*

Ψηφοφορία

Ποια περιφερεια θα δηλωσετε για ωρομισθια?(ΠE02)

Κρητης
7 (6.5%)
Ανατολικης Μακεδονιας κ Θρακης
12 (11.2%)
Αττικης
28 (26.2%)
5 (4.7%)
Δυτικης Ελλαδας
6 (5.6%)
Δυτικης Μακεδονιας
6 (5.6%)
Ηπειρου
4 (3.7%)
Θεσσαλιας
6 (5.6%)
Ιονιων νησων
5 (4.7%)
Κεντρικης Μακεδονιας
14 (13.1%)
Νοτιου Αιγαιου
6 (5.6%)
Πελοποννησου
3 (2.8%)
Στερεας Ελλαδας
5 (4.7%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 106

Αποστολέας Θέμα: Ποια περιφερεια θα διαλεξετε να δηλωσετε για ωρομισθια???  (Αναγνώστηκε 27372 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος bobo1

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • "La fille de l' artiste avec un bateau"
    • Προφίλ
Εννοειται οτι ολα τα σχεδια που κανετε ισχυουν συμφωνα με τα παλια δεδομενα που δεν ειχαμε τους ΟΑΕΔιτες.Εξαιρουνται αυτοι που θα διοριστουν μονιμοι
συνεπώς, η επιλογή είναι μόνιμος ή μη μόνιμος. Η προϋπηρεσία τους αναγνωρίζεται και στους πίνακες των μονίμων ως προσαύξηση ή μόνο στους πίνακες των αναπληρωτών;
Aν καταλαβα καλα την ερωτηση σου, η προυπηρεσια τους θα αναγνωριστει στους πινακες των μονιμων πραγματικης προυπηρεσιας απο το 2010-2011 ( 30 μηνο,40%,και 24μηνο +ΑΣΕΠ)
Στους πινακες αναπληρωτες απο φετος 2009-2010
Αν ομως τους αμφισβητησουμε με την ενσταση θα πανε στο καλο και δε θα ξαναγυρισουν

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος LK

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 02 και ΠΕ80
    • Προφίλ
Εννοειται οτι ολα τα σχεδια που κανετε ισχυουν συμφωνα με τα παλια δεδομενα που δεν ειχαμε τους ΟΑΕΔιτες.Εξαιρουνται αυτοι που θα διοριστουν μονιμοι
συνεπώς, η επιλογή είναι μόνιμος ή μη μόνιμος. Η προϋπηρεσία τους αναγνωρίζεται και στους πίνακες των μονίμων ως προσαύξηση ή μόνο στους πίνακες των αναπληρωτών;
Aν καταλαβα καλα την ερωτηση σου, η προυπηρεσια τους θα αναγνωριστει στους πινακες των μονιμων πραγματικης προυπηρεσιας απο το 2010-2011 ( 30 μηνο,40%,και 24μηνο +ΑΣΕΠ)
Αν ομως τους αμφισβητησουμε με την ενσταση θα πανε στο καλο και δε θα ξαναγυρισουν
εννοώ ότι αν έχουν δώσει ΑΣΕΠ στη βαθμολογία τους θα μετρήσει και η προσαύξηση από την προϋπηρεσία του ΟΑΕΔ; Και όσο για την ένσταση, συμφωνώ.

Μονάχα η πραγματικότητα μπορεί να μας μάθει πώς την πραγματικότητα ν’ αλλάξουμε
                                                           Μ. Μπρεχτ

Αποσυνδεδεμένος bobo1

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
εννοώ ότι αν έχουν δώσει ΑΣΕΠ στη βαθμολογία τους θα μετρήσει και η προσαύξηση από την προϋπηρεσία του ΟΑΕΔ;

Μα αυτο ηδη τους το ειχε προσφερει το ΥΠΕΠΘ παλι εισβαρος μας και χωρις να μας ρωτησει

Παλι κορωνα γραμματα με την επιλογη της περιφερειας

Αποσυνδεδεμένος stratos91

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ02
    • Προφίλ

Επειδή κάποιος είχε πει ότι αυτοί είναι γύρω στους 70, ισχύει τελικά; Ή είναι καμιά ορδή που επελαύνει ακάθεκτη και μεις ούτε το έχουμε πάρει ακόμη χαμπάρι;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος bobo1

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ

Επειδή κάποιος είχε πει ότι αυτοί είναι γύρω στους 70, ισχύει τελικά; Ή είναι καμιά ορδή που επελαύνει ακάθεκτη και μεις ούτε το έχουμε πάρει ακόμη χαμπάρι;

Γιατι οι ΠΕ19-ΠΕ20 το ειχαν παρει χαμπαρι? διαβασε http://www.pde.gr/forum/index.php?topic=2659.msg166786#msg166786

Στο pde μονο εγω φωναζα οτι κι αυτοι κινδυνευαν
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 31, 2009, 08:27:48 pm από bobo1 »

Αποσυνδεδεμένος bikini

• Ιστορικό μέλος
  • Έχε ελπίδα... ΠΕ02
    • Προφίλ

Ο νόμος, όμως, έχει τεράστιο χάσμα:
2009-2010 στον πίνακα αναπληρωτών
2010 και εξής στον πίνακα διορισμών.

