*

Αποστολέας Θέμα: Ένσταση κατά ΟΑΕΔιτών  (Αναγνώστηκε 335771 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Joanna Bear

• Επισκέπτης
Απ: Ένσταση κατά ΟΑΕΔιτών
« Απάντηση #1344 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2009, 02:13:24 pm »
aramis, αποφεύγεις συνειδητά να απαντήσεις και σε όλα τα άλλα που σου έθεσα... Τηρείς σιγήν ιχθύος... Δεν πειράζει, καλό είναι να προβληματιστούμε έστω...

Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως, δεν υπάρχουν μικρά και μεγάλα θύματα. Σ'αυτήν τη φάση υπάρχουν μόνο θύτες και θύματα, απλούστατα. Είναι έντιμο να το παραδεχτούμε έστω...

Για την αδιαφάνεια και τα ρουσφέτια, σε παραπέμπω στα δικά σου λεγόμενα, φτάνουν και περιισσεύουν... Μη λάβεις καθόλου υπόψη τα δικά μου λόγια, αφού το θες... Τουτέστιν (Άκουσε, ουρανέ και φρίξε, γη!):

(Ο aramis ομιλεί:)[Υπήρχαν 2 χρόνια (2003-2004, 2004-2005) που σε μια προεκλογική περίπτωση και με υπόσχεση μονιμοποίησης στον οαεδ το ΠΑΣΟΚ έκανε αναπληρωτές μερικούς καθηγητές του οαεδ. Επειδή τότε έγιναν κρατήσεις και το καθεστώς ήταν διαφορετικό σε αυτούς (και όχι όλους) τα δύο αυτά χρόνια μετρήθηκαν ολόκληρα. Μετά καταργήθηκαν οι αναπληρωτές στον οαεδ, ξανάγιναν ωρομίσθιοι και τελικά απολύθηκαν οριστικά. Γι' αυτό αυτά τα 2 χρόνια αυξάνουν την προϋπηρεσία μερικών.] χρώμα κόκκινο σαν των αμαρτιών που περιγράφουν...

ΜΕ ΥΠΕΡΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΕΣΥ!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 05, 2009, 02:27:25 pm από Joanna Bear, ΠΕ06 »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 11:40:34 »

Αποσυνδεδεμένος link

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #1345 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2009, 04:18:27 pm »
Ερμηνεύεις τα λόγια μου όπως θέλεις και προσπαθώντας να δημιουργήσεις εντυπώσεις !!!!

Δεν είπα ότι αυτό ήταν ρουσφετολογικό. Ήταν η προσπάθεια της τότε κυβέρνησης να λύσει το πρόβλημα των καθηγητών του ΟΑΕΔ που υπήρχε από τότε και πιο πριν. Ο τρόπος αυτός λύσης δεν συνεχίστηκε. Όπως βλέπεις από τις ημερομηνίες έγινε 1 χρόνο πριν τις εκλογές απλά έγινε αργά. Η αδικία που είχε γίνει συνεχίστηκε και τελικά διορθώθηκε τώρα. Πώς είναι δυνατόν να είναι ρουσφέτι και από τις δυο κυνερνήσεις ; Παράλογο. Μια αδικία ήταν που λύθηκε τελικά τώρα. Αν τώρα δεν βλέπεις εσύ την αδικία είναι γιατί δεν το θέλεις.

Δεν θα απαντήσω άλλο γιατί βλέπω ότι ο διάλογος δεν είναι καλόπιστος.

« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 05, 2009, 05:02:57 pm από aramis »

Αποσυνδεδεμένος rublev

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1346 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2009, 07:44:46 pm »
Φυσικά και δεν είναι καλόπιστος,αφού το μόνο που εξετάζεις είναι το ότι "έχασε τη δουλειά του κάποιος φίλος σου".
Δεν σε ενδιαφέρει πώς την απέκτησε αυτή τη δουλειά,αλλά ούτε το τί έκαναν τόσα χρόνια αυτοί που δεν είχαν αυτή τη δουλειά και θα χάσουν τώρα και εκείνη για την οποία κοπίαζαν όταν ο φίλος σου ήταν εξασφαλισμένος χωρίς να καταβάλει καν κόπο.
Ως προς την ουσία της υπόθεσης καμία κουβέντα...Μένουμε στην πολιτική πτυχή της...
Και τί μας νοιάζει εμάς τί τους είχαν τάξει οι πολιτικοί;
Ευτυχώς υπάρχει το Σύνταγμα.Τέλος.

