*

Ψηφοφορία

Πόσο πιστεύετε ότι γράψατε την 2η μέρα?

πάνω απο 90
90-85
85-80
80-75
75-70
70-65
65-60
κάτω από 60

Αποστολέας Θέμα: βαθμός 2ης μέρας ΠΕ60  (Αναγνώστηκε 8682 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος mrsour

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: βαθμός 2ης μέρας ΠΕ60
« Απάντηση #14 στις: Ιουνίου 09, 2009, 02:53:37 pm »
τι να πω κοριτσια;;απογοητευση.....εχω τοσο αγχος.......ειλικρινα δεν ξερω τι θα γινει.....αντε να βγουν να δουμε...να κανω μια αλλη ερωτηση..τα ποτελεσματα βγαινουν ολα μαζι;;δηλαδη θα μπορω να δω και των αλλων;;;η μονο τα δικα μου με τον κωδικο;;στους προηγουμενους πως γινοταν;;;γιατι στο τεστ δεξιοτητων αν και εδωσαν κωδικο μπορουσες να δεισ και των υπολοιπων.........
νομίζω ότι θα φαίνονται ολοι οι βαθμοί από όλους τους υποψηφιους εκτός από εκείνους που θα είναι κάτω από την βάση. Από ότι έμαθα ο κωδικός θα χρησιμοποιείται μόνο από αυτούς που θα είναι κάτω από 55. Όσο για το άγχος μου.... δεν περιγράφεται

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:00:06 »

Αποσυνδεδεμένος sofaki!!!

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Ιουνίου 09, 2009, 03:31:30 pm »
ασε ρε μαρακι αστα να πανε..............τι να πω καθε μερα ξυπναω και κοιμαμαι....με τα ποτελεσματα.του ασεπ...........αχ θεουλη μου κανε να μας παρουν.....

Αποσυνδεδεμένος mrsour

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Ιουνίου 09, 2009, 03:35:15 pm »
ασε ρε μαρακι αστα να πανε..............τι να πω καθε μερα ξυπναω και κοιμαμαι....με τα ποτελεσματα.του ασεπ...........αχ θεουλη μου κανε να μας παρουν.....
και εγώ μια από τα ίδια... πραγματικά προτιμούσα προ ΑΣΕΠ που διάβαζα μέρα-νύχτα παρά τώρα που περιμένουμε άπραγες

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Ιουνίου 09, 2009, 03:56:58 pm »
εσυ την πρωτη μερα ποσο εγραψες;;;;;;;;;;;την δευτερη καλα;;μαρακι;;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:00:06 »

Αποσυνδεδεμένος mrsour

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Ιουνίου 09, 2009, 04:03:52 pm »
εσυ την πρωτη μερα ποσο εγραψες;;;;;;;;;;;την δευτερη καλα;;μαρακι;;
την πρώτη στο 88 είμαι και την δεύτερη έκανα στην δραστηριότητα το πείραμα και στο ΔΕΠΠΣ τα έγραψα σχεδόν όλα παπαγαλία και δεν μιλάω μόνο για τις βασικές αρχές αλλά και την αξιολόγηση και την μεθοδολογία και το ρόλου του εκπαιδευτικού  και το πρόγραμμα απέξω κ.α.και βασίστηκα στην κριτική από ένα πολύ γνωστό βιβλίο για εμάς τους νηπιαγωγούς ;) αλλά την έκανα περιληπτική βάζοντας και αρνητικά στοιχεία. ωστόσο, είμαι πολύ ελλιπείς στην θεωρητική τεκμηρίωση. ΚΑΙ περιμένω ότι θα χάσω και βαθμούς λόγο της παπαγαλίας που έκανα στο πρώτο κομμάτι του ΔΕΠΠΣ. Εσύ πως έγραψες?
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 09, 2009, 04:05:53 pm από Μαρία!! »

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Ιουνίου 09, 2009, 04:18:53 pm »
καλα εσυ εγραψες τελεια......................στανταρ περνας ........στανταρ...................εγω εγραψα 83.5 την πρωτη μερα και την δευτερη θα δειξει........εκανα πειραμα και στο δεππες εγραψα τις βασικες αρχες παπαγαλια και στην κριτικη εγραψα καποια κομματια απο οδηγο και καποιες θεωριες..αρνητικα δεν εβαλα αλλα στην δραστηριοτητα δεν εκαν επιστημονικη τεκμηριωση με ονοματα πχ.πιαζεκτλ..αρα...σκατουλιτσες..

Αποσυνδεδεμένος Machi

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • The truth hurts a lie is worse..
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Ιουνίου 09, 2009, 04:25:59 pm »
Signomi vre koritsia alla to telia simainei an ta exoume grapsei papagalia?auto theoreite kalo diladi?alithia rotao gia na ksero giati proti fora edosa asep!!

