*

Αποστολέας Θέμα: Ένσταση κατά ΟΑΕΔιτών  (Αναγνώστηκε 336045 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Joanna Bear

• Επισκέπτης
Απ: Ένσταση κατά ΟΑΕΔιτών
« Απάντηση #1232 στις: Αυγούστου 28, 2009, 03:29:23 pm »
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αυτό με τον οικογενειακό προγραμματισμό και με το πόσα παιδιά έχει ο καθένας αναφέρεται συνέχεια. Κι εγώ έχω ένα παιδί το οποίο μάλιστα το απέκτησα χωρίς να έχω καμία σίγουρη δουλειά και ζοριστήκαμε πολύ, ειδικά τον πρώτο καιρό, στο μεγάλωμά της λόγω του οικονομικού. Και με το που χρόνισε έπρεπε να ψάχνω να βρω γυναίκες να την κρατάνε για να πάω σε διπλανούς νομούς για να δουλέψω ωρομίσθια του ΥΠΕΠΘ. Γιατί κι εγώ δεν έχω κάποιο μπάρμπα να με βολέψει. Κι όταν πήγα στον ΟΑΕΔ να κάνω την αίτηση μπας και με πάρουν και είμαι κοντά στο σπίτι μου, έμαθα οτι η προϋπηρεσία δεν αναγνωρίζεται από το ΥΠΕΠΘ, είπα ευχαριστώ κι έφυγα. Μπορούσατε να κάνετε το ίδιο. Ξέρατε τι υπογράφατε,γνωρίζατε οτι δεν αναγνωρίζεται η προϋπηρεσία. Και ζητάτε τώρα να σας καταλάβουμε; Ε, όχι! Εγώ προσωπκά δεν μπορώ να σας καταλάβω, ούτε να συμμεριστώ τον "πόνο" σας. Κι άλλοι έχουμε οικογένειες και περάσαμε ζόρια αλλά πάνω απ'όλα διατηρήσαμε την αξιοπρέπεια μας και δεν πατήσαμε επί πτωμάτων για μια θέση στο δημόσιο!
Εγώ πάλι έχω πολλούς μπαρμπάδες να με βολέψουν, μου το λένε χρόνια (από πολλές και διαφορετικές μεριές), αλλά αρνούμαι να γίνω μέτοχος αυτού του βολέματος και της διαφθοράς, πρώτον, γιατί θα δώσω λόγο στον Θεό μια μέρα για τις πράξεις μου (όπως και όλοι εξάλλου) και δεύτερον, γιατί ΔΕΝ ΘΕΛΩ να φάω τη θέση κάποιου άλλου, ό,τι καταφέρω, θα το καταφέρω με την αξία μου και με θεμιτούς τρόπους.
Και κάνω έκκληση στην ανθρωπιά όλων των συναδέλφων να κάνουν το ίδιο... Δυστυχώς όμως δεν γίνεται αυτό, τουλάχιστον σε μεγάλη έκταση. Και μάλιστα όσοι χρησιμοποιούν μέσον, δεν διστάζουν να μου το πουν και κατάμουτρα! Άσε που με λένε χαζή κι ότι δεν θα καταφέρω τίποτα με το να πηγαίνω με τον σταυρό στο χέρι.... Κάνουν λάθος.

Όσο για τον ΟΑΕΔ και τα ΙΕΚ, και γω είχα αναζητήσει θέση εργασίας εκεί, αλλά όταν έμαθα ότι δεν αναγνωρίζεται η προυπηρεσία, έβαλα το καπελάκι μου στραβά και ... την έκανα. Άσε που έλεγαν για αναπλήρωση κι όταν έπαιρνα τηλέφωνο, μου έλεγαν για ωρομισθία. Πάντως, νομίζω, θα με έπαιρναν ωρομίσθια, είχαν βγάλει ανακοίνωση στην τοπική εφημερίδα. Δεν ασχολήθηκα μετά όμως, λέω, ας πάω εκεί όπου μου αναγνωρίζεται η προυπηρεσία κι ας είμαι ωρομίσθια πάλι. Θα πάρω κανένα μόριο. Χαμαλίκι χρειάζεται, χαμαλίκι θα κάνω, τι να γίνει... Το ότι είμαι 36 χρονών και όλο αναβάλλω να κάνω παιδί λόγω όλων αυτών, χώρια την οικονομική δυσχέρεια, το λέω για την ιστορία...
 :( :( :( :( :( :( :( :( :(

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:49:47 »

Αποσυνδεδεμένος dlaf

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1233 στις: Αυγούστου 28, 2009, 04:40:08 pm »
Η ηθικολογία είναι δικαίωμα του καθενός.