Αποσυνδεδεμένος nmavro73

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
    • Anastasiadesigns, κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων
« Απάντηση #1347 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2009, 06:24:55 pm »
Επίσης από τις προσλήψεις βλέπουμε και πόσο δίκαια κατανέμονται οι θέσεις. Κάποια γνωστή κυρία πάλι δουλεύει στο σπίτι της, και μάλιστα την πρώτη χρονιά αναπλήρωσης. Γενικά λόγω των τεράστιων προϋπηρεσιών που εμφανίζουν στους πίνακες δεν έχουν μείνει και πολλές κοντινές αναπληρώσεις για τους υπόλοιπους

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 11:40:34 »

Joanna Bear

• Επισκέπτης
« Απάντηση #1348 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2009, 01:32:23 pm »
Ερμηνεύεις τα λόγια μου όπως θέλεις και προσπαθώντας να δημιουργήσεις εντυπώσεις !!!!
Δεν είπα ότι αυτό ήταν ρουσφετολογικό. Ήταν η προσπάθεια της τότε κυβέρνησης να λύσει το πρόβλημα των καθηγητών του ΟΑΕΔ που υπήρχε από τότε και πιο πριν. Ο τρόπος αυτός λύσης δεν συνεχίστηκε. Όπως βλέπεις από τις ημερομηνίες έγινε 1 χρόνο πριν τις εκλογές απλά έγινε αργά. Η αδικία που είχε γίνει συνεχίστηκε και τελικά διορθώθηκε τώρα. Πώς είναι δυνατόν να είναι ρουσφέτι και από τις δυο κυνερνήσεις ; Παράλογο. Μια αδικία ήταν που λύθηκε τελικά τώρα. Αν τώρα δεν βλέπεις εσύ την αδικία είναι γιατί δεν το θέλεις.Δεν θα απαντήσω άλλο γιατί βλέπω ότι ο διάλογος δεν είναι καλόπιστος.
Δεν ερμηνεύω, φίλε μου, τα λόγια σου, αυτούσια τα παραθέτω, ούτε κόμμα δεν άλλαξα!

Όσοι με ξέρουν, ξέρουν ότι μόνο άνθρωπος των εντυπώσεων που δεν είμαι! Το αντίθετο μάλιστα! Είμαι πολύ χαμηλών τόνων, μόνο που όταν μια κατάσταση γίνεται πολύ προκλητική, δεν μπορώ να παραμένω και βουβή!

Αυτό μας έλειπε, βρε aramis, να πεις ότι είναι και ρουσφέτι!

Εσύ τα γεγονότα παρέθεσες σε μια κρίση ειλικρίνειας κι αυτά μιλούν από μόνα τους για το αν υπήρξε προνομιακή-πελατειακή μεταχείριση ή όχι. Ο έχων οφθαλμούς για να διαβάζει, ας διαβάσει και ας μη δώσει καθόλου σημασία στα δικά μου λόγια!

Προ ή μετά των εκλογών, δεν έχει καμία σημασία... Τα μαγαζάκια δεν είναι εποχικά, είναι ανοιχτά όλο τον χρόνο! Απλά οι εκλογές είναι κάτι σαν εκπτώσεις! Πάρτε τώρα που ξεπουλάμε... Και συνειδήσεις και όλα...
Ξέρεις, είναι το ευαίσθητό μου σημείο αυτό, ξαναλέω, γι'αυτό έγινα λίγο καυστική, αλλά μέσα στα πλαίσια της ευπρέπειας πάντα.

Δεν βλέπω την 'αδικία' σας, γιατί δεν θέλω; Κάνεις λάθος και μεγάλο, μάλιστα! Τη δική μας αδικία, τη βλέπει κανείς από τους συναδέλφους σου; Τι θα γίνει μ'αυτήν; Απλά αναρωτήσου... Δεν σου ζητώ να κάνεις κάτι, αλλά ... σε νοιάζει; Το ότι εγώ κάθομαι τώρα και τρώγω τα ... νύχια μου, γιατί κάποιος συνάδελφός σου καθυστερεί με αυτά τα απαράδεκτα μέσα την πρόσληψή μου, σου λέει κάτι; (Σε παραπέμπω και στα προηγούμενα σχόλια του rublev...)

Ξέρεις, τελικά πιστεύω στη δικαιοσύνη, όχι των δικαστηρίων, την ανώτερη δικαιοσύνη, η οποία κάποια στιγμή σίγουρα θα αποδοθεί... Όλοι θα δώσουμε λόγο για τις πράξεις μας, δίκαιες ή άδικες, δεν το λέω για να σε "αφορίσω", τη σκέψη μου απλώς εκφράζω με λέξεις...

Τώρα αν εσύ θεωρείς ότι δεν είμαι καλόπιστη, επειδή σου λέω αλήθειες που σε ενοχλούν και, νομίζω, ο τρόπος μου δεν ήταν καθόλου εριστικός ή προσβλητικός, κάνεις λάθος και πάλι και λυπάμαι πάρα πολύ που δεν το βλέπεις...  :'( :'( :'( :'( :'( :'(

« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 07, 2009, 01:59:11 pm από Joanna Bear, ΠΕ06 »

