0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πρέπει να έχεις κάποιο χαρτί ειδικής αγωγής για να κάνεις αίτηση; Με απλό πτυχίο Πανεπιστημίου (πχ Οικονομολόγοι, Πληροφορική) μπορείς να κάνεις αίτηση;;;
Ακριβως λοιπον επειδη η ιδια ερωτηση εχει απαντηθει παρα πολλες φορες, δεν κανουν καποιοι τον κοπο ουτε την προηγουμενη σελιδα να διαβασουν. Αλλα ξεχασα..θελουμε γρηγορες απαντησεις
καλημέρα! έχω νοηματική και braille και είμαι φιλόλογος. έχω παρακολουθήσει το μισό σεμινάριο, δλδ 210 από τις 570 ώρες και έχω βεβαίωση παρακολούθησης.Ξέρω ότι μπορώ να κάνω τα χαρτιά μου, θα δουλέψω όμως; Με τα ΚΕΔΔΥ τι γίνεται; Μπορούμε να κάνουμε όλοι τα χαρτιά μας;
Υπαρχει ξεχωριστός πίνακας από των αναπληρωτών, είναι πίνακας με αυτούς που έχουν νοηματική. Εκεί πέρυσι τουλάχιστον είχες το δικαίωμα να κανεις τα χαρτιά σου μόνο με νοηματική κ να μπεις σε εκείνο μόνο τον πίνακα.
Παράθεση από: tttzzz στις Ιουλίου 22, 2009, 01:48:47 pmΥπαρχει ξεχωριστός πίνακας από των αναπληρωτών, είναι πίνακας με αυτούς που έχουν νοηματική. Εκεί πέρυσι τουλάχιστον είχες το δικαίωμα να κανεις τα χαρτιά σου μόνο με νοηματική κ να μπεις σε εκείνο μόνο τον πίνακα. Ναι περυσι υπηρχε το δικαιωμα φέτος εχει μπερδευτει λιγο η κατασταση. Θα παω αυριο να ρωτησω. Αν καποια κατεθεσε χαρτια παρόλα αυτα μονο με νοηματική ας μου πει