Εγώ δεν βλέπω πουθενά ανήθικο για μια ομάδα ανθρώπων που εργάζονταν και απολύθηκαν και οι θέσεις τους μεταφέρθηκαν σε άλλο υπουργείο (όπως εξηγώ δύο post παραπάνω) να έχουν το δικαίωμα διεκδικήσουν τις θέσεις αυτές στο άλλο υπουργείο.

Ίσως, να πρόκειται για έλλειψη ενημέρωσης ή για κατευθυνόμενη ενημέρωση (με τι σκοπό άραγε ;) και πολλοί να νομίζουν ότι ο ΟΑΕΔ ήταν όπως παλιά. Λοιπόν όχι από τον 2006 έχουν αλλάξει πολλά εκεί και με άδικο τρόπο.
Είναι σαν να λες ότι όταν μια εταιρεία χάνει τους πελάτες της και αναγκάζεται να διώξει υπαλλήλους της, τότε η δεύτερη εταιρεία στην οποία πήγαν οι πελάτες υποχρεούται να τους προσλάβει (τους απολυμένους) διώχνοντας τους ήδη εργαζόμενους  εκεί. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει. Αντιλαμβάνεσαι τον παραλογισμό? Δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχουν άνθρωποι που σκέφτονται έτσι. Εκτός και εάν είσαι ΟΑΕδιτης, οπότε όλα εξηγούνται

Αποσυνδεδεμένος Markazone

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1234 στις: Αυγούστου 28, 2009, 04:45:36 pm »

Εγώ δεν βλέπω πουθενά ανήθικο για μια ομάδα ανθρώπων που εργάζονταν και απολύθηκαν και οι θέσεις τους μεταφέρθηκαν σε άλλο υπουργείο (όπως εξηγώ δύο post παραπάνω) να έχουν το δικαίωμα διεκδικήσουν τις θέσεις αυτές στο άλλο υπουργείο.

Ίσως, να πρόκειται για έλλειψη ενημέρωσης ή για κατευθυνόμενη ενημέρωση (με τι σκοπό άραγε ;) και πολλοί να νομίζουν ότι ο ΟΑΕΔ ήταν όπως παλιά. Λοιπόν όχι από τον 2006 έχουν αλλάξει πολλά εκεί και με άδικο τρόπο.
Είναι σαν να λες ότι όταν μια εταιρεία χάνει τους πελάτες της και αναγκάζεται να διώξει υπαλλήλους της, τότε η δεύτερη εταιρεία στην οποία πήγαν οι πελάτες υποχρεούται να τους προσλάβει (τους απολυμένους) διώχνοντας τους ήδη εργαζόμενους  εκεί. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει. Αντιλαμβάνεσαι τον παραλογισμό? Δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχουν άνθρωποι που σκέφτονται έτσι. Εκτός και εάν είσαι ΟΑΕδιτης, οπότε όλα εξηγούνται

Eπομένως δεν είναι και το Υπουργείο Παιδείας παράλογο, που έλαβε στα σοβαρά τέτοιους παραλογισμούς αναγνωρίζοντάς τους;
Αριστοτέλης - στα Ηθικά Νικομάχεια - χαρακτήριζε τον πράο άνθρωπο ως εξής: "Πράος δεν είναι εκείνος που δεν εκνευρίζεται. Όποιος δεν θυμώνει ποτέ είναι ηλίθιος. Πράος είναι αυτός που θυμώνει όταν πρέπει"..

Αποσυνδεδεμένος ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1235 στις: Αυγούστου 28, 2009, 04:55:43 pm »

Eπομένως δεν είναι και το Υπουργείο Παιδείας παράλογο, που έλαβε στα σοβαρά τέτοιους παραλογισμούς αναγνωρίζοντάς τους;

δεν είναι καθόλου παράλογο!!! είναι λογικότατο!!! αν είδατε στη βουλή τη συζήτηση, θα καταλαβαίνατε τη λογική τους!!!
μέχρι και ...απειλή ξεστόμισε ο κος υφυπουργός πως θα παραιτηθεί αν υπάρχει προσωπικός λόγος που κάνει την τροπολογία!!!
αλλά να παραιτηθούν όλοι τους πριν βουλιάξουν τη χώρα..που τη βούλιαξαν ήδη...και οι 300 για να μη παρεξηγηθώ!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:49:47 »

Joanna Bear

• Επισκέπτης
« Απάντηση #1236 στις: Αυγούστου 28, 2009, 05:09:54 pm »
Αγαπητέ/ή, άλλο σημαίνει "ηθικολόγος" και άλλο "ηθικός". Και το ποιος είναι ηθικός και το ποιος απλώς μιλά για ηθική είναι ένα θέμα... Τα λόγια, αλλά κυρίως οι πράξεις μας μας κρίνουνε...