Αποσυνδεδεμένος VarTas

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #1349 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2009, 05:02:32 pm »
σαν νεο μελος στο pde δεν ξερω κ πολλα για το πως μπορω να επικοινωνησω κ κυριος να συμμετεχω
καιρο εψαχνα να ωρς καποιον κατι σχετικα με τα extra ατομα που αυθαιρετα μπηκαν στους πινακες.σημερα το μεσημερι εμαθα πωσ εχει ξεκινησει μια διαδικασια νομιμη κ ξεκαθαρη στην οποια εννοειται πωσ θελς να συμμετεχω μηπως βγει καποια ακρη κ βασικα μηπως κ φυγουν οι ΟΑΕΔιτες απο την ζωη μας κ απο τους πινακες κ ησυχασουμε.
οποιος ξερει τι γινετε μεχρι τωρα κ ποια διαδικασια ειναι σε εξελιξη ας με ενημερωσει ωστε να συμμετεχω και εγω

Αποσυνδεδεμένος yioulag

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #1350 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2009, 05:12:07 pm »
VarTas μπες στο www.teachers.anastasiadesigns.gr να κάνεις εγγραφή και να ενημερωθείς. Είμαστε αρκετοί που συμμετέχουμε και όσοι περισσότεροι τόσο καλύτερα. Αν ενδιαφέρεσαι σοβαρά βιάσου γιατί οι συμμετοχές στην ένσταση σήμερα αύριο κλείνουν. Υπάρχει χρονικό όριο που πρέπει να προλάβει ο δικηγόρος.

Αποσυνδεδεμένος VarTas

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #1351 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2009, 05:31:40 pm »
μπηκα στην σελιδα
εγινα μελος
τωρα?

Αποσυνδεδεμένος Τιμόθεος

• Έμπειρο μέλος
  • Το μέτρο της αγάπης είναι η αγάπη χωρίς μέτρο
    • Προφίλ
« Απάντηση #1352 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2009, 05:43:48 pm »
Τίποτα δεν θα γίνει. Οι περισσότεροι αναπληρωτές οαδίτες είναι στα σχολεία, όσοι απέμειναν θα διορισθούν στη β΄φάση.
Χιόνια και κρύα ας μη σταθούν εμπόδιο μπροστά σου, στις κορυφές της αρετής ν' ανθίζει πάντα η καρδιά σου

Αποσυνδεδεμένος Τιμόθεος

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1353 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2009, 05:54:39 pm »
Συγνώμη για το ορθογραφικό λάθος που έκανα. Ψάξτε να το βρείτε, για να ξεχάσετε έστω για λίγο τους οαδίτες.
Χιόνια και κρύα ας μη σταθούν εμπόδιο μπροστά σου, στις κορυφές της αρετής ν' ανθίζει πάντα η καρδιά σου

Αποσυνδεδεμένος nmavro73

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
    • Anastasiadesigns, κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων
« Απάντηση #1354 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2009, 06:57:42 pm »
Όλα αυτά που λες μπορούν να αλλάξουν αν πετύχουμε το σκοπό μας

Αποσυνδεδεμένος Τιμόθεος

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1355 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2009, 07:02:59 pm »
Ελάχιστα πράγματα ΑΝ θα αλλάξουν. Αφού θα έχουν δουλέψει 10 μήνες στο Υπουργείο Παιδείας, τι θα κάνετε; Οι περισσότεροι το είχαν δίπορτο. οαεδ και υπεπθ. Θα πάρουν τα μοριάκια τους και χαιρέτα μας τον πλάτανο.
ΑΝ θα κάνετε κάτι. Έχουν μια πρόεδρο οι οαδίτες ΚΑΝΟΝΙ. Τους δικηγοράκους θα τους μασήσει.

Το ορθογραφικό λάθος να βρείτε για να ξεχάσετε για λίγο τους οαδίτες.

Αποσυνδεδεμένος Markazone

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1356 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2009, 07:11:48 pm »
Την πρόεδρο τους θα την κανονίσει ο/η δικαστής για να ακυρωθεί ο νόμος ώστε του χρόνου να μην διοριστούν μόνιμοι ούτε αναπληρωτές από μόρια του Οαέδ.
Με Ασεπ, εννοείται,θα μπορούν να διοριστούν!
Αριστοτέλης - στα Ηθικά Νικομάχεια - χαρακτήριζε τον πράο άνθρωπο ως εξής: "Πράος δεν είναι εκείνος που δεν εκνευρίζεται. Όποιος δεν θυμώνει ποτέ είναι ηλίθιος. Πράος είναι αυτός που θυμώνει όταν πρέπει"..

Αποσυνδεδεμένος Τιμόθεος

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1357 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2009, 07:20:46 pm »
Τέλος πάντων. Δώστε τον αγώνα σας όπως έδωσαν και οι οαδίτες. Εξάλλου το γαμπρό στο τέλος τον ξυρίζουν. Οι πιθανότητες να ανατραπεί το φεκ για τους οαδίτες είναι θα έλεγα ανύπαρκτες. Στη βουλή ψηφίστηκε παμψηφεί από τους βουλευτές όλων των κομμάτων. Τώρα δηλαδή τι θα γίνει. θα ισχύει το είπα - ξείπα; Οι περισσότεροι βουλευτές θα είναι οι ίδιοι.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182745
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 733
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)