*

Αποστολέας Θέμα: Εγκύκλιος, πίνακες, προσλήψεις αναπληρωτών 2009-2010  (Αναγνώστηκε 237783 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος xristis23

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: Εγκύκλιος, πίνακες, προσλήψεις αναπληρωτών 2009-2010
« Απάντηση #560 στις: Ιουλίου 22, 2009, 02:27:45 pm »
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που έχουν δικαίωμα υποβολής αίτησης-δήλωσης ως αναπληρωτές και στη Γενική Εκπαίδευση και στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση, εάν προσληφθούν στην ΕΑΕ δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε επόμενη διαδικασία πρόσληψης αναπληρωτών Γενικής Εκπαίδευσης. Εξαιρούνται οι προσλήψεις μετά την 1η Μαρτίου του οικείου διδακτικού έτους (άρθρο 10, παρ. 4 της αριθ. 35557/Δ2/9-4-2003 Ρυθμιστικής Απόφασης, ΦΕΚ 465/τ.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 14:15:10 »

Αποσυνδεδεμένος βικυ23

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #561 στις: Ιουλίου 22, 2009, 02:31:19 pm »
Μόλις πήρε η κοπέλα μου τηλέφωνο στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση θεσσαλονίκης και ειπάν οτι δέχονται αιτήσεις και απο αυτούς που έχουν μόνο πτυχίο νοηματικής η Braille.

Αποσυνδεδεμένος panagopou

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #562 στις: Ιουλίου 22, 2009, 02:31:44 pm »
προσωπικά καταλαβαίνω για το τρέχον έτος πως κάποιος δεν μπορεί να εργαστεί στη γενική εκπαίδευση ως αναπληρωτής. Του χρόνου θα μπορέσει να ξανακάνει τα χαρτιά του για τη γενική.

Αποσυνδεδεμένος panagopou

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #563 στις: Ιουλίου 22, 2009, 02:33:35 pm »
βικυ23 επειδή όμως η δική μου ερμηνεία δεν παραμένει απλά να είναι μια ερμηνεία και μπορεί να κάνω και λάθος, θα σε συμβούλευα να ξαναρωτήσεις και στο υπουργεί για επιβεβαίωση. Ανθρωποι είμαστε, μπορεί να κάνουμε λάθος....

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 14:15:10 »

Αποσυνδεδεμένος ankas

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #564 στις: Ιουλίου 22, 2009, 02:37:49 pm »
Παιδιά,αυτό ισχύει.Ρώτησα σήμερα στη δευτεροβάθμια της περιοχής μου κ μου είπαν πως όποιος έχει μόνο νοηματική ή braille,δεν γίνεται να κάνει τα χαρτιά του.Πρέπει να έχει τουλάχιστον μεταπτυχιακό ή σεμινάριο.ι

Αποσυνδεδεμένος βικυ23

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #565 στις: Ιουλίου 22, 2009, 02:42:45 pm »
Είναι καλύτερα λοιπον συμφωνα με το υπουργείο σε περιπτωση εξάντλησης των πινάκων να παίρνουν άτομα απο τον γενικο πινακα που δεν εχουν γνωση ..Τι να πω...
βικυ23 επειδή όμως η δική μου ερμηνεία δεν παραμένει απλά να είναι μια ερμηνεία και μπορεί να κάνω και λάθος, θα σε συμβούλευα να ξαναρωτήσεις και στο υπουργεί για επιβεβαίωση. Ανθρωποι είμαστε, μπορεί να κάνουμε λάθος....
Ναι θα παω να ρωτήσω κι εγω. Ευχαριστώ

Αποσυνδεδεμένος kon_stantinos

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #566 στις: Ιουλίου 22, 2009, 02:52:20 pm »
Συγνώμη ρε παιδία μιας και δεν έχω καμία εμπειρία απο αναπληρωτές και ωρομίσθιους θέλω να καταλάβω κάτι. Έστω ότι ένα σχολείο ζητάει εκπαιδευτικό αλλά με απαραίτητη προυπόθεση την γνώση νοηματικής. Έστω λοιπόν έχουν εξαντληθεί οι πίνακες ειδικής αγωγής, άρα θα αναζήτησουν εκπαιδευτικούς απο τον γενικό πίνακα. Η ερώτηση μου είναι η εξής, εγώ φέτος που έκανα πρώτη φορά τα χαρτία μου σαν αναπληρωτής δεν μου ζήτησαν πτυχίο νοηματικής (αν είχα) και φαντάζομαι και στους υπόλοιπους. Άρα η επιλογή εκπαιδευτικού με γνώση νοηματικής απο τον γενικό πίνακα πως θα γίνει?

Αποσυνδεδεμένος giorni

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #567 στις: Ιουλίου 22, 2009, 02:59:20 pm »
Συγνώμη ρε παιδία μιας και δεν έχω καμία εμπειρία απο αναπληρωτές και ωρομίσθιους θέλω να καταλάβω κάτι. Έστω ότι ένα σχολείο ζητάει εκπαιδευτικό αλλά με απαραίτητη προυπόθεση την γνώση νοηματικής. Έστω λοιπόν έχουν εξαντληθεί οι πίνακες ειδικής αγωγής, άρα θα αναζήτησουν εκπαιδευτικούς απο τον γενικό πίνακα. Η ερώτηση μου είναι η εξής, εγώ φέτος που έκανα πρώτη φορά τα χαρτία μου σαν αναπληρωτής δεν μου ζήτησαν πτυχίο νοηματικής (αν είχα) και φαντάζομαι και στους υπόλοιπους. Άρα η επιλογή εκπαιδευτικού με γνώση νοηματικής απο τον γενικό πίνακα πως θα γίνει?

Ακριβώς την ίδια απορία έχω κι εγώ.

