0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
25 οσοι θα παρουν θεση αναπληρωτη οταν το κλεισιμο του ΟΑΕΔ εδωσε 5000 μαθητες στο ΥΠΕΠΘ και 200 επιπλεον αναπληρωτες ή 100 αναπληρωτες και 200 ωρομισθιους μιλαω για ΠΕ02 ειναι ανανδρο να ζητατε απο ανθρωπους 40 χρονων να διαγκωνιστουν με τους μαθητες τους
Και εκει που χαζευα τον πίνακα του SUN....τσουπ!!! το ονομα Κοτρικλα...βρε τι μου θυμιζει,τι μου θυμιζει...α ναι οαεδιτισσα....για να δουμε μορια...65.869 μμμμ για να δουμε ασεπ...κουλουρακια θεση;;;48 τρέχα κοροιδο Kozzi,kat73 κτλ στα νησια.....κινδυνευετε κοροιδα να μεινετε στην απεξω..... Α αν τυχον και διαβαζεις κ.Κοτρικλα το μηνυμα (που πολυ αμφιβαλλω, γιατι καπου θα ειστε ολοι σας ησυχα και θα κανετε τα μπανακια σας,τα αμμολουτρα κτλ), μην το παρεις προσωπικα..... απλα ετυχε να γνωρισω το ονομα και φυσικα μην απαντησεις.....δε θελω διαλογο..........απλα ηθελα να εκφρασω την οργη μου και την αηδια μου........οι υπολοιποι θα τα λεμε οπου και αν ειμαστε....εξαλλου ειπαμε: εκει που θα παμε δε θα μας φτανει και η γριπη τη χαριζουμε στους ΟΑΕΔΙΤΕΣ