*

Αποστολέας Θέμα: Εγκύκλιος, πίνακες, προσλήψεις αναπληρωτών 2009-2010  (Αναγνώστηκε 236793 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ;;;;;;;;;;;

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ: Εγκύκλιος, πίνακες, προσλήψεις αναπληρωτών 2009-2010
« Απάντηση #322 στις: Ιουλίου 10, 2009, 11:00:37 am »
Καλως την ;D

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 21:35:39 »

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #323 στις: Ιουλίου 10, 2009, 11:07:58 am »
Η κλασικη απάντηση: Οχι δεν εχουμε κανενα νεο μεχρι αυτη τη στιγμη οποτε ΜΑΛΛΟΝ..(ανόμαλον θα ελεγα) απο Δευτερα να μας ξαναπαρετε.....(κοινως περαστε την πρωτη του μηνος!!!)  >:(

Αποσυνδεδεμένος anemovroxis

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #324 στις: Ιουλίου 10, 2009, 11:37:57 am »
έλα τους πέτυχα

"...μέσα στις επόμενες μέρες" :P

όταν δίνουμε τον καλύτερο ευατό μας ,μπορούμε να εμπιστευόμαστε αυτό που συμβαίνει....

Αποσυνδεδεμένος kellyvlasso

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #325 στις: Ιουλίου 10, 2009, 11:44:14 am »
μια ερώτηση μήπως γνωρίζετε να μου απαντήσετε:
αν σε πάρουν ως αναπληρωτή φιλόλογο στα ΣΜΕΑ έχεις δικαίωμα να δουλεύεις είτε με παροχή υπηρεσιών είτε με ΙΚΑ το απόγευμα για μερικές ώρες σε θεραπευτικό κέντρο για παιδιά;
Η αίτηση λέει ότι δεν έχεις δικαίωμα να έχεις εμπορική ιδιότητα ( η παροχή υπηρεσιών είναι ή δεν είναι εμπορική ιδιότητα;) και δεν μπορείς να δουλεύεις σε φροντιστήριο ( τα θεραπευτικά κέντρα δεν είναι φροντιστήρια!).

Ευχαριστώ

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 21:35:39 »

Αποσυνδεδεμένος anemovroxis

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #326 στις: Ιουλίου 10, 2009, 11:53:57 am »
έχω την εντύπωση ότι ζητάς άδεια για να δουλέψεις (έως 10 ώρες την εβδομάδα) από την διεύθυνση...

όταν δίνουμε τον καλύτερο ευατό μας ,μπορούμε να εμπιστευόμαστε αυτό που συμβαίνει....

xriana1

• Επισκέπτης
« Απάντηση #327 στις: Ιουλίου 10, 2009, 01:38:34 pm »
Εγώ εύχομαι 2 πράγματα! Πρώτον να βγει η εγκύκλιος μέσα στην επόμενη εβδομάδα και δεύτερον ν μετρήσει ως προσόν κατάταξης στους πίνακες ειδικής αγωγής η σειρά κατάταξης στον τελευταίο ΑΣΕΠ! Είναι κρίμα κάποιος που είναι στη θέση 370 φέτος στον ΑΣΕΠ των Μαθηματικών να μην του μετρήσει στους πίνακες της ειδικής αγωγής αυτή η τόσο καλή σειρά!

τι λε ρε μαστορα; που το βρηκες αυτο; δηλαδη αν ειχες αποτυχει, τι θα ελεγες; προφανως, να μην μετρησει ο ασεπ. και εγω θελω να γινω προϊσταμενος ειδικης αγωγης γιατι ειμαι ωραιος. ειναι κριτηριο αυτο; οτι μας βολευει και οτι γουσταρουμε γραφουμε;
τωρα, στην περιπτωση ασεπ ειδικης αγωγης: ποιος θα μας εξετασει και πανω σε τι; αφου οι ανθρωποι ειναι απολυτως αδαεις.
Πρώτον δεν είμαι μάστορας και δεν σου επιτρέπω να μου μιλάς με αυτό το ύφος.
Δεύτερον αφού έχω πετύχει στον τελευταίο ΑΣΕΠ είναι δικαίωμά μου να εύχομαι ότι θέλω.Αν είσαι στους αποτυχόντες και δεν σε βολεύει εσένα αυτό, πρόβλημά σου.

