Σύνολο ψηφοφόρων: 165
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έχεις δίκιο σε όλα. Εσύ προσπαθείς απλώς να μη μαλώσεις με τους συναδέλφους σου και αυτοί το εκμεταλλεύονται γιατί την καλοσύνη τη θεωρούν αδυναμία...
μα, τι υποκρισια ειναι αυτη ρε σεις........κανουν καποιοι λες και ζουμε σε οικολογικους παραδεισους, με οικολογικα καυσιμα, με πρασινα βιοκλιματικα σπιτια, με ελεγχομενες βιομηχανικες ζωνες, και μας πνιγει το τσιγαρο ενος αναλγητου εξαρτημενου δυστυχου....
μα, τι υποκρισια ειναι αυτη ρε σεις........κανουν καποιοι λες και ζουμε σε οικολογικους παραδεισους, με οικολογικα καυσιμα, με πρασινα βιοκλιματικα σπιτια, με ελεγχομενες βιομηχανικες ζωνες, και μας πνιγει το τσιγαρο ενος αναλγητου εξαρτημενου δυστυχου....σταχυολογηση αποψεων που διατυπωθηκαν πιο πανω απο εκπαιδευτικους...: "...έχω καταπιεί τον καπνό πολλών..." ( μαλλον εκανες εφημερια σε τσιμινιερα στο Περαμα ) "...Η υγεία του καθενός είναι ιερή ..." ( ΑΚΡΙ
Παράθεση από: kozzi1 στις Σεπτεμβρίου 03, 2010, 03:49:32 pmμα, τι υποκρισια ειναι αυτη ρε σεις........κανουν καποιοι λες και ζουμε σε οικολογικους παραδεισους, με οικολογικα καυσιμα, με πρασινα βιοκλιματικα σπιτια, με ελεγχομενες βιομηχανικες ζωνες, και μας πνιγει το τσιγαρο ενος αναλγητου εξαρτημενου δυστυχου....σταχυολογηση αποψεων που διατυπωθηκαν πιο πανω απο εκπαιδευτικους...: "...έχω καταπιεί τον καπνό πολλών..." ( μαλλον εκανες εφημερια σε τσιμινιερα στο Περαμα ) "...Η υγεία του καθενός είναι ιερή ..." ( ΑΚΡΙ
Παράθεση από: olyadro στις Σεπτεμβρίου 03, 2010, 04:04:57 pmΠαράθεση από: kozzi1 στις Σεπτεμβρίου 03, 2010, 03:49:32 pmμα, τι υποκρισια ειναι αυτη ρε σεις........κανουν καποιοι λες και ζουμε σε οικολογικους παραδεισους, με οικολογικα καυσιμα, με πρασινα βιοκλιματικα σπιτια, με ελεγχομενες βιομηχανικες ζωνες, και μας πνιγει το τσιγαρο ενος αναλγητου εξαρτημενου δυστυχου....σταχυολογηση αποψεων που διατυπωθηκαν πιο πανω απο εκπαιδευτικους...: "...έχω καταπιεί τον καπνό πολλών..." ( μαλλον εκανες εφημερια σε τσιμινιερα στο Περαμα ) "...Η υγεία του καθενός είναι ιερή ..." ( ΑΚΡΙ