0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το 16,99, δεν ήταν για συμπληρωματικούς διορισμούς. Καλούν για να κάνουν χαρτιά πολύ περισσότερους από αυτους που έχουν αυτή τη βάση στον ενιαίο
Παράθεση από: pariel στις Ιουλίου 14, 2009, 09:44:56 amΤο 16,99, δεν ήταν για συμπληρωματικούς διορισμούς. Καλούν για να κάνουν χαρτιά πολύ περισσότερους από αυτους που έχουν αυτή τη βάση στον ενιαίοΝαι ,αλλά γνωρίζουμε πόσα μόρια είχε τελικά ο τελευταίος που διορίστηκε ;
Παράθεση από: Sun στις Ιουλίου 14, 2009, 09:54:07 amΠαράθεση από: pariel στις Ιουλίου 14, 2009, 09:44:56 amΤο 16,99, δεν ήταν για συμπληρωματικούς διορισμούς. Καλούν για να κάνουν χαρτιά πολύ περισσότερους από αυτους που έχουν αυτή τη βάση στον ενιαίοΝαι ,αλλά γνωρίζουμε πόσα μόρια είχε τελικά ο τελευταίος που διορίστηκε ;Πέρυσι ο τελευταίος ΠΕ02 που διορίστηκε με το 40% είχε καθαρή προϋπηρεσία 20,4 μόρια περίπου.. Αλλά πήρε 280 από τον ενιαίο πίνακα διορισμών.
Πέρυσι ο τελευταίος ΠΕ02 που διορίστηκε με το 40% είχε καθαρή προϋπηρεσία 20,4 μόρια περίπου.. Αλλά πήρε 280 από τον ενιαίο πίνακα διορισμών.
Aνήκω στο 40% των φιλολόγων που διορίζονται φέτος.Έχω περίπου 27,5 μόρια προϋπηρεσία.Πιστεύετε ότι εάν δε δηλώσω δυσπρόσιτα αλλά όλη την άλλη Ελλάδα κινδυνεύω να χάσω το διορισμό;Γνωρίζει κάποιος πόσους 24μηνίτες θα διορίσει φέτος;Kατά πόσο θα επηρεάσουν το 40% όσοι δε διοριστούν με το 24μηνο;ευχαριστώ εκ των προτέρων.
καλημερα!!να ρωτησω κατι.ειμαι στους διοριστεους της β φασης γυρω στο 280.αν κανω χαρτια να διοριστω φετος και δληλωσω μονο τις 30 περιοχες και δεν τσεκαρω το κουτακι που λεει διορισμος οπουδηποτε,λετε να διοριστω;
μα, για να τις δηλωσω θα υπαρχουν κενα, αφου ανακοινωνονται οι περιοχες με τα κενα.εγω το ρωταω αυτο , γιατι εχω ακουσει οτι αν δεν βαλεις το συγκεκριμενο κουτακι διορισμο μην περιμενεις
Παράθεση από: despoina25 στις Ιουλίου 13, 2009, 08:45:57 pmΕγώ που είμαι στους διοριστέους της β'φουρνιάς και δε με ενδιαφέρει να διοριστώ από φέτος είμαι υποχρεωμένη να κάνω και ΄φετος τα χαρτιά μου για μόνιμο διοριμό; Γιατί σαν κάτι τέτοιο να πήρε το μάτι μου. Εγώ ξέρω ότι θα πρέπει να τα κάνω μια και καλή τον Αύγουστο του 2010. Ας με διαφωτίσει κάποιος!Επειδή κι εγώ είμαι σστη
Εγώ που είμαι στους διοριστέους της β'φουρνιάς και δε με ενδιαφέρει να διοριστώ από φέτος είμαι υποχρεωμένη να κάνω και ΄φετος τα χαρτιά μου για μόνιμο διοριμό; Γιατί σαν κάτι τέτοιο να πήρε το μάτι μου. Εγώ ξέρω ότι θα πρέπει να τα κάνω μια και καλή τον Αύγουστο του 2010. Ας με διαφωτίσει κάποιος!