Γιατί δεν παραδέχεσαι ότι οι ΟΑΕΔίτες είναι σε πλεονεκτική θέση έναντι όλων αυτών που έφευγαν, όταν μάθαιναν ότι δεν αναγνωρίζεται η προυπηρεσία του (το 2007 ρώτησα η ίδια στον ΟΑΕΔ, δεν είχα κατευθυνόμενη ενημέρωση, στην τοπική εφημερίδα είχε ανακοινώσει ο ΟΑΕΔ ότι ζητά προσωπικό) και γύριζαν από δω κι από κει, για να βρουν δουλειά; Χώρια το ότι όσοι ήδη δούλευαν εκεί, είχαν προτεραιότητα στις προσλήψεις.
Αγνοείς το γεγονός ότι θίγονται τόόόσοι συνάδελφοι από αυτές τις απίστευτες και μάλιστα αναδρομικά ισχύουσες αποφάσεις. Να βλέπουμε τα δικά μας, αλλά να βλέπουμε και των άλλων...
Ούτε μένα μ'αρέσει να απολύονται άνθρωποι αδίκως, εκπαιδευτικοί ή μη.
Αλλά μια αδικία δεν διορθώνεται κάνοντας μια άλλη... Δεν συμφωνείς;

Αποσυνδεδεμένος rublev

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1237 στις: Αυγούστου 28, 2009, 05:17:19 pm »
Ας προσθέσω κι εγώ μια άλλη πλευρά του θέματος.
Παρ’ όλα αυτά πέρα από τους νόμους, τις γνωματεύσεις του νομικού συμβουλίου του κράτους, την υποστήριξη από την ανεξάρτητη αρχή  «Συνήγορο του Πολίτη» και τις «κατά το δοκούν» αναφορές σε «συναδελφικότητα» θέλω με απλούς αριθμούς να αποδείξω ότι οι ΟΑΕΔΙΤΕΣ δεν παίρνουν τις θέσεις κανενός.
Το σκεπτικό είναι το εξής :
Όσο τα σχολεία του ΟΑΕΔ ήταν ΤΕΕ τα παιδιά εγγράφονταν σε αυτά μετά την γ’ Γυμνασίου. Όταν με τον νόμο 3475/06 έγιναν ΕΠΑΣ πρέπει να κατέχουν ενδεικτικό, τουλάχιστον Α' Τάξης Γενικού ή Επαγγελματικού Λυκείου. Αυτό σημαίνει ότι όλοι οι μαθητές που πήγαιναν στον ΟΑΕΔ περνάνε υποχρεωτικά από τα σχολεία του Υπουργείου Παιδείας στην Α’ Λυκείου.
Με βάση π.χ. τη φετινή προκήρυξη ο ΟΑΕΔ θα πάρει 8298 μαθητές. Αυτοί ενώ δεν θα πήγαιναν Α’ Λυκείου αν υπήρχαν τα ΤΕΕ ΟΑΕΔ, τώρα πάνε υποχρεωτικά Α’ Λυκείου σε Γενικό Λύκειο ή ΕΠΑΛ. Άρα, δημιουργούνται αυτόματα περίπου 275 τμήματα (30 ατόμων για να είμαι αυστηρός) Α’ Λυκείου περισσότερα και συνεπώς περισσότερες θέσεις για καθηγητές θεωρητικών μαθημάτων. Μαθήματα θεωρητικά (μαθηματικά, φυσική, φιλολογικά κ.τ.λ.) δεν διδάσκονται στις ΕΠΑΣ παρά μόνο τεχνικά μαθήματα. (Στους καθηγητές τεχνικών μαθημάτων δεν αναγνωρίστηκε η προϋπηρεσία.)
Π.χ. για μαθηματικά με 5 ώρες την εβδομάδα 1375 ώρες παραπάνω, δηλ. 65 πλήρη ωράρια (21 ώρες). Άρα, 65 περισσότεροι μαθηματικοί θα προσληφθούν ή θα είναι αναπληρωτές από την μετατροπή των σχολών του ΟΑΕΔ από ΤΕΕ σε ΕΠΑΣ. Αυτές τις 65 θέσεις δεν μπορούσαν μέχρι τώρα να διεκδικήσουν οι καθηγητές που απολύθηκαν από τον ΟΑΕΔ αφού στις ΕΠΑΣ δεν διδάσκονται μαθήματα γενικής παιδείας. Είναι περισσότεροι από 65 οι «ΟΑΕΔΙΤΕΣ» μαθηματικοί που μπήκαν στους πίνακες ;
Προσωπικά, πιστεύω ότι το κέρδος είναι ακόμη μεγαλύτερο γιατί τα παιδιά δύσκολα αλλάζουν σχολικό περιβάλλον και ίσως κάποια από αυτά που θα πήγαιναν στα ΤΕΕ ΟΑΕΔ μετά την Α’ Λυκείου συνεχίζουν στο σχολείο τους και δεν πηγαίνουν στις ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ.
Με άλλα λόγια και σύμφωνα με τα παραπάνω, ο ΟΑΕΔ απέλυσε τους καθηγητές μαθημάτων γενικής παιδείας και ταυτόχρονα μεταφέρθηκαν τις θέσεις τους στο ΥΠΕΠΘ και η άποψή σας είναι ότι πρέπει να στερηθούν την δυνατότητα να διεκδικήσουν αυτές τις θέσεις ;  Ή διαφορετικά αν δεν είχαν γίνει ΕΠΑΣ τα ΤΕΕ του ΟΑΕΔ θα ήταν λιγότερες οι θέσεις διοριστέων και αναπληρωτών.
Άλλωστε με τον ίδιο νόμο 3475/06 μερικοί μόνιμοι καθηγητές γενικών μαθημάτων του ΟΑΕΔ (μαθηματικοί, φυσικοί, φιλόλογοι κ.τ.λ. που διορίστηκαν πριν το 1984) μετατάχθηκαν στο Υπουργείο Παιδείας γιατί έχασαν πλέον τις θέσεις τους στον ΟΑΕΔ.

