*

Αποστολέας Θέμα: Αιτηση -Δηλωση ωρομισθιων & αναπληρωτων  (Αναγνώστηκε 5125 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος pamela

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Αιτηση -Δηλωση ωρομισθιων & αναπληρωτων
« στις: Ιουνίου 02, 2009, 08:26:14 pm »

Καλησπερα, εχει ξεκινησει κανεις τη συμπληρωση της αιτησης ? γιατι εχω τεραστιο προβλημα ...!

Στο σημειο που λεει ... ΛΕΚΤΙΚΟ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ τι γραφουμε? (ειμαι πε06) αγγλικης γλωσσας & φιλολογιας?

και επισης που μπορω να κοιταξω για τις περιοχες αναπληρωτων και ωρομισθιων για να συμπληρωσω..

Thanks in advance

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ: Αιτηση -Δηλωση ωρομισθιων & αναπληρωτων
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:21:56 »

Αποσυνδεδεμένος pamela

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #1 στις: Ιουνίου 02, 2009, 08:28:47 pm »
Aaa και κατι αλλο...επειδη εδωσα πρωτη φορα ΑΣΕΠ φετος (θελω να πιστεψω οτι κατι εχω γραψει) σε ποιο σημειο σημειωνω να το εχουν υποψην οταν βγουν τα αποτελεσματα ΑΣΕΠ?

Αποσυνδεδεμένος sikat

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Ιουνίου 02, 2009, 08:40:03 pm »
ότι και να γράψεις π.χ. Αγγλικής ή Αγγλικών εκεί που θα πας να τα καταθέσεις θα το γράψει όπως πρέπει η/ο υπάλληλος.

Δεν υπάρχει στην αίτηση σημείο που πρέπει να αναφαίρεις ότι έδωσες ΑΣΕΠ. Θα περαστούν αυτόματα όταν βγουν τα αποτελέσματα. Αυτό έγραψε άλλωστε και ένας συνάδελφος χθες.

Αποσυνδεδεμένος edipmet

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Ιουνίου 05, 2009, 06:27:29 pm »
υπαρχει και μαλιστα ενω στην αιτηση εχει μεχρι το 2006 οταν την τυπωσουν εχει και το 2008 .Εγω το προσεξα και μου τη ξαναβγαλανε με ναι στο 2008.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:21:56 »

Αποσυνδεδεμένος sikat

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Ιουνίου 05, 2009, 06:47:59 pm »
και τι έβαλες στο κουτάκι του 2008;

Αποσυνδεδεμένος edipmet

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος stratos91

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Ιουνίου 05, 2009, 09:28:33 pm »
με ναι στο 2008.

Εμένα πάλι μου έβαλαν όχι επειδή δε βγήκαν τα αποτελέσματα.

Αποσυνδεδεμένος pamela

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Ιουνίου 09, 2009, 11:36:28 pm »
εγω παντως που ρωτησα για το κουτακι μου ειπαν θα μπουν αυτοματα... και τωρα λες να εχω προβλημα?

Αποσυνδεδεμένος adioristi78

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Ιουνίου 15, 2009, 10:57:33 am »
Εγώ απλά κοντεύω να πάθω κατάθλιψη με όλο αυτό το σκηνικό με τον ΑΣΕΠ....Άντε, καλά αποτελέσματα!

Αποσυνδεδεμένος edipmet

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Ιουνίου 15, 2009, 11:39:54 am »
εγω παντως που ρωτησα για το κουτακι μου ειπαν θα μπουν αυτοματα... και τωρα λες να εχω προβλημα?
Παμελακι τι κανεις; εισαι καλα? Οχι κοριτσι μου μην ανησυχεις.Οταν με το καλο βγουν οι πινακες αναπληρωτων θα κοιταξεις αν ειναι μεσα τα μορια  απο τις εξετασεις αυτες κι  αν οχι θα κανεις ενα τηλ στο υπουργειο και θα στις περασουν αμεσως.Μου εχει τυχει.Ευχομαι συντομα και ευχαριστα νεα.

Αποσυνδεδεμένος X.K.

• Πλήρες μέλος
  • I love English ΠΕ 06
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Ιουνίου 15, 2009, 03:25:21 pm »
Δεν θα εχεις προβλημα..κι εμενα το ιδιο μου ειπαν.Ετσι κι αλλιως το συγκεκριμενο κουτακι αφορα επιτυχια στον ασεπ κι οχι απλα συμμετοχη.Πως ειναι δυνατον σε καποιες διευθυνσεις να βαζουν ''ναι'' στο 2008;Αφου τα αποτελεσματα δεν βγηκαν ακομη..
Take me to the magic of the moment
on a glory night
where the children of tomorrow dream away
in the wind of change...