μπορει να μην εισαι μαστορας αλλα εισαι απο το Αγρίνιο και με 370 σειρα επιτυχίας.............
Απαιτώ ως 300 ος στη σειρα να σε έχω 70 θέσεις πίσω μου. Τουλάχιστον ετσι;

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #328 στις: Ιουλίου 10, 2009, 04:11:51 pm »
Παιδιά τι είναι αυτά που λέτε....κι εγώ είμαι στους επιτυχόντες,αλλά δεν φτάνω στο σημείο να λέω να μετρήσει αυτό ως κριτήριο...παρόλο που με βολεύει! Τι δουλειά έχει ο ΑΣΕΠ με την ειδική αγωγή;;!! Θα τρελαθουμε τώρα δηλαδή;;!! Είναι δύο εντελώς ξεκομμένα πράγματα και η ειδική αγωγή είναι ένας πολύ ευαίσθητος κλάδος και εντελώς ξεχωριστός που θα έπρεπε να περιφρουρείται καλύτερα και να δίνεται έμφαση στα προσόντα γύρω απ'την ειδική αγωγή και όχι να θεωρούμε κριτήριο τον ΑΣΕΠ...έναν διαγωνισμό που και για την γενική εκπαίδευση δεν θα πρεπε να θεωρείται κριτήριο με τα χάλια που έχει!!
 Έχετε δηλαδή τελείωσει έστω ένα σεμινάριο και τι μάθατε τελικά για την ειδική αγωγή;;; Ότι πρέπει να γίνεται αυτή η προχειροδουλειά που γίνεται χρόνια τώρα και να παραμερίζεται το πιο σημαντικό...η σωστή κατάρτιση και κυρίως η όρεξη να δουλεύει κάποιος μ'αυτά τα παιδιά;! Ήμαρτον δηλαδή! ΟΚ,όλοι θέλουμε εναλλακτική λύση την ειδική αγωγή για να μαζεύουμε μοριάκια...μην κρυβόμαστε πίσω απ'το δάχτυλό μας....αλλά να μην φτάνουμε σε τέτοια σημεία παραλογισμού! Και απ'ό,τι έχω καταλάβει ο νόμος 3699/2008 ευτυχως θα περιορίσει αυτές τις ηλιθιότητες και θα κάνει πιο αυστηρά τα κριτήρια! Και τα λέω όλα αυτά όντας μια καψερή φιλόλογος που περιμένω ωρομισθία είτε στη γενική εκπαίδευση είτε στην ειδική αγωγή...δεν τα λέω αυτά έχοντας τον από τέτοιο μου βολεμένο!!!! ??? ???
Δεν υπάρχει ελευθερία που να μη γνωρίζω.
Ούτε ταπείνωση ή φόβος που να μη μ' έχουν υποτάξει.
Γι'αυτό και ξέρω από αγάπη,
Γι' αυτό δε συλλογίζομαι το σώμα που σου δίνω,
Γι' αυτό προσέχω τόσο τα λόγια που σου λέω.

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

Αποσυνδεδεμένος spapioan

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ 03
    • Προφίλ
« Απάντηση #329 στις: Ιουλίου 10, 2009, 05:46:07 pm »
Παιδιά τι είναι αυτά που λέτε....κι εγώ είμαι στους επιτυχόντες,αλλά δεν φτάνω στο σημείο να λέω να μετρήσει αυτό ως κριτήριο...παρόλο που με βολεύει! Τι δουλειά έχει ο ΑΣΕΠ με την ειδική αγωγή;;!! Θα τρελαθουμε τώρα δηλαδή;;!! Είναι δύο εντελώς ξεκομμένα πράγματα και η ειδική αγωγή είναι ένας πολύ ευαίσθητος κλάδος και εντελώς ξεχωριστός που θα έπρεπε να περιφρουρείται καλύτερα και να δίνεται έμφαση στα προσόντα γύρω απ'την ειδική αγωγή και όχι να θεωρούμε κριτήριο τον ΑΣΕΠ...έναν διαγωνισμό που και για την γενική εκπαίδευση δεν θα πρεπε να θεωρείται κριτήριο με τα χάλια που έχει!!
 Έχετε δηλαδή τελείωσει έστω ένα σεμινάριο και τι μάθατε τελικά για την ειδική αγωγή;;; Ότι πρέπει να γίνεται αυτή η προχειροδουλειά που γίνεται χρόνια τώρα και να παραμερίζεται το πιο σημαντικό...η σωστή κατάρτιση και κυρίως η όρεξη να δουλεύει κάποιος μ'αυτά τα παιδιά;! Ήμαρτον δηλαδή! ΟΚ,όλοι θέλουμε εναλλακτική λύση την ειδική αγωγή για να μαζεύουμε μοριάκια...μην κρυβόμαστε πίσω απ'το δάχτυλό μας....αλλά να μην φτάνουμε σε τέτοια σημεία παραλογισμού! Και απ'ό,τι έχω καταλάβει ο νόμος 3699/2008 ευτυχως θα περιορίσει αυτές τις ηλιθιότητες και θα κάνει πιο αυστηρά τα κριτήρια! Και τα λέω όλα αυτά όντας μια καψερή φιλόλογος που περιμένω ωρομισθία είτε στη γενική εκπαίδευση είτε στην ειδική αγωγή...δεν τα λέω αυτά έχοντας τον από τέτοιο μου βολεμένο!!!! ??? ???

