0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οαεδιτες ΠΕ01.. ΠΕ02.. ΠΕ07.. ΠΕ11ΣΥΝΟΛΟ ...... 37... 158... 9... 79Φυσανε οι Οαεδιτες
Παρακολουθώντας αυτά τα οποία γράφονται στο συγκεκριμένο φόρουμ θέλω να εκφράσω την απογοητευσή μου για την προχειρότητα με την οποία ορισμένοι συνάδελφοι προσεγγίζουν το ζήτημα. Απο περιέργεια και μόνο έψαξα στη σελίδα των πρωην καθηγητών ΟΑΕΔ και είδα αν δεν κάνω λάθος δύο αποφάσεις υπερ αυτών του Συνηγόρου του Πολίτη, θετική είσηγηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους και της Νομικής Υπηρεσίας του ΥΠΕΠΘ (αφού τελικά κατατέθηκε η τροπολογία). Τι ακριβώς περιμένουν τώρα οι συγκεκριμένοι συνάδελφοι, κάποια δικαίωση; Μα όλα συνηγορούν υπέρ των συναδέλφων των πρώην ΤΕΕ ΟΑΕΔ. Δε θέλω να αποτρέψω κανέναν να κάνει ένσταση ή να πάει σε δικαστήρια αλλά είναι φανερό πως κάποιος αντικειμενικός κριτης βλέπει πως όλα είναι υπερ των συναδέλφων των πρωην ΤΕΕ ΟΑΕΔ. Αν κάποιοι αισθάνονται προσωπικά αδικημένοι από αποφάσεις της Πολιτείας δε σημαίνει ότι θα δικαιωθούν απο δικαστήρια. Προσωπικά χωρίς να ανήκω στην κατηγορία των καθηγητών που ευνοήθηκαν απο τη ρύθμιση τη θεωρώ δίκαιη. Με τη μεταρύθμιση στην τεχνική εκπαίδευση το 2006 αυτοί οι άνθρωποι έχασαν την δουλεία τους. Η Πολιτεία έπρεπε να αναλάβει τις ευθύνες της και μάλιστα άργησε να το κάνει 3 χρόνια. Ίσως είναι από τις λίγες αποφάσεις που πραγματικά δείχνουν κοινωνική ευαισθησία. Ίσως αυτά που υποστηρίζω να μην αρέσουν σε κάποιους γιατί θίγονται τα συμφέροντα τους αλλά αλοίμονο στην Πολιτεία που θα φοβάται να λαμβάνει τολμηρές αποφάσεις για να μην προκαλέσει την οργη ορισμενων. Καλή σχολική χρονιά.
Μα δεν είναι υπεύθυνοι μόνο οι υφυπουργοί και υπουργοί. Τόσα χρόνια με την Π.Ε.Α. συναλλάσσονταν. Τις ευθύνες των Πεατζήδων τις ξεχνάς. Ποιοί άνοιξαν τα παράθυρα που τώρα βρήκαν τρόπο οι ΟΑΕΔίτες και μπήκαν;Συνομιλητές της ΠΕΑ υπήρξαν και ο Ευθυμίου και ο Καλός και ο Στυλιανίδης (Steal ιανίδης).
Καλησπέρα σε όλους.Ανάλυσα και τους πίνακες Θεολόγων,Φιλολόγων,Γερμανικής, Γυμναστών.Έχω κατατάξει τα ονόματα των ΟΑΕΔίτών που εντόπισα για κάθε ειδικότητα ,σε δύο πίνακες:Πίνακας 1 : άτομα που βρίσκονται στο προσωρινό πίνακα αναπληρωτών αλλά παρουσιάζουν διαφορά στην προϋπηρεσία παλιότερων ετών σε σύγκριση με τον περυσινό πίνακα αναπληρωτών.Πίνακας 2 : άτομα που βρίσκονται στον προσωρινό πίνακα αναπληρωτών δεν βρίσκονται στον φετινό πίνακα διορισμών , έχουν όμως προϋπηρεσία από παλιότερα έτη.Τα άτομα των δύο πινάκων είναι διαφορετικά.Αναλυτικά αναφέρω : ΠΕ01.. ΠΕ02.. ΠΕ07.. ΠΕ11 ΠΙΝΑΚΑΣ 1.... 17 ... 132 ... 5 ... 62 ΠΙΝΑΚΑΣ 2 ....20... 26 ... 4 ... 17 ΣΥΝΟΛΟ ...... 37... 158... 9... 79