*

Αποστολέας Θέμα: Ένσταση κατά ΟΑΕΔιτών  (Αναγνώστηκε 335405 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος link

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ: Ένσταση κατά ΟΑΕΔιτών
« Απάντηση #1526 στις: Νοεμβρίου 19, 2009, 12:35:05 am »
ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑΡΧΕΣ ΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΜΙΑ ΤΟ

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 20:52:37 »

Αποσυνδεδεμένος syrrahm

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #1527 στις: Νοεμβρίου 19, 2009, 12:51:20 am »
.....

Ο ΑΣΕΠ έτσι όπως έχει γίνει για τους καθηγητές είναι εξευτελισμός !
Μέχρι  να αντικατασταθεί όμως ο ΑΣΕΠ από ένα άλλο σύστημα όχι "εξευτελιστικό", τι πρέπει να κάνει κάποιος ; Να "κυνηγήσει " ΟΑΕΔ, Σιβιτανίδειο;;

Αποσυνδεδεμένος link

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #1528 στις: Νοεμβρίου 19, 2009, 01:14:18 am »
.....

Ο ΑΣΕΠ έτσι όπως έχει γίνει για τους καθηγητές είναι εξευτελισμός !
Μέχρι  να αντικατασταθεί όμως ο ΑΣΕΠ από ένα άλλο σύστημα όχι "εξευτελιστικό", τι πρέπει να κάνει κάποιος ; Να "κυνηγήσει " ΟΑΕΔ, Σιβιτανίδειο;;

Ας δοκιμάσει ... δεν λέω ... αλλά όχι να το στηρίζουμε ότι τάχα είναι αξιοκρατικό το σύστημα.

Για τη Σιβιτανίδειο δεν ξέρω, αλλά ο ΟΑΕΔ και να πάει κάποιος δεν δινει προϋπηρεσία.

Αποσυνδεδεμένος Dafni2

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #1529 στις: Νοεμβρίου 19, 2009, 01:36:52 am »
Από πότε είνα ξεφτίλα να γράφεις εξετάσεις και δεν είναι ξεφτίλα να γλυφεις για να σε πάρουν στον ΟΑΕΔ ή να σου δώσουν stage για να φας μια θέση που 8έλουν άλλοι 10-15.000 πτυχιούχοι της ίδιας ειδικότητας???
Δηλαδή όταν δώσαμε πανελλήνιες γιατί ΔΕΝ γίνεται να μπουν ΟΛΟΙ στα ΑΕΙ ήταν ξεφτίλα???
Μη μοθ απαντήσετε, την ξέρω την απάντηση τη θέση στον ΟΑΕΔ τη πήρατε αξιοκρατικά και έχετε προσφέρει στο δημόσιο, αυτή η προσφορά από όλα τη βύσματα είναι γιατί στη διαφ8ορά η Ελλάδα είναι κάτω πό τη Μποτσουάνα.

Και πουθενά δεν μπαίνει κανείς σε ΔΗΜΟΣΙΟ σχολείο επειδή έχει πτυχίο σε education ούτε Αμερική ούτε Καναδά ούτε Ευρώπη. Έχουν και αυτοί σύστημα που ξεσκαρτάρει, από diplomas που εμπεριλεχουν και εξετάσεις και μά8ηματα σε τάξη που βαθμολογούνται για 1 και 2 χρόνια και είναι και πολύ δύσκολο το να περάσεις. Και δεν υπάρχει και ο ανταγωνισμός που έχουμε εδώ που 20.000 κόσμος πάει για 500 θέσεις.

Αλλά στο Ελλαδιστάν αποφασίζει ο Κυρ Μήτσος της κλαδικής της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ ποιός 8α μπει στη τάξη!!!
Και όσοι δεν το κάνουν αυτό και διαβάζουν ΑΣΕΠ, τους λέμε και ξεφτίλες!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 20:52:37 »

Αποσυνδεδεμένος link

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #1530 στις: Νοεμβρίου 19, 2009, 01:52:43 am »
Όσο έντιμες είναι οι θέσεις σε όλο το ελληνικό δημόσιο και στο ΥΠΕΠΘ, τόσο έντιμες είναι και οι θέσεις στον ΟΑΕΔ. Υπάρχουν άνθρωποι που πήγαν εκεί επειδή είχαν τα προσόντα και άνθρωποι που πήγαν με μέσο. Το συνολικό τσουβάλιασμα είναι λάθος. Εσύ ξέρεις ότι ΟΛΟΙ πήγαν με μέσο στον ΟΑΕΔ ;

Και το μέσο ή το "βύσμα" είναι μια παθολογία τη ελληνικής κοινωνίας που δεν ξεπερνιέται με έναν διαγωνισμό, ούτε θα λυθεί με το νέο σύστημα (όποιο κι αν είναι αυτό.)