1)Παρόλα και πέρα από όλα αυτά δεν υπάρχει κανένα δικαστικό όργανο που να σας έχει δικαιώσει!Επιτύχατε μια καθαρά πολιτική απόφαση,χωρίς να σχολιάζω το πώς...

2)Και φυσικά οι μαθηματικοί-ΟΑΕδίτες είναι παραπάνω από 65!

3)Αυτοί δεν διεκδικούν τις θέσεις εργασίας (εκτός κι αν έχουμε ξεχάσει την ελληνική...):τις υφαρπάζουν,δηλαδή τις παίρνουν (ειδικά στους μαθηματικούς θα φανεί ξεκάθαρα του χρόνου) μέσα από τα χέρια αυτών που τις διεκδικούν χρόνια τώρα.Εσείς φίλε μου δεν έχετε μπει (οι περισσότεροι) ποτέ στη διαδικασία διεκδίκησης.

4)Οι μαθητές στον ΟΑΕΔ δεν ήταν τσιφλίκι σας,ούτε και οι θέσεις που κατείχατε εκεί.Όμως η νοοτροπία αυτή άλλα δηλώνει...

5)Αφού προφανώς δεν υπήρχε περίπτωση μονιμοποίησής σας στον ΟΑΕΔ,θα έπρεπε ε π ι τ έ λ ο υ ς να μπείτε στη διαδικασία διεκδίκησης σύμφωνα με όσα όριζε το υπουργείο που τόσα χρόνια εσείς απορρίπτατε και που τώρα ξαφνικά σας ικανοποιεί!

