0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΠΑΙΔΙΑ, SOS!!! Ισχύει, γενικά, ότι ένας διαζευκτικός ή υποθετικός συλλογισμός είναι ΠΑΝΤΑ Παραγωγικός και αποκλείεται να είναι επαγωγικός ή αναλογικός;;;
Εδώ βάζουν θέματα πανελληνίων και "μαλλιοτραβιούνται" για τη σωστή απάντηση οι ίδιοι!
Παράθεση από: TYXEROULA στις Οκτωβρίου 26, 2010, 09:56:52 amΕδώ βάζουν θέματα πανελληνίων και "μαλλιοτραβιούνται" για τη σωστή απάντηση οι ίδιοι! και τελικα δεχονται ολες τις εκδοχες ως σωστες !Μονο στον ΑΣΕΠ δεχονται ως ΜΟΝΗ σωστη αυτη που θα τους "κάτσει"....
Παράθεση από: moagniko στις Οκτωβρίου 23, 2010, 01:57:38 pmΠΑΙΔΙΑ, SOS!!! Ισχύει, γενικά, ότι ένας διαζευκτικός ή υποθετικός συλλογισμός είναι ΠΑΝΤΑ Παραγωγικός και αποκλείεται να είναι επαγωγικός ή αναλογικός;;;Κατά τη γνώμη μου,δεν υπάρχει πάντα στη γλώσσα και κυρίως στη σκέψη....Δεν έχω ψάξει κι όλους τους συλλογισμούς για να το διαπιστώσω,πάντως....Αλλά αλήθεια moagniko προς τι τόσος πανικός;;;Πώς σου δημιουργούνται τόσες ακραίες απορίες;O καθένας με βάση την κρίση του,βγάζει τα συμπεράσματά του!Εδώ βάζουν θέματα πανελληνίων και "μαλλιοτραβιούνται" για τη σωστή απάντηση οι ίδιοι!
Επιστολή και ομιλία με τίποτα .Άρα εγώ συγκλίνω προς τη μεριά του άρθρου.
Αγαπητοί συνάδελφοι, όταν ζητηθεί από τα παιδιά να γράψουν ένα κείμενο που θα δημοσιευτεί στο blog, τι είδους κείμενο πρέπει να γράψουν: άρθρο, επιστολή, ομιλία;;Εάν διευκρινίζεται blog: ηλεκτρονικό ημερολόγιο, τότε;
Ευχαριστώ. Στο Παιδαγωγικό όμως μου είπαν ότι το λαμβάνουμε ως ημερολόγιο, αφού λέει "ηλεκτρονικό ημερολόγιο" του σχολείου.. Και σε ένα βοήθημα είδα ότι είχαν βάλει προσφώνηση: Αγαπητοί συμμαθητές..