0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
μα το ένα παέι να ολοκληρωθεί και το άλλο αρχίζει!όσο για τις ώρες δε συμπίπτουν, το έχω ψάξειτεσπα θα παρω τηλ απο βδομαδαευχαριστω για το ενδιαφερον ολων
στο πανεπιστήμιο θεσσαλίας υπάρχουν μεταπτυχιακά δωρέαν και άλλα με 500 - 600 το εξάμηνο (προσωπικά δεν το θεωρώ ακριβό).
Εχω μια απορία: το μεταπτυχιακό μπορεί κανεις να το τελειώσει και 3 χρόνια για παράδειγμα;; Ρωτάω γιατί είμαι αρκετά κοντά στο να μπω σε ένα αλλά σε 2 χρόνια μαζί με δουλειά δεν πολυπαίζει να τελειώσω Για την αναστολή φοίτησης ξέρει κάποιος να μου πει γιατί δεν βρίσκω άκρη;;; Μπορεί κάποιος να την πάρει την πρώτη χρονιά που μπαίνει στο μεταπτυχικακό;;;;;;
Γνωρίζω άτομο που έκανε 2 πτυχία παράλληλα (νομική και ψυχολογία) και μάλιστα σε διαφορετικές πόλεις (Αθήνα και Θεσσαλονίκη) και με κάποιον τρόπο τον βρήκαν (ίσως έπεσε κάρφωμα). Το αποτέλεσμα ήταν να το διαγράψουν και από τις 2 σχολές και τώρα να τρέχει και να μην φτάνει.
vasilikiP12-η γραμματεία του μεταπτυχιακού στην φλώρινα, κάθε μέρα εκτός παρασκευή.http://www.nured.uowm.gr/el/node/297κάτω κάτω στην σελίδα τα έχει, έχει και την ύλη που πρέπει να διαβάσεις. Αν θες πρώτα διάβασέ το και μετά πάρε στην γραμματεία για ερωτήσεις και διαβεβαίωση γιατί μπορεί να έχει αλλάξει κάτι. πχ δεν έχουμε πλέον επικουρίες.