0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα!Αν κάνω αίτηση για αναπληρώτρια σε ΣΜΕΑ και - θεωρητικά- με πάρουν, αλλά παράλληλα διοριστώ ως επιλαχούσα ή αναπληρώτρια σε γενικό σχολείο από τη νέα χρονιά, θα έχω πρόβλημα να απορρίψω τη θέση στα ΣΜΕΑ; Υπάρχει περίπτωση να διαγραφώ και από τους 2 πίνακες;
αναφορικά με τις τροποποιήσεις στην προκήρυξη ΕΕΠ, φέτος δίνουν 2 μονάδες (έτσι το αναφέρει νομίζω) για την εντοπιότητα, τη στιγμή που μάλιστα το μεταπτυχιακό παίρνει μόλις 3, κι αυτές εφόσον δεν θεωρείται τυπικό προσόν διορισμού, οπότε και δεν παίρνει καθόλου μόρια.
Ακούγεται οτι φέτος θα πάρουν λίγα άτομα στην ειδική γιατί δεν υπάρχουν χρήματα να προσλάβουν όσους χρειάζεται. ..Έχει κανείς σας περισσότερες πληροφορίες;;
σωστος ..Ασε που το γεγονος οτι θα προσλαβουν πολλους δε σημαινει απαραιτητα οτι θα τους πληρωσει κιολας
γεια κι από μέναΗ αλήθεια είναι ότι η εγκύκλιος για ΕΕΠ (ψυχολόγους κ.α) είχε τέτοιες τροποποιήσεις, ώστε άτομα που πέρισυ εργάστηκαν αναπληρωτές δεν είναι σιγουροι ότι θα εργαστούν την νέα χρονια.Εγώ είμαι ΠΕ02 με μεταπτυχιακό και με πήραν αναπληρώτρια με την πρώτη φορά. Στο σχολείο προς τον Μαρτιο προσέλαβαν και 2 ωρομίσθιες του κλαδου μου με σεμινάριο, που απο ότι είδα είναι κοντα στο 400 στον πίνακα. Αρα υπάρχει ελπίδα για όλους!
Εγώ πάντως παιδια πληρώθηκα μετά από 1,5 μήνα αναδρομικά και μετά κάθε μήνα κανονικά. Οι δε ωρομίσθιοι ήδη από τον Μάη πληρώθηκαν με σύμφωνα με το νέο νόμο. Δηλαδή βασικό μισθό (600 Ε +) και όχι με την ώρα!
Παράθεση από: Nokoleta στις Ιουνίου 30, 2009, 02:09:54 amαναφορικά με τις τροποποιήσεις στην προκήρυξη ΕΕΠ, φέτος δίνουν 2 μονάδες (έτσι το αναφέρει νομίζω) για την εντοπιότητα, τη στιγμή που μάλιστα το μεταπτυχιακό παίρνει μόλις 3, κι αυτές εφόσον δεν θεωρείται τυπικό προσόν διορισμού, οπότε και δεν παίρνει καθόλου μόρια. μην ξεχνας ομως οτι εχουν δικαιωμα να καταθεσουν χαρτια σε μια και μονο διευθυνση (οι του ΕΕΠ), σε αντιθεση με εμας τους εκπαιδευτικους που μπορουμε να δηλωσουμε ολη την επικρατεια. απο εδω προκυπτει η σημασια και η μοριοδοτηση της εντοπιοτητας. καποιος π.χ. αθηναιος δηλωνει αθηνα και παιρνει τα 2 μορια της εντοπιοτητας. καποιος π.χ. γιαννιωτης δηλωνει θεσσαλονικη και παιρνει τα τρια του! (οχι σε μορια!)