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Ιουνίου 17, 2009, 12:42:35 pm »
Καλησπέρα σε όλους και καλή επιτυχία με τα αποτελέσματα! Έχω καποια θέματα που με απασχολούν και θα εκτιμούσα πολύ αν με διαφώτιζε κάποιος...Είναι η πρώτη χρονιά που έκανα τα χαρτιά μου για αναπληρώτρια και ωρομίσθια. Λογικά, λοιπόν, θα μπω στον πίνακα με μηδενική προυπηρεσία. Στους προηγούμενους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ είχα Μ.Ο το 2005 76.30 και το 2007 73.03. Με το Γνωστικό που έπεσε φέτος δεν έχω καμιά ελπίδα να πάω καλύτερα οπότε αναρωτιέμαι πόσα μόρια θα έχω στον πίνακα αναπληρωτών, δεδομένης της βαθμολογίας που είχα στους  προηγούμενους διαγωνισμούς. Υπάρχει άραγε ελπίδα να με καλέσουν κάπου αναπληρώτρια; Στα χαρτιά έχω δηλώσει μόνο "δυσκολες" και απομακρυσμένες περιοχές και σκοπεύω να πάω οπουδήποτε με καλέσουν. Μετράει καθόλου η προτίμηση σε "δύσβατα" μέρη;;; Ευχαριστώ.

Αποσυνδεδεμένος saturnine

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Ιουνίου 17, 2009, 02:33:51 pm »
Καλησπέρα σε όλους και καλή επιτυχία με τα αποτελέσματα! Έχω καποια θέματα που με απασχολούν και θα εκτιμούσα πολύ αν με διαφώτιζε κάποιος...Είναι η πρώτη χρονιά που έκανα τα χαρτιά μου για αναπληρώτρια και ωρομίσθια. Λογικά, λοιπόν, θα μπω στον πίνακα με μηδενική προυπηρεσία. Στους προηγούμενους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ είχα Μ.Ο το 2005 76.30 και το 2007 73.03. Με το Γνωστικό που έπεσε φέτος δεν έχω καμιά ελπίδα να πάω καλύτερα οπότε αναρωτιέμαι πόσα μόρια θα έχω στον πίνακα αναπληρωτών, δεδομένης της βαθμολογίας που είχα στους  προηγούμενους διαγωνισμούς. Υπάρχει άραγε ελπίδα να με καλέσουν κάπου αναπληρώτρια; Στα χαρτιά έχω δηλώσει μόνο "δυσκολες" και απομακρυσμένες περιοχές και σκοπεύω να πάω οπουδήποτε με καλέσουν. Μετράει καθόλου η προτίμηση σε "δύσβατα" μέρη;;; Ευχαριστώ.

Θα έχεις τα μισά μόρια από τον προηγούμενο ασεπ του 2007. Είχες 18 περιπου μόρια πάνω από τη βάση του 55 οπότε τώρα θα έχεις 9 συν τα μόρια που θα έχεις από τον ασεπ του 2009.Για να ελπίζεις για αναπληρώτρια θα πρέπει να έχεις γράψει πολύ καλά τώρα. Για ωρομίσθια είναι πιθανό να σε καλέσουν ανάλογα βέβαια και με την περιφέρεια που δήλωσες.

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Ιουνίου 17, 2009, 03:11:55 pm »

Θα έχεις τα μισά μόρια από τον προηγούμενο ασεπ του 2007. Είχες 18 περιπου μόρια πάνω από τη βάση του 55 οπότε τώρα θα έχεις 9 συν τα μόρια που θα έχεις από τον ασεπ του 2009.Για να ελπίζεις για αναπληρώτρια θα πρέπει να έχεις γράψει πολύ καλά τώρα. Για ωρομίσθια είναι πιθανό να σε καλέσουν ανάλογα βέβαια και με την περιφέρεια που δήλωσες.

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες!! Χλωμό το βλέπω να με καλέσουν......Έστω και 27 μόρια να μαζέψω συνολικά πάλι δεν το βλέπω να γίνεται!! Φτου ξανά διάβασμα......
[/i][/b][/color][/b]

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182788
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 773
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144