*

Αποστολέας Θέμα: Μεταπτυχιακό σε ιδιωτικό κολλέγιο  (Αναγνώστηκε 17750 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος fragy

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ: Μεταπτυχιακό σε ιδιωτικό κολλέγιο
« Απάντηση #28 στις: Σεπτεμβρίου 18, 2009, 07:20:23 pm »
μα το ένα παέι να ολοκληρωθεί και το άλλο αρχίζει!
όσο για τις ώρες δε συμπίπτουν, το έχω ψάξει
τεσπα θα παρω τηλ απο βδομαδα
ευχαριστω για το ενδιαφερον ολων

Λογικά δεν υπάρχει πρόβλημα, και "παράνομο" να είναι που δεν νομίζω γιατί είναι μεταπτυχιακό, δεν υπάρχει σίγουρα κανείς που ελέγχει ποιος είναι σε κάθε σχολή. Υπάρχουν παρα πολλά άτομα που κάνουν 2 προπτυχιακά μαζί και δεν το παίρνει χαμπάρι κανεις γιατί δεν υπάρχει κάποιος αρμόδιος για αυτή τη δουλειά.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:42:54 »

Αποσυνδεδεμένος grooog

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2009, 01:57:16 am »
εχεις δικιο, το γνωριζω οτι και παρανομο να ειναι δε το ψαχνουν,απλα σκεφτομαι πως αυριο μεθαυριο σε μια προκήρυξη του ασεπ πως θα δικαιλογήσω αν εχω 2 μεταπτυχιακά που θα έχουν μικρή απόκλιση στο έτος κτήσης;;;

Αποσυνδεδεμένος emmaki

• Ιστορικό μέλος
  • The best is yet to come......
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2009, 03:36:15 pm »
Γνωρίζω άτομο που έκανε 2 πτυχία παράλληλα (νομική και ψυχολογία) και μάλιστα σε διαφορετικές πόλεις (Αθήνα και Θεσσαλονίκη) και με κάποιον τρόπο τον βρήκαν (ίσως έπεσε κάρφωμα). Το αποτέλεσμα ήταν να το διαγράψουν και από τις 2 σχολές και τώρα να τρέχει και να μην φτάνει.
Ειδικη Αγωγη: 18 χρονια!!!!!!

Πλεον αλλη πορεια για τα επομενα 20

Αποσυνδεδεμένος gioulitsa

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω τα ζουζούνια μου - ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2009, 04:00:16 pm »
στο πανεπιστήμιο θεσσαλίας υπάρχουν μεταπτυχιακά δωρέαν και άλλα με 500 - 600 το εξάμηνο (προσωπικά δεν το θεωρώ ακριβό).

Έτσι ακριβώς είναι. Εγω παρακολουθώ (κι ευελπιστώ τελειώνω επιτέλους) το Π.Μ.Σ. του Προσχολικής. Την πρώτη χρονιά (2007-2008) δεν πληρώσαμε διότι χρηματοδοτούνταν απο το Ε.Π.Ε.Α.Ε.Κ. Πέρυσι (2008-2009) όμως έληξε η προθεσμία και πληρώσαμε 450 το εξάμηνο. Δεν είναι πολλά!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:42:54 »

Αποσυνδεδεμένος vasp

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 60, ΠΕ 60.50
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2009, 05:31:21 pm »
Εχω μια απορία: το μεταπτυχιακό μπορεί κανεις να το τελειώσει και 3 χρόνια για παράδειγμα;; ??? Ρωτάω γιατί είμαι αρκετά κοντά στο να μπω σε ένα αλλά σε 2 χρόνια μαζί με δουλειά δεν πολυπαίζει να τελειώσω :-[ :-[

Για την αναστολή φοίτησης ξέρει κάποιος να μου πει γιατί δεν βρίσκω άκρη;;; Μπορεί κάποιος να την πάρει την πρώτη χρονιά που μπαίνει στο μεταπτυχικακό;;;;;;
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 19, 2009, 05:51:49 pm από vasilikiP »

Αποσυνδεδεμένος annna

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2009, 06:11:37 pm »
Έχω πολλούς φίλους που φοιτούν σε δυο μεταπτυχιακά, και ποτέ δεν ρωτήθηκαν αν ταυτόχρονα είναι εγγεγραμμένοι σε άλλη σχολή. Αν υπήρχε κάποιος νόμος, θα ήταν υποχρεωμένοι με την εγγραφή στο μεταπτυχιακό να συμπληρώσουν υπεύθυνη δήλωση, όπως συμβαίνει στα διδασκαλεία.

Το μεταπτυχιακό μπορείς να το τελειώσεις και σε περισσότερο από δυο χρόνια (που είναι και το πιο πιθανό, ειδικά όταν δουλεύεις ταυτόχρονα).

Για την αναστολή φοίτησης θα πρέπει να ρωτήσεις στη γραμματεία του μεταπτυχιακού που σε ενδιαφέρει, γιατί δεν ισχύει για όλα τα προγράμματα. Σε γενικές γραμμές, αν υπάρχει σοβαρός λόγος, μπορείς να κάνεις αναστολή φοίτησης την πρώτη χρονιά.