Είδες που στις άλλες χώρες έχουν άλλες διαδικασίες και όχι έναν διήμερο διαγωνισμό ;  Αλλά γίνεται σε 1 - 2 χρόνια η διαδικασία επιλογής. Εκεί είναι η ξεφτίλα του να δίνει κάποιος αυτόν το διαγωνισμό και όχι κάθε διαγωνισμό.
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 19, 2009, 01:54:58 am από link »

Αποσυνδεδεμένος AntreaEirini

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 02
    • Προφίλ
« Απάντηση #1531 στις: Νοεμβρίου 19, 2009, 09:51:57 am »
Μετά απο τρεις συνεχόμενες επιτυχίες στον ασεπ, ένα μεταπτυχιακό και ένα διδακτορικό εν εξελίξει είναι ντροπή να σας πειράζουν τα άτομα που με το σπαθί τους κέρδισαν έστω και λίγους μήνες προϋπηρεσία μέσω οαεδ(3, 8 μόρια στην περίπτωσή μου) και να μην σας ενοχλούν τα βύσματα της πδς που τα περισσότερα έχουν διοριστεί και το παίζουν μεγαλοκαθηγητάδες....

Κάνεις λάθος. Το ίδιο ενοχλητικοί είναι όλοι (και προσωπικά δεν εννοώ εσένα). Γι'  αυτό και το φίλτρο ΑΣΕΠ είναι ο καλύτερος τρόπος για να μπαίνουν τα πράγματα στη θέση τους!
Στην τελική σου λένε πήγαινε και πιάσε τη βάση (55!), δε σου λένε πήγαινε και διορίσου γράφοντας 75! Όλα τα άλλα είναι χυδαίες δικαιολογίες από ανθρώπους που δε θέλουν να κοπιάσουν και νομίζουν ότι είναι καλύτεροι από τα άλλα κορόιδα...

Αποσυνδεδεμένος vnikolitsa

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1532 στις: Νοεμβρίου 19, 2009, 10:07:41 am »
Παιδάκια, μπορεί να μοθ κάποιος τι 8α κερδίσει η Διαμαντοπούλου αν διορίσει ΟΑΕΔ και όλα τα πράθυρα???

Ψήφους???Πόσους?? 500?1000?2000? Το οτι 8α εξαγριώσει δεκάδες χιλιάδες επιτυχόντες δεν είναι χειρότερο??Και στα stage, συμβασιούχους και οοολους αυτούς που έχουν πιάσει στασίδι στο δημόσιο λόγω μπάρμπα τι 8α πει??Πως 8α τους ξεχώρίσει δηλαδή??Και οι δυο με μπάρμπα μπήκανε, που είναι η διαφορά???
Και στις 10 μονάδες που την ψηφίσανε για να βάλει ΑΣΕΠ ΠΑΝΤΟΥ, τι 8α πει???
Δεν συμφέρει κανένα να βολέψει τα βύσματα, εκτός από τά βύσματα.

Έχει βαρεθεί ο κόσμος από κάθε γωνία να εμφανίζονται τύποι που ΑΠΑΙΤΟΥΝ κιόλας διορισμό, αλλά για ΑΣΕΠ ούτε λόγος!!!Με το που ακούσουν τη λέξη τους πιάνει υστερία και αρχίζουν το ΙΔΙΟ ΟΛΟΙΔΙΟ ποιηματακι¨είμαστε οικογενιάρχες έχουμε υποχρεώσεις..ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑΡΧΕΣ ΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΜΙΑ ΤΟ

Αποσυνδεδεμένος nmavro73

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
    • Anastasiadesigns, κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων
« Απάντηση #1533 στις: Νοεμβρίου 19, 2009, 10:09:36 am »
Μετά απο τρεις συνεχόμενες επιτυχίες στον ασεπ, ένα μεταπτυχιακό και ένα διδακτορικό εν εξελίξει είναι ντροπή να σας πειράζουν τα άτομα που με το σπαθί τους κέρδισαν έστω και λίγους μήνες προϋπηρεσία μέσω οαεδ(3, 8 μόρια στην περίπτωσή μου) και να μην σας ενοχλούν τα βύσματα της πδς που τα περισσότερα έχουν διοριστεί και το παίζουν μεγαλοκαθηγητάδες....

