί όλοι,είναι το πώς μπορούμε να αποτρέψουμε την είσοδο εργαζομένων από άλλα υπουργεία.Μην ξεχνιόμαστε και δίνουμε τροφή σε κάποιους.Δεν είδατε ότι αυτό προσπαθούν τόσο καιρό με τις παρεμβάσεις τους να επιτύχουν;
Γεια σας, συνάδελφοι! Για προσωπικούς λόγους δεν έμπαινα συχνά στο φόρουμ τελευταία και τώρα προσπαθώ να ενημερωθώ στα ... τεύχη που έχασα!Πρώτα-πρώτα με στενοχώρησε το γεγονός ότι και σε αυτό το τόπικ δεν καταφέραμε να κρατήσουμε μακριά τις κόντρες ανάμεσα στις υποομάδες, στις οποίες μας έχουν χωρίσει οι ιθύνοντες, ώστε να μας κρατούν διασπασμένους.Επίσης, θέλω να πω κάτι στα νεότερα κυρίως μέλη του φόρουμ, καθώς είδα ότι παρασύρονται συχνά σε διαπληκτισμούς με τους ΟΑΕΔίτες: αν διαβάσει κανείς τις πρώτες σελίδες αυτού του τόπικ θα διαπιστώσει ότι πολλές φορές είπαμε και είπαν τα ίδια πράγματα, εμείς μιλούσαμε με επιχειρήματα και θέταμε ερωτήματα χωρίς ποτέ να παίρνουμε απαντήσεις και εκείνοι επαναλάμβαναν διαρκώς τα στερεότυπα λογύδριά τους. Και εγώ η ίδια είχα εμπλακεί σε τέτοιου είδους "διάλογο" με την πρόεδρό τους (zagorakis), πριν βγάλει τη μάσκα, χωρίς βέβαια κανένα αποτέλεσμα.Συμπέρασμα: μην τους αφήνετε να μας αποσυντονίζουν από το θέμα μας και να μας παρασύρουν σε εκρήξεις οργής, που είναι μεν δικαιολογημένες, ωστόσο μας κάνουν να φαινόμαστε προς τα έξω ότι χάνουμε το δίκιο μας.Ο Rublev έχει δίκιο: ήδη εκδήλωσαν ενδιαφέρον για ανάλογη ρύθμιση και εργαζόμενοι του υπουργείου υγείας και έπονται και άλλων υπουργείων. Ο αγώνας μας πρέπει να στοχεύει και στο να μη γίνει η ρύθμιση των ΟΑΕΔιτών ...διάδρομος προσγείωσης και για άλλους αλεξιπτωτιστές.AntreaEirini, σε άλλο τόπικ ανέφερα ότι βλέπω να επιβεβαιώνονται οι δυσοίωνες προβλέψεις μου σχετικά με τη βάση αναπλήρωσης και θεώρησες ότι προτρέχω... Για μένα είναι ξεκάθαρο πια, από τη στιγμή που βγήκαν οι πίνακες αναπληρωτών, ότι χάνω την αναπλήρωση ή στην καλύτερη περίπτωση θα κληθώ πολύ αργά εξαιτίας των 100+ ΟΑΕΔιτών που βρέθηκαν μπροστά μου. Μετά από δύο επιτυχίες στον ασέπ, μετά από δύο χρονιές ωρομισθίας, έχοντας φτάσει πολύ κοντά στους διοριστέους το 2007 και βλέποντας την αναπλήρωση να σταματά λίγο πριν από εμένα τις δύο προηγούμενες χρονιές, με 21+ "ολοκάθαρα" μόρια (από ασέπ και ωρομισθία) αισθάνομαι σαν θύμα διάρρηξης, ότι μου κλέβουν κυριολεκτικά αυτό που με κόπο είχα κερδίσει. Και για την ιστορία, για να μη βιαστεί κάποιος ΟΑΕΔίτης να μου πει τα γνωστά επιχειρήματα, ανήκω και εγώ στη γενιά της επετηρίδας και έχω οικογένεια και παιδιά, αλλά δεν τα προέβαλα ως ασπίδα για να μη δώσω ασέπ.Ελπίζω και πιστεύω ότι η συνάντηση στη Θεσσαλονίκη θα έχει μεγάλη συμμετοχή, αρκεί να έχουν επιστρέψει από τις διακοπές τους οι συνάδελφοι που μπορούν και επιθυμούν παραβρεθούν.