Ο νόμος, όμως, λέει πως πρέπει τουλάχιστον 2 χρόνια να υπηρετήσουν ως αναπληρωτές σε σχολεία του ΥπΕΠΘ.

Κάτι μου διαφεύγει ή ο νόμος αυτοαναιρείται;;;  ???
Δεν ανέχομαι πια να περιτριγυρίζομαι από

1) "μαλθακούς"
2) ξερόλες
3) ανθρώπους που κοιτάζουν τους άλλους αφ' υψηλού ._

Αποσυνδεδεμένος bobo1

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ

Ο νόμος, όμως, έχει τεράστιο χάσμα:
2009-2010 στον πίνακα αναπληρωτών
2010 και εξής στον πίνακα διορισμών.

Ο νόμος, όμως, λέει πως πρέπει τουλάχιστον 2 χρόνια να υπηρετήσουν ως αναπληρωτές σε σχολεία του ΥπΕΠΘ.

Κάτι μου διαφεύγει ή ο νόμος αυτοαναιρείται;;;  ???
Αυτο ηταν τροπολογια που αφορουσε μονο την προυπηρεσια των ιδιωτικων σχολειων.Η τροπολογια των ΟΑΕΔιτων ειναι ξεχωριστη απο την πρωτη .Δεν συγχεονται

Ποια περιφερεια τωρα να δηλωσω ???

Αποσυνδεδεμένος bikini

• Ιστορικό μέλος
  • Έχε ελπίδα... ΠΕ02
    • Προφίλ
bobo1, βοηθήσου και από δω: http://www.pde.gr/forum/index.php?topic=11647.0

1) "μαλθακούς"
2) ξερόλες

Αποσυνδεδεμένος rublev

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Να ρωτήσω κάτι θέλω:σχολές μαθητείας του ΟΑΕΔ όπου υπηρετούσαν οι ευεργετηθέντες υπήρχαν μία ανά νομό;(εκτός Αττικής και Θ/κης φυσικά)

Αποσυνδεδεμένος bikini

• Ιστορικό μέλος
  • Έχε ελπίδα... ΠΕ02
    • Προφίλ
Νομίζω πως ναι.
Πώς γίνεται διαφορετικά;  ???

1) "μαλθακούς"
2) ξερόλες

Αποσυνδεδεμένος rublev

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απλά θέλω να σιγουρευτώ για τους υπολογισμούς μου.Φυσικά κάποιοι δεν χρειάζεται να μπουν σ΄αυτή τη διαδικασία.

Αποσυνδεδεμένος sharon

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ: Ποια περιφερεια θα διαλεξετε να δηλωσετε για ωρομισθια???
« Απάντηση #53 στις: Ιουνίου 01, 2009, 12:33:44 am »
L.K. στην χειροτερη περιτπωση θα εισαι αναπληρωτρια.
Aν έχει ήδη μόρια ναι αλλά αν στηρίζεται μόνο στα μόρια του ΑΣΕΠ δυστυχώς δεν εχει ελπίδες για αναπλήρωση,μόνο για διορισμό ή ωρομισθία.
Δεν έχω καθόλου μόρια, δυστυχώς. Ήθελα να κάνω φέτος μια καλή αρχή και ό,τι γίνει. Γι αυτό δεν είμαι πολύ αισιόδοξη γι αναπληρώτρια ή διορισμό. Ξέρω ότι, ακόμη και στο θέμα του διορισμού, κάποιοι με προσαυξήσεις μπορεί να βρεθούν πάνω από σένα και εσύ εκτός. Οπότε, έχει πολύ δίκιο η Maryk για την περίπτωση μου. Οι πιθανότητες είναι μόνιμη, ωρομίσθια ή τίποτα από τα παραπάνω. Αυτή την τελευταία επιλογή τη βλέπω πολύ πιθανή.