Τα "βύσματα" της ΠΔΣ δεν αναγνωρίζουν 50 και 100 μόρια αναδρομικά. Και δεν τα πήραν στην πόλη τους. Για ρώτα τι ζόρι ειναι να τρέχεις 220 χλμ 3 φορές την εβδομάδα για να κάνεις μάθημα!Και τα 3 μόρια πλέον δεν είναι ΤΟΟΟΣΟ πια πρόβλημα για κανέναν όσο τα μόρια του ΟΑΕΔ. Αν εσύ αναγνωρίζεις μόνο 3,8 μόρια είσαι η εξαίρεση. Δώσε ΑΣΕΠ να στα μετρήσουν αν είναι. Οι άλλοι αναγνωρίζουν πολλά χρόνια

Αποσυνδεδεμένος VIR

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1534 στις: Νοεμβρίου 19, 2009, 11:25:26 pm »
nmavro έχω ήδη 3 συνεχόμενες επιτυχίες στον ασεπ με αρκετά μόρια ....άμα δεν ξέρετε να μη μιλάτε μερικοί...είμαι αναπληρώτρια και όχι λόγω οαεδ...αλλού να ψάχνετε τα βύσματα...που δρούσαν όταν εγώ έδινα εξετάσεις για να μπω στο μεταπτυχιακό...

Αποσυνδεδεμένος rublev

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1535 στις: Νοεμβρίου 28, 2009, 11:05:47 pm »
Συνάδελφοι,όπως φαίνεται στη μεταβατική περίοδο,όταν αυτή γίνει,δεν τίθεται (προς το παρόν) θέμα αποκλεισμού των ΟΑΕΔιτών και λοιπών μη ΑΣΕΠιτών.
Επομένως η αποτροπή  της μονοπώλησης των επόμενων διορισμών από τα συγκεκριμένα άτομα έχει ανατεθεί μόνο σε εμάς αλλά και σε όσους άλλους προσφύγουν δικαστικά.
Δηλαδή πέρα από την ηθική μας δικαίωση από τις δηλώσεις της υπουργού,τίθεται και ουσιαστικό ζήτημα πλέον αποτελεσματικότητας της πρωτοβουλίας μας.
Φυσικά οι πιθανότητες δικαστικής μας δικαίωσης υπό τις παρούσες συνθήκες, όπως είναι ευνόητο, αυξάνονται.
Καλούμε λοιπόν κι άλλους νέους συναδέλφους να στηρίξουν την εν λόγω κίνηση,καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να χαθεί (οριστικά πια) το όνειρο του διορισμού από ανθρώπους που δεν έχουν υποβληθεί στον κόπο του ΑΣΕΠ(υπόψιν ότι δεν απέφυγαν όλοι οι ΟΑΕΔίτες τον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ).
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 03, 2009, 01:52:33 pm από rublev »

Αποσυνδεδεμένος AntreaEirini

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 02
    • Προφίλ
« Απάντηση #1536 στις: Δεκεμβρίου 05, 2009, 07:12:31 pm »
Είπα κι εγώ, πολλή ησυχία τάξη και ασφάλεια τον τελευταίο καιρό...
Επισυνάπτω το κείμενο που έστειλα στη διαβούλευση, και στη συνέχεια την απάντηση-απειλή της προέδρου των ΟΑΕΔιτών

"Παραθέτω παρακάτω την επιστολή που έστειλα σε υπουργό, υφυπουργούς και όπου αλλού μπορούσα. Προκαταβολικά ζητώ συγγνώμη από συναδέλφους για το α’ ενικό και την προβολή της προσωπικής μου υπόθεσης, θεωρώ όμως ότι η επιστολή καταδεικνύει την άποψη και την αδικία που υπέστησαν πολλοί από εμάς
«Δράμα ,15 Νοεμβρίου 2009
Κυρία Υπουργέ
Κύριοι Υφυπουργοί,
ονομάζομαι Γεωργαλά Αντρέα-Ειρήνη και είμαι φιλόλογος, για πρώτη φορά αναπληρώτρια φέτος στα

