Σύνολο ψηφοφόρων: 165
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ο διευθυντής θα πρέπει να φροντίζει για την τήρηση της νομιμότητας στο σχολείο. Υπενθυμίζω ότι εάν παραβιάζεται ο νόμος, πρόστιμο δεν πληρώνει μόνο ο παραβάτης, αλλά και το ίδιο το σχολείο. Εάν ο διευθυντής συμβάλει στην παρανομία, τότε πρέπει να του γίνει καταγγελία.
Όσον αφορά το κάπνισμα, οι περισσότεροι έβγαιναν στο προαύλιο, στην πίσω πλευρά ή όπου ήταν βολικότερο, αλλά έξω. Το ίδιο θα γίνει και τώρα.
Παράθεση από: Landau στις Σεπτεμβρίου 02, 2010, 12:51:21 pmΌσον αφορά το κάπνισμα, οι περισσότεροι έβγαιναν στο προαύλιο, στην πίσω πλευρά ή όπου ήταν βολικότερο, αλλά έξω. Το ίδιο θα γίνει και τώρα. Όπως έγραψα και παραπάνω, αυτό διαταράσσει τη λειτουργία του σχολείου. Ας σκεφτούμε σε ένα διάλλειμμα ή κενό όλοι έχουμε δουλειές στο γραφείο και εκτός αυτού έρχονται γονείς, παιδιά που μας ψάχνουν, άλλος είναι υπεύθυνος τμήματος, άλλος έχει εφημερία κλπ . Δεν θα είναι ωραία η εικόνα αυτή που λες. Για σκέψου το....
Δεν καπνίζουμε επειδή το κάπνισμα δεν είναι μαγκιά Πάντως να δώσουνε κανένα επίδομα καπνιστού για όσους καπνίζουν εκτός σχολείου και εκτός ωραρίου γιατί τελευταία αυξάνονται ραγδαίως όσοι επιλέγουν χαρμάνι Γ διαλογής από αναμοχλευθέντα κατάλοιπα τούρκικης τουαλέτας, και όσοι (καπνισταί και μη) τους πετυχαίνουμε σε ανοιχτούς δημόσιους χώρους ξερνάμε τα άντερά μας.πάντα φιλικά
συγγνωμη ρε παιδια ,αλλα δε συμφωνω με αρκετους.περυσι λεγαμε οτι πρεπει να σεβομαστε ολοι τους μη καπνιστες.σωστο.η σε αλλο δωματιο η εξω.τωρα φετος μας λετε οτι πειραζει και το εξω.ελεος δηλαδη.τα σχολεια βγαζουν κακη εικονα για χιλια δυο πραγματα,οχι γιατι καπνιζουν εξω οι καθηγητες.εξαλλου διαλειμμα το λενε,απο που κι ως που θα απαγορευεται να πηγαινει εξω??μην αγγιζουμε τα ορια του ρατσισμου επιτελους
αν εχω κενο και δεν εχω δουλεια να κανω, ναι θα βγω για τσιγαρο...και αυτο ειναι δικαιωμα μου.