Αποσυνδεδεμένος zst

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1238 στις: Αυγούστου 28, 2009, 05:38:12 pm »
1)Παρόλα και πέρα από όλα αυτά δεν υπάρχει κανένα δικαστικό όργανο που να σας έχει δικαιώσει!Επιτύχατε μια καθαρά πολιτική απόφαση,χωρίς να σχολιάζω το πώς...
1 η αποφαση να μη λειτουργει ο ΟΑΕΔ ΕΠΑΛ δεν ειναι πολιτικη; αυτη συμφερει ομως
2)Και φυσικά οι μαθηματικοί-ΟΑΕδίτες είναι παραπάνω από 65!
2 ουτε 20 δεν επηρεαζουν τον πινακα
3)Αυτοί δεν διεκδικούν τις θέσεις εργασίας (εκτός κι αν έχουμε ξεχάσει την ελληνική...):τις υφαρπάζουν,δηλαδή τις παίρνουν (ειδικά στους μαθηματικούς θα φανεί ξεκάθαρα του χρόνου) μέσα από τα χέρια αυτών που τις διεκδικούν χρόνια τώρα.Εσείς φίλε μου δεν έχετε μπει (οι περισσότεροι) ποτέ στη διαδικασία διεκδίκησης.
3μέσα από τα χέρια αυτών που τις διεκδικούν χρόνια τώρα    τελικα τις εχουν στα χερια τους η τις διεκδικουν;
4)Οι μαθητές στον ΟΑΕΔ δεν ήταν τσιφλίκι σας,ούτε και οι θέσεις που κατείχατε εκεί.Όμως η νοοτροπία αυτή άλλα δηλώνει...
α τινος τσιφλικι ειναι οι μαθητες;
5)Αφού προφανώς δεν υπήρχε περίπτωση μονιμοποίησής σας στον ΟΑΕΔ,θα έπρεπε ε π ι τ έ λ ο υ ς να μπείτε στη διαδικασία διεκδίκησης σύμφωνα με όσα όριζε το υπουργείο που τόσα χρόνια εσείς απορρίπτατε και που τώρα ξαφνικά σας ικανοποιεί!
5ο νομος 2144 του 03 οριζε τις μονιμοποιησεις αλλα καταργηθηκε απο τη ΝΔ για να μονιμοποιησει οσους υπηρετουσαν 89-94

το ενταξει σας αδικησαν αλλα τωρα θα μας ξεβολεψετε το... καταλαβαινω. ειναι η πεμπτουσια της αλληλεγγυης

Αποσυνδεδεμένος possessed

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1239 στις: Αυγούστου 28, 2009, 05:44:49 pm »
1)Δεν αδικηθήκατε!Σύμβαση υπογράφατε και με την υπογραφή σας αποδεχόσασταν και τους όρους.

2)Δε μας ξεβολεύετε!Μας κλέβετε!

Αποσυνδεδεμένος giota8

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • δεν περιγραφω αλλο!!! ΠΕ06
    • Προφίλ
    • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΠΕ06
« Απάντηση #1240 στις: Αυγούστου 28, 2009, 05:53:56 pm »
Εμένα αυτό που μ'αρέσει πιο πολύ εκτός βέβαια από τον οικογενειακό προγραμματισμό, που είναι και το καλύτερο μου, είναι η αύξηση των διορισμών που έχει προκαλέσει η είσοδος τους στους πίνακες.
Το άλλο με τον Τοτό πότε θα μας το πουν;
Trust I seek and I find in you
Every day for us something new
Open mind for a different view
And nothing else matters

