0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ι...οι ΟΑΕΔιτες διοριζονται μονο με προυπηρεσια? χωρις ασεπ?
Παράθεση από: eleni09 ΠΕ 02 στις Ιουλίου 29, 2009, 10:11:55 amι...οι ΟΑΕΔιτες διοριζονται μονο με προυπηρεσια? χωρις ασεπ?Χωρίς ΑΣΕΠ οι ΟΑΕΔιτεςΠΔΣΕκκλησιαστικάΕιδική εκπαίδευση (x2 η προϋπηρεσία)Εξωτερικούκαι μην ξεχνάμε και τους καϋμενους των ιδιωτικών, που πάνε δίπλα στο απίτι τους κατευθείαν
α καλα.....δεν το ειχα παρει χαμπαρι εγω βασικα αυτο...... υπεροχα....εμενα να δεις bikini μου ποσο μου εφτιαξες τη μερα......νομιζα οτι εδιναν ασεπ αλλα επαιρναν πιο πολλα μορια απο την προυπηρεσια τους....τωρα συγχυστηκα ...................... η αλλη που γραφατε πηρε αποσπαση σε πολιτικο γραφειο..και μαλιστα του υφυπουργου.....καλα σοβαρα μιλαμε...?
Συγχαρητήρια στον ister.Τα πάντα πλέον είναι ξεκάθαρα. Η σύζυγος του υφυπουργού είναι εκπαιδευτικός του ΟΑΕΔ και είναι αποσπασμένη στο γραφείο του συζύγου της. Εσείς γιατί λέτε να προώθησε μονομερώς τα συμφέροντα των ΟΑΕΔιτών; Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμύδια;Αυτό ήταν, η Υπερμαχία και ο κάθε ΟΑΕΔίτης καλά έκανε τη δουλειά του. Αυτός όμως που θα πληρώσει τη νύφη είναι ο υφυπουργός και το κόμμα του. Ετοιμάζω επιστολή με αυτές τις συσχετίσεις και αποστέλω σε Πρωθυπουργό, βουλευτές, εφημερίδες, sites κτλ. Προτείνω σε όλους τους συναδέλφους να πράξουν κάτι αντίστοιχο.
Παράθεση από: tsiartas στις Ιουλίου 29, 2009, 09:21:29 amΣυγχαρητήρια στον ister.Τα πάντα πλέον είναι ξεκάθαρα. Η σύζυγος του υφυπουργού είναι εκπαιδευτικός του ΟΑΕΔ και είναι αποσπασμένη στο γραφείο του συζύγου της. Εσείς γιατί λέτε να προώθησε μονομερώς τα συμφέροντα των ΟΑΕΔιτών; Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμύδια;Αυτό ήταν, η Υπερμαχία και ο κάθε ΟΑΕΔίτης καλά έκανε τη δουλειά του. Αυτός όμως που θα πληρώσει τη νύφη είναι ο υφυπουργός και το κόμμα του. Ετοιμάζω επιστολή με αυτές τις συσχετίσεις και αποστέλω σε Πρωθυπουργό, βουλευτές, εφημερίδες, sites κτλ. Προτείνω σε όλους τους συναδέλφους να πράξουν κάτι αντίστοιχο.Προτείνω την επιστολή που θα ετοιμάσεις να την υπογράψουμε εμείς οι ίδιοι και οι ίδιοι που αναφέρει η ζαγοράκης και να μην στείλει ο καθένας δικιά του ξεχωριστά, για να δείξουμε ότι έχουμε οργανωθεί και δεν είμαστε σκορποχώρι, και να σταλεί εκεί όπου ανέφερες