0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: spapioan στις Ιουλίου 09, 2009, 09:04:37 pmΠαράθεση από: agrinio30 στις Ιουλίου 09, 2009, 04:12:38 pmΕγώ εύχομαι 2 πράγματα! Πρώτον να βγει η εγκύκλιος μέσα στην επόμενη εβδομάδα και δεύτερον ν μετρήσει ως προσόν κατάταξης στους πίνακες ειδικής αγωγής η σειρά κατάταξης στον τελευταίο ΑΣΕΠ! Είναι κρίμα κάποιος που είναι στη θέση 370 φέτος στον ΑΣΕΠ των Μαθηματικών να μην του μετρήσει στους πίνακες της ειδικής αγωγής αυτή η τόσο καλή σειρά!τι λε ρε μαστορα; που το βρηκες αυτο; δηλαδη αν ειχες αποτυχει, τι θα ελεγες; προφανως, να μην μετρησει ο ασεπ. και εγω θελω να γινω προϊσταμενος ειδικης αγωγης γιατι ειμαι ωραιος. ειναι κριτηριο αυτο; οτι μας βολευει και οτι γουσταρουμε γραφουμε;τωρα, στην περιπτωση ασεπ ειδικης αγωγης: ποιος θα μας εξετασει και πανω σε τι; αφου οι ανθρωποι ειναι απολυτως αδαεις. Πρώτον δεν είμαι μάστορας και δεν σου επιτρέπω να μου μιλάς με αυτό το ύφος.Δεύτερον αφού έχω πετύχει στον τελευταίο ΑΣΕΠ είναι δικαίωμά μου να εύχομαι ότι θέλω.Αν είσαι στους αποτυχόντες και δεν σε βολεύει εσένα αυτό, πρόβλημά σου.
Παράθεση από: agrinio30 στις Ιουλίου 09, 2009, 04:12:38 pmΕγώ εύχομαι 2 πράγματα! Πρώτον να βγει η εγκύκλιος μέσα στην επόμενη εβδομάδα και δεύτερον ν μετρήσει ως προσόν κατάταξης στους πίνακες ειδικής αγωγής η σειρά κατάταξης στον τελευταίο ΑΣΕΠ! Είναι κρίμα κάποιος που είναι στη θέση 370 φέτος στον ΑΣΕΠ των Μαθηματικών να μην του μετρήσει στους πίνακες της ειδικής αγωγής αυτή η τόσο καλή σειρά!τι λε ρε μαστορα; που το βρηκες αυτο; δηλαδη αν ειχες αποτυχει, τι θα ελεγες; προφανως, να μην μετρησει ο ασεπ. και εγω θελω να γινω προϊσταμενος ειδικης αγωγης γιατι ειμαι ωραιος. ειναι κριτηριο αυτο; οτι μας βολευει και οτι γουσταρουμε γραφουμε;τωρα, στην περιπτωση ασεπ ειδικης αγωγης: ποιος θα μας εξετασει και πανω σε τι; αφου οι ανθρωποι ειναι απολυτως αδαεις.
Εγώ εύχομαι 2 πράγματα! Πρώτον να βγει η εγκύκλιος μέσα στην επόμενη εβδομάδα και δεύτερον ν μετρήσει ως προσόν κατάταξης στους πίνακες ειδικής αγωγής η σειρά κατάταξης στον τελευταίο ΑΣΕΠ! Είναι κρίμα κάποιος που είναι στη θέση 370 φέτος στον ΑΣΕΠ των Μαθηματικών να μην του μετρήσει στους πίνακες της ειδικής αγωγής αυτή η τόσο καλή σειρά!
Παιδιά τι είναι αυτά που λέτε....κι εγώ είμαι στους επιτυχόντες,αλλά δεν φτάνω στο σημείο να λέω να μετρήσει αυτό ως κριτήριο...παρόλο που με βολεύει! Τι δουλειά έχει ο ΑΣΕΠ με την ειδική αγωγή;;!! Θα τρελαθουμε τώρα δηλαδή;;!! Είναι δύο εντελώς ξεκομμένα πράγματα και η ειδική αγωγή είναι ένας πολύ ευαίσθητος κλάδος και εντελώς ξεχωριστός που θα έπρεπε να περιφρουρείται καλύτερα και να δίνεται έμφαση στα προσόντα γύρω απ'την ειδική αγωγή και όχι να θεωρούμε κριτήριο τον ΑΣΕΠ...έναν διαγωνισμό που και για την γενική εκπαίδευση δεν θα πρεπε να θεωρείται κριτήριο με τα χάλια που έχει!! Έχετε δηλαδή τελείωσει έστω ένα σεμινάριο και τι μάθατε τελικά για την ειδική αγωγή;;; Ότι πρέπει να γίνεται αυτή η προχειροδουλειά που γίνεται χρόνια τώρα και να παραμερίζεται το πιο σημαντικό...η σωστή κατάρτιση και κυρίως η όρεξη να δουλεύει κάποιος μ'αυτά τα παιδιά;! Ήμαρτον δηλαδή! ΟΚ,όλοι θέλουμε εναλλακτική λύση την ειδική αγωγή για να μαζεύουμε μοριάκια...μην κρυβόμαστε πίσω απ'το δάχτυλό μας....αλλά να μην φτάνουμε σε τέτοια σημεία παραλογισμού! Και απ'ό,τι έχω καταλάβει ο νόμος 3699/2008 ευτυχως θα περιορίσει αυτές τις ηλιθιότητες και θα κάνει πιο αυστηρά τα κριτήρια! Και τα λέω όλα αυτά όντας μια καψερή φιλόλογος που περιμένω ωρομισθία είτε στη γενική εκπαίδευση είτε στην ειδική αγωγή...δεν τα λέω αυτά έχοντας τον από τέτοιο μου βολεμένο!!!!
Θέλω να ρωτήσω κάτι. Εσείς που κόπτεσται με την ειδική αγωγή, έχετε ιδέα για το θέμα; ή μόνο έχετε κάνει ένα μεταπτυχιακό ή σεμινάριο για να βολευτείται;