Joanna Bear

• Επισκέπτης
« Απάντηση #1241 στις: Αυγούστου 28, 2009, 05:54:47 pm »
1)Παρόλα και πέρα από όλα αυτά δεν υπάρχει κανένα δικαστικό όργανο που να σας έχει δικαιώσει!Επιτύχατε μια καθαρά πολιτική απόφαση,χωρίς να σχολιάζω το πώς...1 η αποφαση να μη λειτουργει ο ΟΑΕΔ ΕΠΑΛ δεν ειναι πολιτικη; αυτη συμφερει ομως2)Και φυσικά οι μαθηματικοί-ΟΑΕδίτες είναι παραπάνω από 65!2 ουτε 20 δεν επηρεαζουν τον πινακα3)Αυτοί δεν διεκδικούν τις θέσεις εργασίας (εκτός κι αν έχουμε ξεχάσει την ελληνική...):τις υφαρπάζουν,δηλαδή τις παίρνουν (ειδικά στους μαθηματικούς θα φανεί ξεκάθαρα του χρόνου) μέσα από τα χέρια αυτών που τις διεκδικούν χρόνια τώρα.Εσείς φίλε μου δεν έχετε μπει (οι περισσότεροι) ποτέ στη διαδικασία διεκδίκησης.3μέσα από τα χέρια αυτών που τις διεκδικούν χρόνια τώρα    τελικα τις εχουν στα χερια τους η τις διεκδικουν;4)Οι μαθητές στον ΟΑΕΔ δεν ήταν τσιφλίκι σας,ούτε και οι θέσεις που κατείχατε εκεί.Όμως η νοοτροπία αυτή άλλα δηλώνει...α τινος τσιφλικι ειναι οι μαθητες;5)Αφού προφανώς δεν υπήρχε περίπτωση μονιμοποίησής σας στον ΟΑΕΔ,θα έπρεπε ε π ι τ έ λ ο υ ς να μπείτε στη διαδικασία διεκδίκησης σύμφωνα με όσα όριζε το υπουργείο που τόσα χρόνια εσείς απορρίπτατε και που τώρα ξαφνικά σας ικανοποιεί!5ο νομος 2144 του 03 οριζε τις μονιμοποιησεις αλλα καταργηθηκε απο τη ΝΔ για να μονιμοποιησει οσους υπηρετουσαν 89-94
το ενταξει σας αδικησαν αλλα τωρα θα μας ξεβολεψετε το... καταλαβαινω. ειναι η πεμπτουσια της αλληλεγγυης
Μη διαστρέφεις τα λόγια μου, σε παρακαλώ... Είπα ότι μια αδικία δεν διορθώνεται με μία άλλη αδικία, όχι ξεβόλεμα. Κοίτα και λίγο πέρα από τη μύτη σου... Ενώ εσύ διαθέτεις αλληλεγγύη; Και μιλάς έτσι υποτιμητικά σε αδικημένους συναδέλφους σου; Περίμενα τουλάχιστον μια αντικειμενικότητα... Τι λυπηρό... Δεν έχω λόγια να εκφράσω τη λύπη μου...

Αποσυνδεδεμένος giota8

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1242 στις: Αυγούστου 28, 2009, 06:04:06 pm »
Εμένα αυτό που μ'αρέσει πιο πολύ εκτός βέβαια από τον οικογενειακό προγραμματισμό, που είναι και το καλύτερο μου, είναι η αύξηση των διορισμών που έχει προκαλέσει η είσοδος τους στους πίνακες.
Το άλλο με τον Τοτό πότε θα μας το πουν;

Αν μπορείς να με αντικρούσεις με αριθμούς θα το δεχτώ. Αν όχι, μάλλον δεν κατάλαβες τους υπολογισμούς που έκανα. Αλλά δεν πειράζει.

Κατάλαβα πολύ καλά τι θέλεις να πεις, δυστυχώς το μυαλό μου στροφάρει πολύ γρήγορα, αλλά όλα αυτά που λες περι διορισμών είναι τελείως υποθετικα. Οταν θα έχεις γεγονότα στα χέρια σου και πραγματικούς αριθμούς τα ξαναλέμε. Μέχρι τότε προβλέψεις μπορώ κι εγώ να κάνω και να λέω οτι μου κατέβει.
And nothing else matters

Αποσυνδεδεμένος giota8

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1243 στις: Αυγούστου 28, 2009, 06:06:48 pm »

Ξέχασες να  συμπληρώσεις το παραμυθάκι:"Παιδιά είμαστε όλοι συνάδελφοι που το υπουργείο μας βάζει  να τσκωνόμαστε μεταξύ μας.Αφήστε τις αντιδραστικές κινήσεις κι ελάτε να παλέψουμε όλοι μαζί (αφού βέβαια εμείς διοριστούμε πρώτα χάρις στον πολυχρονεμένο μας υπουργό...)"