Αποσυνδεδεμένος sartr

• Πλήρες μέλος
  • hesta la vista
    • Προφίλ
« Απάντηση #1537 στις: Δεκεμβρίου 05, 2009, 07:43:40 pm »
Το να λαμβάνεις μέρος στο διαγωνισμό ΑΣΕΠ εκπαιδευτικών είναι πολύ ψυχοφθόρο.
Ειδικά όταν σε βαφτίζουν επιτυχόντα μη διοριστέο και είσαι πολύ κοντά στους διοριστέους, όταν ξέρεις ότι οι προκηρυχθείσες θέσεις λιγόστεψαν γιατί κρατούνται για άλλους, μη συμμετέχοντες ή αποτυχόντες,  όταν αυτό επαναλαμβάνεται στον επόμενο διαγωνισμό και στον επόμενο...

Αποσυνδεδεμένος polixeni

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #1538 στις: Δεκεμβρίου 05, 2009, 11:05:13 pm »
 Όποιος έχει περάσει από τη διαδικασία του ΑΣΕΠ γνωρίζει καλά(ας είμαστε ειλικρινείς) ότι και ψυχοφθόρα διαδικασία είναι και εκπαιδευτικούς έτοιμους να μπουν στην τάξη δεν παράγει και την παραπαιδεία αυξάνει   και ότι εν πάσει περιπτώσει αποτελεί για κάποιους αναγκαίο κακό.Κι αυτός που έχει υποχρεώσεις και έκανε οικογένεια και προγραμματισμό της ζωής του με τα δεδομένα προ ΑΣΕΠ,που δεν πρόλαβε να διοριστεί και έψαξε τρόπους για να ασκήσει το επάγγελμά του, όταν κάποια στιγμή πετάχτηκε στο δρόμο,αυτός που δούλεψε σε όποιο σχολικό χώρο βρέθηκε και απέκτησε προϋπηρεσία με το σπαθί του,γιατί πρέπει υποχρεωτικά να βαφτίζεται βύσμα ενώ δεν ειναι; Γιατί βαφτίζετε βύσμα όποιον δεν ανήκει στην κατηγορία που ανήκετε εσείς συνάδελφοι;Ακουσα κυνηγώντας την ΠΔΣ από προϊσταμένους και διευθυντές σχολείων απίστευτες διακηρύξεις για "αξιοκρατία" για να δω να δουλεύουν και να διορίζονται -όχι με 1 και με 2 μόρια μόνο-"τα δικά τους παιδιά".Άκουσα με τ'αυτιά μου σε βουλευτικά γραφεία που έφτασα να συζητώ το θέμα ότι "είχα φτάσει αργά", γιατί αυτά τα θέματα κανονίζονται έγκαιρα,έφαγα τη σφαλιάρα μου και από το θεσμό των ΣΔΕ και των Εκκλησιαστικών Σχολείων των οποίων η προϋπηρεσία υπολογίζεται για την ένταξη στους πίνακες και θα μου πείτε ότι είναι "ύποπτες" οι διαδικασίες πρόσληψης που ίσχυαν στον ΟΑΕΔ;Θα συμφωνήσω με την προτροπή "Να καταγγείλετε ονομαστικά όποια περίπτωση  γνωρίζετε ότι ήταν αδιαφανής και βυσματική και να σεβαστείτε όλους εκείνους που συλλήβδην και επιπόλαια τους αποδίδετε το χαρακτηρισμό".Αν δε γνωρίζετε είναι καλύτερα να μην εκφράζεστε.Επιτέλους, λίγη Αξιοπρέπεια!Έχω κι εγώ επιτυχία στον ΑΣΕΠ,έχει ανατραπεί η ζωή μου από διαρκείς αλλαγές και ατυχίες,έχω κουράσει την οικογένειά μου,δεν έχω "μπάρμπα" για να περιμένω κάτι αλλά και δε θεωρώ ότι μόνο εγώ δουλεύω και ότι έχω το δικαίωμα άκριτα να εκτοξεύω χαρακτηρισμούς!

Αποσυνδεδεμένος nmavro73

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
    • Anastasiadesigns, κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων
« Απάντηση #1539 στις: Δεκεμβρίου 06, 2009, 06:39:32 pm »
Αυτή την ψυχοφθόρα διαδικασία που λες όσοι αναγνώρισαν 50-100 μόρια ελάχιστες φορές την έχουν περάσει.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182729
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 699
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)