0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: agrinio30 στις Ιουλίου 09, 2009, 04:12:38 pmΕγώ εύχομαι 2 πράγματα! Πρώτον να βγει η εγκύκλιος μέσα στην επόμενη εβδομάδα και δεύτερον ν μετρήσει ως προσόν κατάταξης στους πίνακες ειδικής αγωγής η σειρά κατάταξης στον τελευταίο ΑΣΕΠ! Είναι κρίμα κάποιος που είναι στη θέση 370 φέτος στον ΑΣΕΠ των Μαθηματικών να μην του μετρήσει στους πίνακες της ειδικής αγωγής αυτή η τόσο καλή σειρά!τι λε ρε μαστορα; που το βρηκες αυτο; δηλαδη αν ειχες αποτυχει, τι θα ελεγες; προφανως, να μην μετρησει ο ασεπ. και εγω θελω να γινω προϊσταμενος ειδικης αγωγης γιατι ειμαι ωραιος. ειναι κριτηριο αυτο; οτι μας βολευει και οτι γουσταρουμε γραφουμε;τωρα, στην περιπτωση ασεπ ειδικης αγωγης: ποιος θα μας εξετασει και πανω σε τι; αφου οι ανθρωποι ειναι απολυτως αδαεις.
Εγώ εύχομαι 2 πράγματα! Πρώτον να βγει η εγκύκλιος μέσα στην επόμενη εβδομάδα και δεύτερον ν μετρήσει ως προσόν κατάταξης στους πίνακες ειδικής αγωγής η σειρά κατάταξης στον τελευταίο ΑΣΕΠ! Είναι κρίμα κάποιος που είναι στη θέση 370 φέτος στον ΑΣΕΠ των Μαθηματικών να μην του μετρήσει στους πίνακες της ειδικής αγωγής αυτή η τόσο καλή σειρά!
Θέλω να ρωτήσω κάτι. Εσείς που κόπτεσται με την ειδική αγωγή, έχετε ιδέα για το θέμα; ή μόνο έχετε κάνει ένα μεταπτυχιακό ή σεμινάριο για να βολευτείται;
Πω πω νευρα........................................Κατι σε πριν απο λιγο χωρισα μου κανει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ελα να μας πεις λοιπον για την ε. α........ουδεν σχολιον;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Πραγματι καθε βοηθεια δεκτη . Αντε τωρα πα να σερβιρω κανα πελατη δεν μας φταναν ταδικα μας μας φεραν κι απ΄την Περγαμο!!
Παράθεση από: spapioan στις Ιουλίου 09, 2009, 09:04:37 pmΠαράθεση από: agrinio30 στις Ιουλίου 09, 2009, 04:12:38 pmΕγώ εύχομαι 2 πράγματα! Πρώτον να βγει η εγκύκλιος μέσα στην επόμενη εβδομάδα και δεύτερον ν μετρήσει ως προσόν κατάταξης στους πίνακες ειδικής αγωγής η σειρά κατάταξης στον τελευταίο ΑΣΕΠ! Είναι κρίμα κάποιος που είναι στη θέση 370 φέτος στον ΑΣΕΠ των Μαθηματικών να μην του μετρήσει στους πίνακες της ειδικής αγωγής αυτή η τόσο καλή σειρά!τι λε ρε μαστορα; που το βρηκες αυτο; δηλαδη αν ειχες αποτυχει, τι θα ελεγες; προφανως, να μην μετρησει ο ασεπ. και εγω θελω να γινω προϊσταμενος ειδικης αγωγης γιατι ειμαι ωραιος. ειναι κριτηριο αυτο; οτι μας βολευει και οτι γουσταρουμε γραφουμε;τωρα, στην περιπτωση ασεπ ειδικης αγωγης: ποιος θα μας εξετασει και πανω σε τι; αφου οι ανθρωποι ειναι απολυτως αδαεις. Πρώτον δεν είμαι μάστορας και δεν σου επιτρέπω να μου μιλάς με αυτό το ύφος.Δεύτερον αφού έχω πετύχει στον τελευταίο ΑΣΕΠ είναι δικαίωμά μου να εύχομαι ότι θέλω.Αν είσαι στους αποτυχόντες και δεν σε βολεύει εσένα αυτό, πρόβλημά σου.
Καλημέρα!Δεν νομίζω οτι εχει κανένα νόημα να τα βγαλούμε όλοι και να τα μετρήσουμε, τα πτυχία και τα προσόντα μας!Μην κανούμε την ειδική αγωγή μαγαζάκι κανένος, αφου άλλοι πιο πάνω απο εμάς την αντιμετωπίζουν έτσι εδω και καιρό!Ο χρόνος θα δείξει ποιος μπορεί και ποιός οχι να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες αυτής της δουλειάς και δεν εξαιρώ και τον εαυτό μου!
Μη μιλήσουμε και για κανένα διαγωνισμό .....ψυχοδράματος τώρα ....Αχ ρε τζούλια......