Αποσυνδεδεμένος mrsour

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Ιουνίου 09, 2009, 04:49:42 pm »
Signomi vre koritsia alla to telia simainei an ta exoume grapsei papagalia?auto theoreite kalo diladi?alithia rotao gia na ksero giati proti fora edosa asep!!
ειλικρινά δεν ξέρω τι είναι καλό και τι όχι. Εγώ όπως έγραψα πριν πιστεύω πως θα μου κόψουν κάποιους βαθμούς λόγο της παπαγαλίας μου. Ωστόσο, πιστεύω πως στα βασικά χαρακτηριστικά μπορούσαμε και να παπαγαλίσουμε αλλά στην κριτική  έπρεπε να γράψουμε την δική μας άποψη γιαυτό και εκεί επιχειρηματολόγησα

Αποσυνδεδεμένος margaritaroni

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Ιουνίου 09, 2009, 07:44:24 pm »
       Καλά βρε marigian θα μας τρελάνεις?????!!!! ??? ??? με 94 την πρώτη μέρα φοβάσαι??και με 60 την δευτερη μέρα εχεις ακόμη πιθανότητες για ανπληρώτρια την δευτερη χρονιά... αλλα και πάλι δεν γίνεται να πήρες κάτω από 60 με αυτα που λες... δεν ζητησε με τιποτα παπαγαλία-και όσοι τα γραψαν απ'εξω πιθανότατα αυτοι να μεινουν εκτός και όσον αφορα τηνδραστηριότητα ζητουσε πουθενα μονο φυσικές επιστημες και δεν το ειδα???ή απέρριπτε την γλώσσα??/Η γλώσσα είναι παντου!!!επρεπε να ψηφισεις στο κουτάκι 80-85 μη σου πω και πιο πάνω!!!αν και ειναι καλύτερα να κρατάς μικρό καλάθι για να χαρεις πιο πολυυυυυυυυ μετα!!! :Pκαλα αποτελεσματα!! ;)

Αποσυνδεδεμένος afro ΠΕ60

• Νέο μέλος
  • *
  • Εducation prescolaire
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Ιουνίου 10, 2009, 12:54:46 am »
Εγώ κορίτσια κοντεύω να πάθω από το άγχος. Το κακό είναι ότι έχω γίνει εκνευριστική και το μεταφέρω όλο αυτό και στα παιδάκια μου.
Αρχικά να σας πω ότι την πρώτη ημέρα είμαι λίγο πάνω από 89%. Την δεύτερη ημέρα η δραστηριότητα, στο ένα επίπεδο (εκείνο της διγλωσσίας) πιστεύω την έγραψα ικανοποιητικά αφού το θέμα είχε άμεση σχέση με το μεταπτυχιακό μου, ενώ το πείραμα που περιέγραψα το είχα κάνει ακριβώς το ίδιο στα προπτυχιακά μου χρόνια (ημέρα-νύχτα!). Μόνο που στην επιστημονική τεκμηρίωση το προσέγγισα τόσο εξειδικευμένα, που αμφιβάλλω αν αυτοί οι σχολικοί σύμβουλοι που θα διορθώσουν τα γραπτά γνωρίζουν τους παιδαγωγούς και τους γλωσσολόγους που ανέφερα.
Στο δεύτερο ζήτημα έγραψα τα σημαντικότερα από το ΔΕΠΠΣ (όχι παπαγαλία), αλλά επικεντρώθηκα στο να ασκήσω μόνο θετική κριτική και να την τεκμηριώσω επιστημονικά. Με σώζει που είμαι πάρα πολύ καλή στην έκθεση γιατί όσοι δεν ασκήσαμε και αρνητική κριτική δεν νομίζω ότι έχουμε και πολλές πιθανότητες. Για να δούμε!!!!
Δια βίου Εκπαίδευση

Αποσυνδεδεμένος titi6984

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Ιουνίου 10, 2009, 12:57:46 am »
μαρή που είσαι και συνονόματη τι λες;;;;;;;;;;; έχεις γράψει πάρα πολύ καλά, αναπληρώτρια σίγουρα θα πας!!!!!

• Νέο μέλος
  • *
  • Εducation prescolaire
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Ιουνίου 10, 2009, 01:07:49 am »
Αναπληρώτρια με δύο μωρά; Έκανα τα χαρτιά μου αλλά δεν ξέρω  ??? ???
Έχω προσπαθήσει πάρα πολύ με ασταμάτητο διάβασμα για πολλά χρόνια. Όχι μόνο τώρα για τον Ασεπ. Μόλις τελείωσα τον περασμένο Ιούνιο το μεταπτυχιακό μου, έγκυος στον μικρό μου και μόλις γέννησα ξεκίνησα πολύ εντατικό διάβασμα για τον Ασεπ. Έστελνα τη μικρή μου στις γιαγιάδες και κρατούσα το μικρό και διάβαζα. Από τη μια τον θήλαζα και από την άλλη κρατούσα το βιβλίο.
Αφού μόλις τελείωσα με τον ΑΣΕΠ ένιωσα ένα κενό γιατί τόσα χρόνια δεν είχα σταματήσει να διαβάζω. Ευτυχώς που ξεκινά η εξεταστική στη δημοτικής και ευελπιστώ κάποια στιγμή να ξεκινήσω και το διδακτορικό μου.....................
Δια βίου Εκπαίδευση

Αποσυνδεδεμένος titi6984

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Ιουνίου 10, 2009, 01:13:49 am »
α έχεις άγριες διαθέσεις εσύ!!!!!! καλέ κάνε κι ένα τρίτο παιδί να διοριστείς τσακ μπαμ! μέχρι τον επόμενο ασεπ προλαβαίνεις άνετα!  ;)

• Νέο μέλος
  • *
  • Εducation prescolaire
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Ιουνίου 10, 2009, 01:16:40 am »
Κι αυτό σύντομα μπαίνει στο πρόγραμμα αλλά όχι για διορισμό!!!!!!!!!!!!! :o :o :o
Έλεος ρε παιδιά!! Καλά να μας βάζουν σε διαδικασία να σκεφτόμαστε να κάνουμε παιδια για να διοριστούμε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Πάντως το έχω ακούσει και αυτό.
Δια βίου Εκπαίδευση

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182683
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 681