0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
κι αν δηλαδή ως θεματική πρόταση χρησιμοποιήσει ο μαθητής κάποια δική του με αντίστοιχο νόημα? (εγώ δηλαδή αυτό τους παροτρύνω να κάνουν).
'' Φίλες και φίλοι,Ολοκληρώνοντας την ομιλία μου θα ήθελα να επισημάνω.....''
Παράθεση από: dora2008 στις Ιανουαρίου 10, 2011, 01:34:02 pmκι αν δηλαδή ως θεματική πρόταση χρησιμοποιήσει ο μαθητής κάποια δική του με αντίστοιχο νόημα? (εγώ δηλαδή αυτό τους παροτρύνω να κάνουν).και εγω, αν και δεν τους παροτρυνω, αν χρησιμοποιησει δικη του θεματικη δεν το θεωρω λαθος.Συνηθως τα παιδια βαζουν δικη τους θεματικη και πιστευω πως αυτο ειναι σημαντικο.
Παράθεση από: MARKOS στις Ιανουαρίου 10, 2011, 02:00:09 pmΠαράθεση από: dora2008 στις Ιανουαρίου 10, 2011, 01:34:02 pmκι αν δηλαδή ως θεματική πρόταση χρησιμοποιήσει ο μαθητής κάποια δική του με αντίστοιχο νόημα? (εγώ δηλαδή αυτό τους παροτρύνω να κάνουν).και εγω, αν και δεν τους παροτρυνω, αν χρησιμοποιησει δικη του θεματικη δεν το θεωρω λαθος.Συνηθως τα παιδια βαζουν δικη τους θεματικη και πιστευω πως αυτο ειναι σημαντικο.Η θεματική πρόταση παραμένει η ίδια μόνο στη περίπτωση που το ζητάει το θέμα. Σε αντίθετη περίπτωση τα παιδιά πρέπει να κάνουν δική τους θεματική, διαφορετικά αξιολογούνται αρνητικά. Υπήρχε οδηγία για το θέμα από σχολικό σύμβουλο στο διαδίκτυο.