0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
συναδελφοι σχετικα με το δεδομενο που μπορει να εχει μια εκθεση, που νομιζετε οτι ειναι καλυτερο να αναλυεται?στον προλογο ή σε μια μεταβατικη παραγραφο μεταξυ προλογου και κυριου θεματος?και αν εχουμε δυο δεδομενα?
Όταν ζητείται ένα κείμενο που προορίζεται για ανοιχτή συζήτηση στο διαδικτυο, είναι απαραίτητος ο τίτλος?
καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Όταν ο μαθητής εντοπίσει το είδος του συλλογισμού(παραγωγικός-επαγωγικός) είναι υποχρεωμένος να γράψει αν είναι κατηγορικός-υποθετικός-διαζευκτικός ακομα και αν δε ζητηθεί; Εγώ ζητούσα να το γράψουν, η καθηγήτρια στο σχολείο δεν το θέλει...
Παράθεση από: lkjhgfd στις Φεβρουαρίου 17, 2012, 08:01:48 pmκαλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Όταν ο μαθητής εντοπίσει το είδος του συλλογισμού(παραγωγικός-επαγωγικός) είναι υποχρεωμένος να γράψει αν είναι κατηγορικός-υποθετικός-διαζευκτικός ακομα και αν δε ζητηθεί; Εγώ ζητούσα να το γράψουν, η καθηγήτρια στο σχολείο δεν το θέλει...Καλημέρα! όλα τα βοηθήματα που έχω απλά δίνουν την απάντηση παραγωγικός ή επαγωγικός και απλά επεξηγούν γιατι.Αν θέλουν κατηγορικό ή υποθετικό το ζητάνε με συγκεκριμένη ερώτηση.ελπίζω να σε βοήθησα.