Αυτό είναι με τον Τοτό;
 ;D
And nothing else matters

Αποσυνδεδεμένος zst

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1244 στις: Αυγούστου 28, 2009, 06:14:21 pm »
1)Παρόλα και πέρα από όλα αυτά δεν υπάρχει κανένα δικαστικό όργανο που να σας έχει δικαιώσει!Επιτύχατε μια καθαρά πολιτική απόφαση,χωρίς να σχολιάζω το πώς...1 η αποφαση να μη λειτουργει ο ΟΑΕΔ ΕΠΑΛ δεν ειναι πολιτικη; αυτη συμφερει ομως2)Και φυσικά οι μαθηματικοί-ΟΑΕδίτες είναι παραπάνω από 65!2 ουτε 20 δεν επηρεαζουν τον πινακα3)Αυτοί δεν διεκδικούν τις θέσεις εργασίας (εκτός κι αν έχουμε ξεχάσει την ελληνική...):τις υφαρπάζουν,δηλαδή τις παίρνουν (ειδικά στους μαθηματικούς θα φανεί ξεκάθαρα του χρόνου) μέσα από τα χέρια αυτών που τις διεκδικούν χρόνια τώρα.Εσείς φίλε μου δεν έχετε μπει (οι περισσότεροι) ποτέ στη διαδικασία διεκδίκησης.3μέσα από τα χέρια αυτών που τις διεκδικούν χρόνια τώρα    τελικα τις εχουν στα χερια τους η τις διεκδικουν;4)Οι μαθητές στον ΟΑΕΔ δεν ήταν τσιφλίκι σας,ούτε και οι θέσεις που κατείχατε εκεί.Όμως η νοοτροπία αυτή άλλα δηλώνει...α τινος τσιφλικι ειναι οι μαθητες;5)Αφού προφανώς δεν υπήρχε περίπτωση μονιμοποίησής σας στον ΟΑΕΔ,θα έπρεπε ε π ι τ έ λ ο υ ς να μπείτε στη διαδικασία διεκδίκησης σύμφωνα με όσα όριζε το υπουργείο που τόσα χρόνια εσείς απορρίπτατε και που τώρα ξαφνικά σας ικανοποιεί!5ο νομος 2144 του 03 οριζε τις μονιμοποιησεις αλλα καταργηθηκε απο τη ΝΔ για να μονιμοποιησει οσους υπηρετουσαν 89-94

Μη διαστρέφεις τα λόγια μου, σε παρακαλώ... Είπα ότι μια αδικία δεν διορθώνεται με μία άλλη αδικία, όχι ξεβόλεμα. Κοίτα και λίγο πέρα από τη μύτη σου... Ενώ εσύ διαθέτεις αλληλεγγύη; Και μιλάς έτσι υποτιμητικά σε αδικημένους συναδέλφους σου; Περίμενα τουλάχιστον μια αντικειμενικότητα... Τι λυπηρό... Δεν έχω λόγια να εκφράσω τη λύπη μου...
με τι διορθωνεται μια αδικια;

Joanna Bear

• Επισκέπτης
« Απάντηση #1245 στις: Αυγούστου 28, 2009, 06:15:58 pm »
Γιατί δεν παραδέχεσαι ότι οι ΟΑΕΔίτες είναι σε πλεονεκτική θέση έναντι όλων αυτών που έφευγαν, όταν μάθαιναν ότι δεν αναγνωρίζεται η προυπηρεσία του (το 2007 ρώτησα η ίδια στον ΟΑΕΔ, δεν είχα κατευθυνόμενη ενημέρωση, στην τοπική εφημερίδα είχε ανακοινώσει ο ΟΑΕΔ ότι ζητά προσωπικό) και γύριζαν από δω κι από κει, για να βρουν δουλειά; Χώρια το ότι όσοι ήδη δούλευαν εκεί, είχαν προτεραιότητα στις προσλήψεις.
Αγνοείς το γεγονός ότι θίγονται τόόόσοι συνάδελφοι από αυτές τις απίστευτες και μάλιστα αναδρομικά ισχύουσες αποφάσεις. Να βλέπουμε τα δικά μας, αλλά να βλέπουμε και των άλλων...
Ούτε μένα μ'αρέσει να απολύονται άνθρωποι αδίκως, εκπαιδευτικοί ή μη.
Αλλά μια αδικία δεν διορθώνεται κάνοντας μια άλλη... Δεν συμφωνείς;
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Γιατί δεν μου δίνουν μία πειστική απάντηση σε όσα τους ρωτάω; Απαντάμε μόνο σε όσα και όπως μας συμφέρει... Το κορόιδο στα άλλα...
Μάθε λοιπόν, φίλε ΟΑΕΔίτη, ότι τη λέξη "συμφέρον" την απεχθάνομαι, αλλά δεν θα κάτσω να δεχτώ και αδιαμαρτύρητα τα όσα παράλογα γίνονται, όπως δεν θα καθόμουν με σταυρωμένα χέρια αν έμπαινε ένας κλέφτης στο σπίτι μου... Ο νόμος θα έριχνε μετά και σε μένα φταίξιμο αν δεν υπερασπιζόμουν τον εαυτό μου. Μη βιαστείς να πεις ότι σε λέω "κλέφτη", μια μεταφορά χρησιμοποιώ...

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182756
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 773
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)