0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
με ναι στο 2008.
Παράθεση από: mel στις Ιουνίου 05, 2009, 06:27:29 pmμε ναι στο 2008.
εγω παντως που ρωτησα για το κουτακι μου ειπαν θα μπουν αυτοματα... και τωρα λες να εχω προβλημα?
Καλησπέρα σε όλους και καλή επιτυχία με τα αποτελέσματα! Έχω καποια θέματα που με απασχολούν και θα εκτιμούσα πολύ αν με διαφώτιζε κάποιος...Είναι η πρώτη χρονιά που έκανα τα χαρτιά μου για αναπληρώτρια και ωρομίσθια. Λογικά, λοιπόν, θα μπω στον πίνακα με μηδενική προυπηρεσία. Στους προηγούμενους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ είχα Μ.Ο το 2005 76.30 και το 2007 73.03. Με το Γνωστικό που έπεσε φέτος δεν έχω καμιά ελπίδα να πάω καλύτερα οπότε αναρωτιέμαι πόσα μόρια θα έχω στον πίνακα αναπληρωτών, δεδομένης της βαθμολογίας που είχα στους προηγούμενους διαγωνισμούς. Υπάρχει άραγε ελπίδα να με καλέσουν κάπου αναπληρώτρια; Στα χαρτιά έχω δηλώσει μόνο "δυσκολες" και απομακρυσμένες περιοχές και σκοπεύω να πάω οπουδήποτε με καλέσουν. Μετράει καθόλου η προτίμηση σε "δύσβατα" μέρη;;; Ευχαριστώ.
Παράθεση από: asep_freakedout στις Ιουνίου 17, 2009, 12:42:35 pmΚαλησπέρα σε όλους και καλή επιτυχία με τα αποτελέσματα! Έχω καποια θέματα που με απασχολούν και θα εκτιμούσα πολύ αν με διαφώτιζε κάποιος...Είναι η πρώτη χρονιά που έκανα τα χαρτιά μου για αναπληρώτρια και ωρομίσθια. Λογικά, λοιπόν, θα μπω στον πίνακα με μηδενική προυπηρεσία. Στους προηγούμενους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ είχα Μ.Ο το 2005 76.30 και το 2007 73.03. Με το Γνωστικό που έπεσε φέτος δεν έχω καμιά ελπίδα να πάω καλύτερα οπότε αναρωτιέμαι πόσα μόρια θα έχω στον πίνακα αναπληρωτών, δεδομένης της βαθμολογίας που είχα στους προηγούμενους διαγωνισμούς. Υπάρχει άραγε ελπίδα να με καλέσουν κάπου αναπληρώτρια; Στα χαρτιά έχω δηλώσει μόνο "δυσκολες" και απομακρυσμένες περιοχές και σκοπεύω να πάω οπουδήποτε με καλέσουν. Μετράει καθόλου η προτίμηση σε "δύσβατα" μέρη;;; Ευχαριστώ.Θα έχεις τα μισά μόρια από τον προηγούμενο ασεπ του 2007. Είχες 18 περιπου μόρια πάνω από τη βάση του 55 οπότε τώρα θα έχεις 9 συν τα μόρια που θα έχεις από τον ασεπ του 2009.Για να ελπίζεις για αναπληρώτρια θα πρέπει να έχεις γράψει πολύ καλά τώρα. Για ωρομίσθια είναι πιθανό να σε καλέσουν ανάλογα βέβαια και με την περιφέρεια που δήλωσες.Ευχαριστώ για τις πληροφορίες!! Χλωμό το βλέπω να με καλέσουν......Έστω και 27 μόρια να μαζέψω συνολικά πάλι δεν το βλέπω να γίνεται!! Φτου ξανά διάβασμα......