Αποσυνδεδεμένος fragy

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2009, 10:13:42 am »
Εχω μια απορία: το μεταπτυχιακό μπορεί κανεις να το τελειώσει και 3 χρόνια για παράδειγμα;; ??? Ρωτάω γιατί είμαι αρκετά κοντά στο να μπω σε ένα αλλά σε 2 χρόνια μαζί με δουλειά δεν πολυπαίζει να τελειώσω :-[ :-[

Για την αναστολή φοίτησης ξέρει κάποιος να μου πει γιατί δεν βρίσκω άκρη;;; Μπορεί κάποιος να την πάρει την πρώτη χρονιά που μπαίνει στο μεταπτυχικακό;;;;;;

Ξέρω να σου πω μόνο για την Φλώρινα, εκεί διδαιούσαι ένα χρόνο αναστολή για οποιονδήποτε λόγο χωρίς καν να σε ρωτήσουν μόλις μπεις. Αν όμως αρχίζοντας την δεύτερη χρονιά χρωστάς μαθήματα μένεις στο ίδιο έτος,  δεν διδαιούσαι να παρακολουθήσεις το 3το εξάμηνο. Μπορείς να το βγάλεις συνολικά μέχρι 4 ετη. Αν τον δεύτερο χρόνο πιάσεις δουλεία πχ δικαιούσαι να ζητήσεις αναβολή. Δεν ξέρω όμως για πόσα χρόνια. Πάντως αυτά διαφέρουν απο σχολή σε σχολή, διάβασε τα φεκ τους καλύτερα.

Αποσυνδεδεμένος fragy

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2009, 10:15:56 am »
Γνωρίζω άτομο που έκανε 2 πτυχία παράλληλα (νομική και ψυχολογία) και μάλιστα σε διαφορετικές πόλεις (Αθήνα και Θεσσαλονίκη) και με κάποιον τρόπο τον βρήκαν (ίσως έπεσε κάρφωμα). Το αποτέλεσμα ήταν να το διαγράψουν και από τις 2 σχολές και τώρα να τρέχει και να μην φτάνει.

πω πω πρόοδος στην χώρα μας.... ;D

Αποσυνδεδεμένος grooog

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2009, 10:34:20 am »
Λοιπον μολις πηρα τηλ στη διευθυνση μεταπτυχιακων προγραμματων και ερευνας, για να μας λυθουν ολες οι αποριες.
Μου ειπαν πως δεν υπάρχει καμια νομοθετική δεσμευση στο να είναι καπιος εγγεγραμμενος σε 2 μεταπτυχιακα ακομη και αν είναι και τα δυο δωρεάν.

Αποσυνδεδεμένος vasp

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 60, ΠΕ 60.50
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2009, 06:34:59 pm »
fragy σ' ευχαριστώ για την απάντηση, δυστυχώς δεν μπορώ να βρω τα ΦΕΚ αλλά ελπίζω να πάρω πληροφοριες απο τη γραμματεία(ααααααααν τους βρω)

Αποσυνδεδεμένος fragy

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2009, 10:13:39 am »
vasilikiP12-η γραμματεία του μεταπτυχιακού στην φλώρινα, κάθε μέρα εκτός παρασκευή.

http://www.nured.uowm.gr/el/node/297
κάτω κάτω στην σελίδα τα έχει, έχει και την ύλη που πρέπει να διαβάσεις. Αν θες πρώτα διάβασέ το και μετά πάρε στην γραμματεία για ερωτήσεις και διαβεβαίωση γιατί μπορεί να έχει αλλάξει κάτι. πχ δεν έχουμε πλέον επικουρίες.

Αποσυνδεδεμένος fragy

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2009, 10:15:27 am »
αν ενδιαφέρεστε για κάποιο μεταπτυχιακό με δίδακτρα μπορείτε να διεκδικήσετε υποτροφία μέσω του ΙΚΥ. Για το εξωτερικό είναι πιο εύκολο απ'οτι ξέρω γιατί δεν γίνονται τόσες αιτήσεις.

Αποσυνδεδεμένος vasp

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 60, ΠΕ 60.50
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2009, 01:57:10 pm »
vasilikiP12-η γραμματεία του μεταπτυχιακού στην φλώρινα, κάθε μέρα εκτός παρασκευή.
http://www.nured.uowm.gr/el/node/297
κάτω κάτω στην σελίδα τα έχει, έχει και την ύλη που πρέπει να διαβάσεις. Αν θες πρώτα διάβασέ το και μετά πάρε στην γραμματεία για ερωτήσεις και διαβεβαίωση γιατί μπορεί να έχει αλλάξει κάτι. πχ δεν έχουμε πλέον επικουρίες.
Σε ευχαριστώ καλή μου ;), έδωσα σε μεταπτυχιακό της Αθηνας όχι στης Φλώρινας(μου πέφτει κομματάκι μακριά) οπότε και προσπαθώ να συνεννοηθώ με τη γραμματεία τους :-\

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Συνδρομητής
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2009, 02:12:16 pm »
vasilikiP, καλη επιτυχια στο μεταπτυχιακο σου!!!!!
( μη πας στη Φλωρινα. δεν εισαι συνηθισμενη σε τετοιες θερμοκρασιες!)
 ολα θα πανε καλα, μη το βαζεις κατω με τιποτα.
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182685
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 681
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144