0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επιπλέον η θέση μας να καθοριστεί και απο το συνολο των παιδιών που θα έρθουν με μεταπτυχιακό απο το εξωτερικό και όπως είναι φυσικό 8α έχουν υψηλότερη θέση στον πίνακα!για παράδειγμα περισυ στο πε02 ήταν κάπου 40!!! άτομα.Ειναι δίκαιο να είναι υψηλότερα αλλα αν έρθουν και φέτος τόσα πολλα παιδια νομίζω οτι οι πίνακες θα φουλάρουν
Και πολύ καλά θα κάνεις και καλά να περάσεις.Δε γίνομαι αγενής αλλά αν μου εξηγησεις που στηριζεις αυτο που λες οτι ειναι παιδια με μεταπτυχιακα απο το εξωτερικο τοτε θα σου ζητησω συγγνωμη. Μεχρι τοτε ασε με να πιστευω οτι ειναι υποθεσεις που στηριζονται στο πουθενα. Και κατι ξερω κι εγω αφου ειμαι αναμεσα στα ατομα για τα οποια μιλας.
Καλησπέρα, είμαι π02 με μεταπτυχιακό (εσωτερικού) και 2 κυκλους νοηματικής, να ελπίζω για αναπληρώτρια?Επίσης, οι ωρομίσθιοι της ειδικης πληρώνται κάθε μηνα ή όποτε...?
Παράθεση από: bangbang στις Ιουλίου 09, 2009, 03:09:13 pmΚαλησπέρα, είμαι π02 με μεταπτυχιακό (εσωτερικού) και 2 κυκλους νοηματικής, να ελπίζω για αναπληρώτρια?Επίσης, οι ωρομίσθιοι της ειδικης πληρώνται κάθε μηνα ή όποτε...?xaxaxa κι εγω εσωτερικου ειμαι αλλα δεν έχει σημασία Πέρυσι εγω ημουν αναπληρωτρια με το μεταπτυχιακό,για φέτος δε μπορω να υποθεσω τπτ αλλα σιγουρα εχεις ελπιδες. Όσο για τους ωρομισθιους στο σχολείο μου τουλάχιστον τους πλήρωναν ..όποτε..