0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
... και να παίρνουν αρκετές ώρες και σε όλα τα ΙΕΚ (άραγε ελέγχει κανείς το όριο ωρών για τους δημοσίους υπαλλήλους ή αρκούνται σε μια "υπεύθυνη" δήλωση που υπογράφουν;)...
Παράθεση από: gpapage στις Οκτωβρίου 06, 2010, 02:34:15 am... και να παίρνουν αρκετές ώρες και σε όλα τα ΙΕΚ (άραγε ελέγχει κανείς το όριο ωρών για τους δημοσίους υπαλλήλους ή αρκούνται σε μια "υπεύθυνη" δήλωση που υπογράφουν;)...να σε ρωτήσω βρε gpapage ... υπάρχει κάποιος νόμος που ορίζει ανώτατο όριο ωρών ωρομισθίας που μπορούν να κάνουν οι μόνιμοι υπάλληλοι σε διάφορα δημόσια εκπαιδευτήρια; κι αν ναι, μπορείς να μου τον υποδείξεις σε παρακαλώ; γιατί με ενδιαφέρει για γνωστό μου. ευχαριστώ.
Από την συνήγορο του πολίτη μου είπαν να υποβάλω αίτηση στον Ο.Ε.Ε.Κ. (την οποία επίσης να κοινοποιώ στον συνήγορο του πολίτη) με την οποία να ζητώ να μου εξηγήσουν τους λόγους για τους οποίους δεν έχουν αναρτηθεί οι πίνακες εκπαιδευτών στο διαδίκτυο σε κανένα Ι.Ε.Κ. της χώρας αλλά και συγκεκριμένα στο Ι.Ε.Κ. που ενδιαφέρομαι. Ο Ο.Ε.Ε.Κ. είναι υποχρεωμένος να απαντήσει μέσα σε 50 ημέρες μου είπαν όμως ότι αν σε 30 ημέρες δεν μου έχουν απαντήσει μπορώ να κάνω καταγγελία επώνυμα ή ανώνυμα σε αυτούς για να προχωρήσουν σε περεταίρω διαδικασίες. Φυσικά αντιλαμβάνεστε ότι μια αίτηση από μόνη της στον Ο.Ε.Ε.Κ. δεν θα αποτελέσει και μεγάλο μέσο πίεσης αν όμως οι αιτήσεις είναι 100 ή και περισσότερες θα είναι διαφορετική η εικόνα! Γι’ αυτό σας καλώ να γνωστοποιήσετε το θέμα και να συμμετάσχετε όσο το δυνατόν περισσότεροι στην κίνηση αυτή.
Μήπως γνωρίζει κανένας πιο συγκεκριμένα από την emmaki, σχετικά με αυτό που ρώτησα; Που θα μπορούσα να ψάξω λέτε για τον σχετικό νόμο; Στο ιντερνετ με μια πρώτη αναζήτηση δεν βρήκα τίποτα. Θα ξαναπροσπαθήσω βέβαια
Νομίζω ότι αυτό σε καλύπτει!
Παράθεση από: emmaki στις Οκτωβρίου 08, 2010, 02:32:21 pmΝομίζω ότι αυτό σε καλύπτει! Δυστυχώς όχι Εδώ δεν λέει εάν υπάρχει ανώτατο όριο σε κάτι. Νομίζω υπάρχει νόμος που ορίζει ανώτατο όριο στα έσοδα από ιδιωτικό έργο (να μην ξεπερνάνε τον βασικό μισθό), αλλά για ώρες απασχόλησης;Για να εξηγηθώ καλύτερα (γιατί τα ρωτάω όλα αυτά). Έπεσε στην αντίληψή μου περίπτωση μόνιμου υπαλλήλου διοικητικού σε ΙΕΚ που έχει πάρει ώρες ωρομισθίας τόσο στο ίδιο το ΙΕΚ όσο και σε άλλα δημόσια εκπαιδευτήρια (ΤΕΙ και τέτοια). Αναρωτιόμουν πόσο νόμιμο είναι αυτό. Μπορεί ένας δημόσιος υπάλληλος να παίρνει το ανώτατο όριο ωρών ανά εκπαιδευτήριο, άσχετα με το πόσο ώρες απασχολείται ήδη εκτός του ωραρίου του;
Παράθεση από: mar84 στις Οκτωβρίου 04, 2010, 08:39:51 pmΜπορεί κάποιος να μας πει με ποια κριτήρια επιλέγουν εκπαιδευτές στα ΙΕΚ του ΟΕΕΚ...Όταν κάποιος είναι άνεργος έχει προτεραιότητα??ή όχι γιατί συνήθως μόνιμους προσλαμβάνουν...Από όσο θυμάμαι η ανεργία δεν μοριοδοτείται.
Μπορεί κάποιος να μας πει με ποια κριτήρια επιλέγουν εκπαιδευτές στα ΙΕΚ του ΟΕΕΚ...Όταν κάποιος είναι άνεργος έχει προτεραιότητα??ή όχι γιατί συνήθως μόνιμους προσλαμβάνουν...