Λίγο άσχετο με το θέμα, βρε παιδιά, αλλά να ρωτήσω κάτι; Υπάρχει περίπτωση οι διορθωτές της ειδικής διδακτικής να βλέπουν τους υπόλοιπους βαθμούς μας; Αν παρατηρήσετε τ' αποτελέσματα του προηγούμενου ΑΣΕΠ βαθμοί γνωστικού και ειδικης διδακτικής είναι αντιστρόφως ανάλογοι. Πέστε μου, είναι δυνατόν υποψήφια με 45 στο γνωστικό των αρχαίων και σε όλα τ' άλλα γνωστικά αντικείμενα πολύ παρακάτω να γράφει 82 ειδική διδακτική αρχαίων;  ??? ??? ???. Εσείς τι λέτε;

1ον )με τέτοιους βαθμούς θα είσαι διοριστέα!!!
2ον) οι διορθωτές δεν επηρεάζονται ο ένας από τους βαθμούς του άλλου, γιατί απλά δεν τους βλέπουν.. σκέψου τι θα γινόταν με τόσες χιλιάδες γραπτά... ούτε σε τρία χρόνια δεν θα έβγαιναν αποτελέσματα.... ένας γνωστός μου με 35 στα αρχαία γνωστικό και 90άρια ειδική διδακτική διορίστηκε και μάλιστα την πρώτη χρονια

Αποσυνδεδεμένος maryvas

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Ιουνίου 01, 2009, 12:41:00 am »
L.K. στην χειροτερη περιτπωση θα εισαι αναπληρωτρια.
Aν έχει ήδη μόρια ναι αλλά αν στηρίζεται μόνο στα μόρια του ΑΣΕΠ δυστυχώς δεν εχει ελπίδες για αναπλήρωση,μόνο για διορισμό ή ωρομισθία.
Δεν έχω καθόλου μόρια, δυστυχώς. Ήθελα να κάνω φέτος μια καλή αρχή και ό,τι γίνει. Γι αυτό δεν είμαι πολύ αισιόδοξη γι αναπληρώτρια ή διορισμό. Ξέρω ότι, ακόμη και στο θέμα του διορισμού, κάποιοι με προσαυξήσεις μπορεί να βρεθούν πάνω από σένα και εσύ εκτός. Οπότε, έχει πολύ δίκιο η Maryk για την περίπτωση μου. Οι πιθανότητες είναι μόνιμη, ωρομίσθια ή τίποτα από τα παραπάνω. Αυτή την τελευταία επιλογή τη βλέπω πολύ πιθανή.

Λίγο άσχετο με το θέμα, βρε παιδιά, αλλά να ρωτήσω κάτι; Υπάρχει περίπτωση οι διορθωτές της ειδικής διδακτικής να βλέπουν τους υπόλοιπους βαθμούς μας; Αν παρατηρήσετε τ' αποτελέσματα του προηγούμενου ΑΣΕΠ βαθμοί γνωστικού και ειδικης διδακτικής είναι αντιστρόφως ανάλογοι. Πέστε μου, είναι δυνατόν υποψήφια με 45 στο γνωστικό των αρχαίων και σε όλα τ' άλλα γνωστικά αντικείμενα πολύ παρακάτω να γράφει 82 ειδική διδακτική αρχαίων;  ??? ??? ???. Εσείς τι λέτε;

1ον )με τέτοιους βαθμούς θα είσαι διοριστέα!!!
2ον) οι διορθωτές δεν επηρεάζονται ο ένας από τους βαθμούς του άλλου, γιατί απλά δεν τους βλέπουν.. σκέψου τι θα γινόταν με τόσες χιλιάδες γραπτά... ούτε σε τρία χρόνια δεν θα έβγαιναν αποτελέσματα.... ένας γνωστός μου με 35 στα αρχαία γνωστικό και 90άρια ειδική διδακτική διορίστηκε και μάλιστα την πρώτη χρονια

ενα τετοιο θαυμα περιμενω κ εγω...ενα 90 στην ειδικη να διοριστω... :P :P :P

Αποσυνδεδεμένος DOG

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Νυχτα ξελογιαστρα,νυχτα ομορφη.......
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Ιουνίου 01, 2009, 01:45:08 am »
κ εγω περιμενω ενα 90-95(θαυμα δηλ) στη διδακτικη ιστοριας...
το γραπτο μου ειναι πολυ καλο πιστευω,αλλα δεν μπορεις να εισαι σιγουρος για 90..
βεβαια αν το συγκρινω με του προηγουμενου ασεπ που πηρα 63,με ενα μακραν χειροτερο γραπτο,νιωθω οτι ισως!
το κακο ειναι οτι κ 90 να παρω,θα βγαλω μεσο ορο κανα 75 μαζι με προσαυξησεις.....θα φτανει αραγε?????????

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182654
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 670
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)