συμφωνω σπολυτα

Αποσυνδεδεμένος sparos

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #330 στις: Ιουλίου 10, 2009, 06:56:36 pm »
min malonete vre paidia...an den vgei i eggyklios den tha doulepsei kanenas...

::)

Αποσυνδεδεμένος eam

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #331 στις: Ιουλίου 10, 2009, 07:41:25 pm »
 :o Ακούσατε αυτό που είπε ο Αβραμόπουλος να μην ανοίξουν τα σχολεία αν δεν αρχισεί ο εμβολιασμο για την νεα γρίπη; Λετε για αυτό να εχουν χαλαρώσει με την εγκυκλίο ή μήπως δεν εχουν τελείωσει ακόμα κάποια σεμηνάρια ειδικής αγωγής;

Αποσυνδεδεμένος mkadb

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #332 στις: Ιουλίου 11, 2009, 08:27:11 pm »
Έγραψα πριν δύο μέρες και η αλήθεια είναι ότι το μύνημα ήταν λίγο επιθετικό. Ζητάω συγνώμη αν προσέβαλλα κάποιους.Όσο για τις ειρωνικές απαντήσεις δεν θα απαντήσω γιατί εγώ ίσως έδωσα αφορμή. Η ειδική αγωγή με καίει όχι μόνο σαν εκπαιδευτικό αλλά κυρίως σαν γονέα τέτοιου παιδιού. Ασχολούμαι 7 χρόνια με το θέμα και περιμένω από τους νέους εκπαιδευτικούς να δώσουν την ψυχή τους για το θέμα αυτό και όχι να το βλέπουν τυχοδιωκτικά μόνο και μόνο για να μαζέψουν μόριο. Δυστυχώς, μακάρι να κάνω λάθος, βλέπω το αντίθετο

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #333 στις: Ιουλίου 11, 2009, 09:19:38 pm »
Θέλω να ρωτήσω κάτι. Εσείς που κόπτεσται με την ειδική αγωγή, έχετε ιδέα για το θέμα; ή μόνο έχετε κάνει ένα μεταπτυχιακό ή σεμινάριο για να βολευτείται;
Καπως επιθετικο ??? ??? ??? Και επειδη εισαι γονιος εγινες απευθειας ο ΜΟΝΟΣ ειδικος;;;; :-X  Με την αντιληψη που εχεις για το θεμα ουτε το δικο σου παιδι θα βοηθησεις ουτε τα υπολοιπα που περιμενουν απο σενα......Δεν θα μιλησω για μενα μα και οι περισσοτεροι απο τους συναδελφους μου το σχολειο το παιρνουμε και στο σπιτι.... και αν εισαι συναδελφος οπως λες αυτο θα το εχεις δει!!! Τωρα λαμογια υπαρχουν και στην ειδικη και στη γενικη και το ξερεις >:(
Χαλαρωσε λοιπον λιγο....
Υ.Γ: και εγω γονιος ειμαι αλλα τετοια γκρινια δεν την εχω 8)

Αποσυνδεδεμένος Αγάπη

• Ιστορικό μέλος
  • ......της συννεφιάς ρηγόπουλο.....
    • Προφίλ
« Απάντηση #334 στις: Ιουλίου 11, 2009, 09:24:02 pm »
Για να το λέει αυτό,μάλλον θα είδε πιο πολλά λαμόγια.... ;)

Δε θέλω του κισσού το πλάνο ψήλωμα,σε ξένα αναστηλώματα δεμένο.
Θέλω να είμαι ένα καλάμι,ένα χαμόκλαδο,μα όσο ανεβαίνω,μόνος ν' ανεβαίνω.

Αποσυνδεδεμένος mkadb

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #335 στις: Ιουλίου 11, 2009, 09:27:21 pm »
Δεν θέλω να συνεχίσω την κουβέντα αυτή και κυρίως να μαλλώνω με ανθρώπους που έχουμε το ίδιο πρόβλημα. Δεν θεωρώ τον εαυτό μου ειδικό, όμως αυτή το παζάρι που γίνεται με την ειδική αγωγή με ενοχλεί.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182682
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 681
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)