0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
pros mathimatikous...persi den kalifthikan oles oi kenes theseis...giati sto sxoleio pou imoun zitisame 3 fores mathimatiko kai pote den irthe....etsi anagastika na kanw egw mathimatika....pou eimai mia apli filologos!!
καλησπερα!σημερα πηρε συναδελφος πεο2 στο υπουργειο να ρωτησει για την πιστοποιηση στη νοηματικη και αν θα υπαρχει ξεχωριστος πινακας νοηματικης και του ειπαν οτι δεν θα ισχυουν αυτα που ισχυαν περισυ,χωρις να γινουν πιο αναλυτικοι.Εχει ακουσει κανεις κατι σχετικα με αυτο?
Παράθεση από: koupou στις Ιουλίου 08, 2009, 04:24:11 pmκαλησπερα!σημερα πηρε συναδελφος πεο2 στο υπουργειο να ρωτησει για την πιστοποιηση στη νοηματικη και αν θα υπαρχει ξεχωριστος πινακας νοηματικης και του ειπαν οτι δεν θα ισχυουν αυτα που ισχυαν περισυ,χωρις να γινουν πιο αναλυτικοι.Εχει ακουσει κανεις κατι σχετικα με αυτο? αν διαβασεις τον νομο, γραφει οτι θα συνταχτει πινακας νοηματικης με τους εχοντες επαρκεια στη νοηματικη. εγω π.χ. εχω κανει δυο κυκλους. αυτο σημαινει οτι αποκλειομαι απο σχολεια κωφων-βαρηκοων; ποιος ξερει επισης,καθε χρονο παιζουν πολλες βυσματικες αποσπασεις μονιμων στην ειδικη αγωγη. ισως γι'αυτο καθυστερουν, να βολεψουν πρωτα τα γαλαζια παιδια και μετα ο,τι να'ναι!
Παράθεση από: spapioan στις Ιουλίου 08, 2009, 06:12:49 pmΠαράθεση από: koupou στις Ιουλίου 08, 2009, 04:24:11 pmκαλησπερα!σημερα πηρε συναδελφος πεο2 στο υπουργειο να ρωτησει για την πιστοποιηση στη νοηματικη και αν θα υπαρχει ξεχωριστος πινακας νοηματικης και του ειπαν οτι δεν θα ισχυουν αυτα που ισχυαν περισυ,χωρις να γινουν πιο αναλυτικοι.Εχει ακουσει κανεις κατι σχετικα με αυτο? αν διαβασεις τον νομο, γραφει οτι θα συνταχτει πινακας νοηματικης με τους εχοντες επαρκεια στη νοηματικη. εγω π.χ. εχω κανει δυο κυκλους. αυτο σημαινει οτι αποκλειομαι απο σχολεια κωφων-βαρηκοων; ποιος ξερει επισης,καθε χρονο παιζουν πολλες βυσματικες αποσπασεις μονιμων στην ειδικη αγωγη. ισως γι'αυτο καθυστερουν, να βολεψουν πρωτα τα γαλαζια παιδια και μετα ο,τι να'ναι!Μην ανησυχεις.....Παρτο αλλοιως και πηγαινε αμεσως διακοπουλες...(συνταγη γιατρου) χα χα
ma ti tha ginei me afti tin eggyklio???bas kai exei paei o spiliotopoulos sti mikono kai gia afto den ypografei??pire kanenas tilefono simera???egw meta apo xtes pou me evrisan...fovamai na xanaparw!!!