0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οσα ειναι με τονους τα γραφει η ΤΕΜ, τα δικα μου ειναι ατονα
Παράθεση από: dlaf στις Ιουλίου 29, 2009, 05:52:26 pmΝομίζω πρέπει να δράσουμε άμεσα. Μας έλειπε το κερασάκι στην τούρτα (κόρη Λυκουρέντζου) και σε συνδυασμό με την γυναίκα του ανεξάρτητα από το αν είναι διορισμένη ή όχι, όλα αυτά είναι αρκετά ώστε να ακουστεί και το θέμα μας προς τα έξω, έστω και παρεπιπτόντως. Είναι μεγάλη ευκαιρία, και δεν πρέπει να την σπαταλήσουμε απλώς εκφράζοντας γνώμες εδώ μέσα οι οποίες και μένουν εδώ. Tsiartas την ετοίμασες ή θα την ετοιμάσεις την επιστολή; Σήμερα δεν θα είναι έτοιμη. Έχω κάποιες δουλειές. Θα προσπαθήσω αργά το βράδυ ή αύριο να την έχω έτοιμη. Μπορεί όμως όποιος άλλος θέλει να στηριχτεί σε προηγούμενές μου επιστολές και να προσθέσει τα νέα στοιχεία.
Νομίζω πρέπει να δράσουμε άμεσα. Μας έλειπε το κερασάκι στην τούρτα (κόρη Λυκουρέντζου) και σε συνδυασμό με την γυναίκα του ανεξάρτητα από το αν είναι διορισμένη ή όχι, όλα αυτά είναι αρκετά ώστε να ακουστεί και το θέμα μας προς τα έξω, έστω και παρεπιπτόντως. Είναι μεγάλη ευκαιρία, και δεν πρέπει να την σπαταλήσουμε απλώς εκφράζοντας γνώμες εδώ μέσα οι οποίες και μένουν εδώ. Tsiartas την ετοίμασες ή θα την ετοιμάσεις την επιστολή;
τεμ δηλ τι προτεινεις οποιος πιανει την βαση στον ασεπ να μετραει ο,τι προυπηρεσια εχει;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;γιατι αυτο λες ουσιαστικα αν το προβλημα σου ειναι αν εχουν επιτυχια ασεπ!!!!!!!!!!!!!!!τοτε ξαφνικα δεν υπαρχει προβλημα κ ολα εγιναν δικαια!!!!!!!!!!!!
Αγνοήστε τους!!! Είναι η καλύτερη απάντηση σε όσα λένε. Και σίγουρα μετά τις 15 Αυγούστου που θα υπάρξουν εξελίξεις θα κλιμακωθούν ακόμη περισσότερο οι αντιδράσεις τους. Φαίνεται καθαρά ότι δεν περίμεναν αντίδραση.Περίμεναν να δεχτούμε μοιρολατρικά τη ψήφιση του νομοσχεδίου. Δείτε το ύφος της zagorakis στις απαντήσεις προς τον rublev.Προσπαθεί να τον στοχοποιήσει και να δημιουργήσει ερωτηματικά και αμφιβολίες περί των προθέσεων του....προφανώς για να αποδυναμώσει την συσπείρωση μας...μέχρι που και η εξαφανισμένη η zst εμφανίστηκε ξανά(από το πουθενά;) για να κάνει παρατηρήσεις για το πώς γράφουμε.Όλοι στον αγώνα, ενημερώστε ακόμη περισσότερους συναδέλφους.
Δεν ημουν εγώ αυτός που έπαιρνε.Τέλος!