Αποσυνδεδεμένος xrysoulaki

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #568 στις: Ιουλίου 22, 2009, 03:00:08 pm »
καλησπέρα σε όλους. Ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με την προκήρυξη στην ειδική.Τελικά η προυπηρεσια δεν μετράει ως κριτηριο καταταξης;;;;;;;;;;;;;;;Μια φίλη ρωτησε το υπουργειο και της είπαν οτι χωρίζονται σε δυο κατηγορίες. Σε αυτούς που έχουν από 0-10 μήνες και σε αυτούς που έχουν από 10 και πάνω. Η κατάταξη σε αυτές τις κατηγορίες θα γίνεται με επιτυχία στο ΑΣΕΠ, χρονός κτησης πτυχίου και βαθμό.Ισχύουν όλα αυτα;;;;;;;;;

Αποσυνδεδεμένος PHYSCIENCE

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #569 στις: Ιουλίου 22, 2009, 03:10:00 pm »
Η φίλη ρώτησε το υπουργείο και εσύ ρωτάς εμάς!!!!
Σε πειράζω .....τελικά μάλλον είναι όπως τα είπες!

Αποσυνδεδεμένος karderina

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #570 στις: Ιουλίου 22, 2009, 03:45:06 pm »
kalispera

kai diladi an kapoios exei seminario noimatikis exei ta prosonta na didaxei an den exei gnoseis pano stin eidiki agogi pos ginete ayto??

den exo kamia sxesi me tin eidiki agogi alla an eixa paidi poy pigene se eidiko sxoleio tha ekana kataggelia se periptosi poy den ipirxe exidikeymeno prosopiko....
den ftanei mono to gnostiko antikeimeno pos na to kanoyme psixoules einai......

signomi poy ginomai kaikia alla adiko den exo!!!!

*** kati epathe to pc moy kai den grafei sta ellinika

Αποσυνδεδεμένος emmaki

• Ιστορικό μέλος
  • The best is yet to come......
    • Προφίλ
« Απάντηση #571 στις: Ιουλίου 22, 2009, 03:53:27 pm »
Κατρχήν καλή επιτυχία σε όλους.
Εγώ θέλω να σας πω λίγα πράγματα για τα ΚΕΔΔΥ για να μην πάτε στα τυφλά. Κάπου πιο πάνω διάβασα ότι στα ΚΕΔΔΥ βαριούνται και δεν έχουν δουλειά. Μεγαλύτερη ανμακρίβεια από αυτή δεν μπορεί να γραφτεί!!!! Τα ΚΕΔΔΥ τρέχουν και δεν φτάνουν!!! Μάλιστά στα περισσότερα δεν υπάρχουν όλες οι ειδκότητες και έτσι τα πράγαματ είναι αρκετά σφτιχτά (π.χ. αντί για 2 δασκάλους υπάρχει 1).
Επίσης, στα ΚΕΔΔΥ δεν ισχύουν οι άδειες και τα ωράρια των σχολέιων. Δουλέυεις 6 ώρες τη μέρα, και τα Χριστούγεννα-Πάσχα-Καλοκαίρι μοιράζονται οι μέρες και πάντα το ΚΕΔΔΥ είναι ανοιχτό (προσωπικό ασφαλείας λέγεται). Εκεί που ήμουν εγώ μέχρι πέρισυ (γαιτί τ΄΄ωρα είμαι με εκπαιδευτική άδεια) το καλοκαίρι μας έβγαινε από 8 μέρες στον καθένα. Παράλληλα υπάρχουν και 10 μέρες κανονικής άδειας που είναι στη διακριτική ευχέρια του προϊσταμένιου αν θα τις πάρετε (όπως και στα σχολέια).
Τώρα το αντικέιμενο της δουλειάς. Αυτό δεν είναι καθορισμένο. Δηλαδή, εντάξει, αντικέιμενο είναι η διάγνωση των αναγκών των παιδιών και η κατάρτιση εκπαιδευτικού προγράμματος. 'Ομως, δεν υπάρχουν συγκεκριμένα εργαλεία για τη διάγνωση. Ο κάθένας δουλέυει με το δικό του τρόπο. Επίσης, εκπαιδευτικό πρόγραμμα ΠΡΕΠΕΙ να γίνεται ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ για το κάθε παιδί με βάση τις δικές του ανάγκες (δηλ. δεν κάνουμε ένα πρόγραμμα για τον αυτισμό, αλλά πρόγραμμα για το Α παιδί με αυτισμό, για το
Ειδικη Αγωγη: 18 χρονια!!!!!!

Πλεον αλλη πορεια για τα επομενα 20

Αποσυνδεδεμένος kon_stantinos

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #572 στις: Ιουλίου 22, 2009, 03:54:22 pm »
Karderina είμαι μαζί σου και υποστηρίζω την άποψη σου απόλυτα, έλα που όμως το υπουργείο έχει άλλη άποψη. Αν δεν υπάρχει άτομο απο τους πίνακες ειδικής αγωγής τότε παίρνουν απο τον γενικό πίνακα που δεν έχει ούτως η άλλως τα προσόντα να διδάξει σε σχολεία ειδικής αγωγής. Έτσι κατά την άποψη μου θεωρώ κάποιος (με σεμινάριο όπως το λές) νοηματικής να προηγείται  

Αποσυνδεδεμένος michalis

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #573 στις: Ιουλίου 22, 2009, 04:05:13 pm »

Ακριβώς την ίδια απορία έχω κι εγώ.

ακριβώς όπως μέχρι τώρα παίρνανε άτομα απο την γενική αγωγή να διδάξουν στην ειδική

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182800
  • Σύνολο θεμάτων: 19475
  • Σε σύνδεση σήμερα: 742
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)