0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά σταματήστε να τους απαντάτε και προσοχή σ'αυτά που λέτε. Υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να κλειδωθεί το θέμα και αυτό θέλουν. Zagorakis είπες την άποψή σου, μας ενημέρωσες από "καλή θέληση" για τους κινδύνους που αντιμετωπίζουμε, αλλά δεν νομίζω να έπεισες κανέναν. Αν έχεις να πεις κάτι σχετικό με το θέμα της ένστασης καλώς, διαφορετικά μπορείς πάντα ν'ανοίξεις καινούριο topic και να πεις ότι θέλεις. Το θέμα αυτό όμως έχει ένα τίτλο ο οποίος είναι άσχετος με όσα εσύ αραδιάζεις.
Και για να ξεκαθαρίσουμε και κάτι. Δεν σε θεωρώ συνάδελφό μου και δεν πρόκειται ποτέ να σε θεωρήσω
Έχω εξηγήσει ότι δεν έχουμε καμιά εμμονή με τους συγκεκριμένους.Τα ονόματα επιβαλλεται νομικά να αναφερθούν στην ένσταση,αφού αποτελούν την εφαρμογή του νόμου.Οι προσωπικές αντιπαραθέσεις δεν οφελούν κι εγώ δεν απαντώ σε αυτές παρά το γεγονός ότι προκαλούμαι συνεχώς.Οι ΟΑΕΔίτες είχαν το δικαίωμα από την πλευρά τους να διεκδικήσουν αυτό που ήθελαν.Όπως θα είναι ανόητο να πιστεύουμε ότι δεν θα κάνουν το ίδιο κι εργάζομενοι άλλων υπουργείων που υπόκεινται στην ίδια περίπτωση.Το θέμα είναι εμείς τί κάνουμε.Χρειάζεται να αντιδράσουμε.Και αυτή τη στιγμή μόνο έτσι μπορούμε να αντιδράσουμε.Δεν μπορεί να μένουμε απαθείς...