0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Λοιπόν,επειδή προφανώς όποτε μας συμφέρει επικαλούμαστε το ΑΣΕΠ και όποτε δεν μας συμφέρει βαπτίζουμε την πτώση με αλεξίπτωτο ως επιλογή,ας ρωτήσω για να τελειώνουμε:ποια ακριβώς επιλογή από αυτή που ορίζει το Σύνταγμα για τους εκπ/κούς έχουν υποστεί οι συγκεκριμένοι;
Παράθεση από: rublev στις Αυγούστου 28, 2009, 07:09:40 pmΛοιπόν,επειδή προφανώς όποτε μας συμφέρει επικαλούμαστε το ΑΣΕΠ και όποτε δεν μας συμφέρει βαπτίζουμε την πτώση με αλεξίπτωτο ως επιλογή,ας ρωτήσω για να τελειώνουμε:ποια ακριβώς επιλογή από αυτή που ορίζει το Σύνταγμα για τους εκπ/κούς έχουν υποστεί οι συγκεκριμένοι; Δεν γνωρίζω σε ποια άρθρα του Συντάγματος αναφέρεσαι.Αλλά νομίζω ότι ο πίνακας αναπληρωτών είναι μια λίστα επιλογής. Εκεί μοριοδοτείστε από δύο διαγωνισμούς και από προϋπηρεσία. Οι συγκεκριμένοι έχουν την προϋπηρεσία σε σχολεία της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Ελλάδας και από το φεβρουάριο του 1998 (που τους αναγνωρίστηκε) είναι ΤΕΕ με ίδια βιβλία και ίδιο πρόγραμμα σπουδών με το ΥΠΕΠΘ. Ειίσης αναγνωρίστηκαν τα 11/21 για να είναι όπως και στην δευτεροβάθμια αφού άσκησαν διδασκαλία σε έναν μόνο νομό.
Αλλά νομίζω ότι ο πίνακας αναπληρωτών είναι μια λίστα επιλογής. Εκεί μοριοδοτείστε από δύο διαγωνισμούς και από προϋπηρεσία. Οι συγκεκριμένοι έχουν την προϋπηρεσία σε σχολεία της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Ελλάδας και από το φεβρουάριο του 1998 (που τους αναγνωρίστηκε) είναι ΤΕΕ με ίδια βιβλία και ίδιο πρόγραμμα σπουδών με το ΥΠΕΠΘ. Ειίσης αναγνωρίστηκαν τα 11/21 για να είναι όπως και στην δευτεροβάθμια αφού άσκησαν διδασκαλία σε έναν μόνο νομό.
Παράθεση από: aramis στις Αυγούστου 28, 2009, 07:19:58 pmΑλλά νομίζω ότι ο πίνακας αναπληρωτών είναι μια λίστα επιλογής. Εκεί μοριοδοτείστε από δύο διαγωνισμούς και από προϋπηρεσία. Οι συγκεκριμένοι έχουν την προϋπηρεσία σε σχολεία της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Ελλάδας και από το φεβρουάριο του 1998 (που τους αναγνωρίστηκε) είναι ΤΕΕ με ίδια βιβλία και ίδιο πρόγραμμα σπουδών με το ΥΠΕΠΘ. Ειίσης αναγνωρίστηκαν τα 11/21 για να είναι όπως και στην δευτεροβάθμια αφού άσκησαν διδασκαλία σε έναν μόνο νομό. Θέλω κι εγώ. Θέλω κι εγώ. Εμένα γιατί δεν μου δίνουν; Δεν παίζω... Θέλω κι εγώ αναγνώριση της προυπηρεσίας μου...Δούλευα σε ιδιωτικό ΤΕΕ, κάποια στιγμή αντιλήφθηκα ότι δεν μου έβαζαν ένσημα, διαμαρτυρήθηκα, κατήγγειλα, αναγκάστηκαν να μου τα περάσουν αλλά μου έκαναν τη ζωή μαύρη... Και ουσιαστικά με υποχρέωσαν να παραιτηθώ... Μετράνε στον ΑΣΕΠ βεβαίως. Λέτε να πάω στο συνήγορο του πολίτη, στην ΟΛΜΕ, στον Υπουργό μας, μήπως να κλάψω και δημόσια; (Δεν με έχετε δει τι όμορφα κλαίω...).Μια συμβουλή ζητάω συνάδελφοι του ΟΑΕΔ. Αχ, και αν μου κάτσει, το σύνθημά μου από δω και στο εξής θα είναι ¨ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥ ΟΑΕΔ¨.
Παράθεση από: gekal στις Αυγούστου 28, 2009, 07:40:43 pmΠαράθεση από: aramis στις Αυγούστου 28, 2009, 07:19:58 pmΑλλά νομίζω ότι ο πίνακας αναπληρωτών είναι μια λίστα επιλογής. Εκεί μοριοδοτείστε από δύο διαγωνισμούς και από προϋπηρεσία. Οι συγκεκριμένοι έχουν την προϋπηρεσία σε σχολεία της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Ελλάδας και από το φεβρουάριο του 1998 (που τους αναγνωρίστηκε) είναι ΤΕΕ με ίδια βιβλία και ίδιο πρόγραμμα σπουδών με το ΥΠΕΠΘ. Ειίσης αναγνωρίστηκαν τα 11/21 για να είναι όπως και στην δευτεροβάθμια αφού άσκησαν διδασκαλία σε έναν μόνο νομό. Θέλω κι εγώ. Θέλω κι εγώ. Εμένα γιατί δεν μου δίνουν; Δεν παίζω... Θέλω κι εγώ αναγνώριση της προυπηρεσίας μου...Δούλευα σε ιδιωτικό ΤΕΕ, κάποια στιγμή αντιλήφθηκα ότι δεν μου έβαζαν ένσημα, διαμαρτυρήθηκα, κατήγγειλα, αναγκάστηκαν να μου τα περάσουν αλλά μου έκαναν τη ζωή μαύρη... Και ουσιαστικά με υποχρέωσαν να παραιτηθώ... Μετράνε στον ΑΣΕΠ βεβαίως. Λέτε να πάω στο συνήγορο του πολίτη, στην ΟΛΜΕ, στον Υπουργό μας, μήπως να κλάψω και δημόσια; (Δεν με έχετε δει τι όμορφα κλαίω...).Μια συμβουλή ζητάω συνάδελφοι του ΟΑΕΔ. Αχ, και αν μου κάτσει, το σύνθημά μου από δω και στο εξής θα είναι ¨ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥ ΟΑΕΔ¨. βεβαιως να σου αναγνωριστει. και τα ιδιαιτερα. ΟΛΑ.αλλα πως πηρες τη θεση; εγλειψες; βυσμα;οταν τα λεμε για αλλους δεν πονανε οι λεξεις τα ιδιαιτερα; πως ; ειχαν οι γονεις σου βιβλιοπωλειο και σε προωθουσαν;
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ Η ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΤΕΕ στους πίνακες για αναπλήρωση;