*

Αποστολέας Θέμα: Εγκύκλιος, πίνακες, προσλήψεις αναπληρωτών 2009-2010  (Αναγνώστηκε 237739 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος βικυ23

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: Εγκύκλιος, πίνακες, προσλήψεις αναπληρωτών 2009-2010
« Απάντηση #574 στις: Ιουλίου 22, 2009, 04:11:00 pm »
Και εμεις με πτυχία γνώση νοηματικής αλλα χωρίς σεμινάριο να μην μπορουμε να κανουμε αιτηση; Ελεος ..

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 11:56:17 »

Αποσυνδεδεμένος kon_stantinos

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #575 στις: Ιουλίου 22, 2009, 04:15:17 pm »
Ναι αλλά πως θα γνωρίζουν ότι αυτός που θα διαλέξουν έχει πτυχίο νοηματικής αφού απο όσο γνωρίζω και όσο είδα απο τους πίνακες αναπληρωτών δεν γίνεται εκεί καμία νύξη για άτομα που κατέχουν τέτοιου είδους πτυχία. Άρα μια τρύπα στο νερό

Συγνώμη ρε παιδία μιας και δεν έχω καμία εμπειρία απο αναπληρωτές και ωρομίσθιους θέλω να καταλάβω κάτι. Έστω ότι ένα σχολείο ζητάει εκπαιδευτικό αλλά με απαραίτητη προυπόθεση την γνώση νοηματικής. Έστω λοιπόν έχουν εξαντληθεί οι πίνακες ειδικής αγωγής, άρα θα αναζήτησουν εκπαιδευτικούς απο τον γενικό πίνακα. Η ερώτηση μου είναι η εξής, εγώ φέτος που έκανα πρώτη φορά τα χαρτία μου σαν αναπληρωτής δεν μου ζήτησαν πτυχίο νοηματικής (αν είχα) και φαντάζομαι και στους υπόλοιπους. Άρα η επιλογή εκπαιδευτικού με γνώση νοηματικής απο τον γενικό πίνακα πως θα γίνει?

Ακριβώς την ίδια απορία έχω κι εγώ.

ακριβώς όπως μέχρι τώρα παίρνανε άτομα απο την γενική αγωγή να διδάξουν στην ειδική

Αποσυνδεδεμένος βικυ23

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #576 στις: Ιουλίου 22, 2009, 04:17:12 pm »
Ναι αλλά πως θα γνωρίζουν ότι αυτός που θα διαλέξουν έχει πτυχίο νοηματικής αφού απο όσο γνωρίζω και όσο είδα απο τους πίνακες αναπληρωτών δεν γίνεται εκεί καμία νύξη για άτομα που κατέχουν τέτοιου είδους πτυχία. Άρα μια τρύπα στο νερό

Συγνώμη ρε παιδία μιας και δεν έχω καμία εμπειρία απο αναπληρωτές και ωρομίσθιους θέλω να καταλάβω κάτι. Έστω ότι ένα σχολείο ζητάει εκπαιδευτικό αλλά με απαραίτητη προυπόθεση την γνώση νοηματικής. Έστω λοιπόν έχουν εξαντληθεί οι πίνακες ειδικής αγωγής, άρα θα αναζήτησουν εκπαιδευτικούς απο τον γενικό πίνακα. Η ερώτηση μου είναι η εξής, εγώ φέτος που έκανα πρώτη φορά τα χαρτία μου σαν αναπληρωτής δεν μου ζήτησαν πτυχίο νοηματικής (αν είχα) και φαντάζομαι και στους υπόλοιπους. Άρα η επιλογή εκπαιδευτικού με γνώση νοηματικής απο τον γενικό πίνακα πως θα γίνει?

Ακριβώς την ίδια απορία έχω κι εγώ.

ακριβώς όπως μέχρι τώρα παίρνανε άτομα απο την γενική αγωγή να διδάξουν στην ειδική

??? ??? ???

Αποσυνδεδεμένος sparos

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #577 στις: Ιουλίου 22, 2009, 04:32:59 pm »
Σήμερα πήγα να κάνω  την αίτηση και κανείς από τους 10 που περίμεναν στη σειρά πίσω μου δεν ήξερε τι είναι και πως δουλεύουν τα ΚΕΔΔΥ παρόλα αυτα είχαν γεμισει και τις 58 επιλογες!

ΕΛΕΟΣ δηλαδή...διαβάστε λίγο για το πως δουλεύει η ειδική αγωγή και μην περιμένετε έτοιμες απαντήσεις...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 11:56:17 »

Αποσυνδεδεμένος michalis

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #578 στις: Ιουλίου 22, 2009, 04:37:41 pm »
Και εμεις με πτυχία γνώση νοηματικής αλλα χωρίς σεμινάριο να μην μπορουμε να κανουμε αιτηση; Ελεος ..

συγνώμη αλλά θα πάμε να δουλέψουμε σε σμεα, όπου δουλειά μας θα είναι να ασχοληθούμε με διάφορες περιπτώσεις και όχι μόνο με κωφά παιδιά. άρα τουλάχιστον ένα σεμινάριο (χωρις να λέω ότι βγάζει ειδικούς) είναι απαραίτητο νομίζω...

Αποσυνδεδεμένος amer

• Πλήρες μέλος
  • πε03
    • Προφίλ
« Απάντηση #579 στις: Ιουλίου 22, 2009, 04:43:23 pm »
Kαι τώρα που ξέρουμε μέχρι πότε είναι οι αιτήσεις, μπορούν μήπως οι παλιότεροι, ως πιο έμπειροι, να μας πουν για πότε περίπου να περιμένουμε τους προσωρινούς πίνακες??

Αποσυνδεδεμένος giorni

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #580 στις: Ιουλίου 22, 2009, 04:43:48 pm »
Καλησπέρα! Αναρωτιέμαι γιατί όταν κάναμε τις αιτήσεις για αναπληρωτές μόνο οι δάσκαλοι και οι νηπιαγωγοί μπορούσαν να δηλώσουν αν επιθυμούν πρόσληψη σε σχολεία ειδικής αγωγής;
Δεν θα ήταν πιο σωστά οργανωμένο το σύστημα αν τότε μπορούσαν να δηλώσουν και να καταθέσουν τις βεβεαιώσεις όσοι δεν έχουν σεμινάριο αλλά μόνο νοηματική ή Braille, ώστε αν χρειαστούν κάποιους άσχετους μεταξύ των ασχέτων (και λυπούμαι που το λέω) να προηγηθούν;

Αποσυνδεδεμένος kon_stantinos

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #581 στις: Ιουλίου 22, 2009, 04:45:47 pm »

Αποσυνδεδεμένος newone

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #582 στις: Ιουλίου 22, 2009, 04:47:53 pm »
καλησπέρα! εμένα περισσότερο με μπέρδεψε η παράγραφος για τα ΚΕΔΔΥ!!! πρώτη φορά αναφέρεται κάτι τέτοιο! έχω λοιπόν τις εξής απορίες:

α) η προϋπηρεσία στα ΚΕΔΔΥ μετράει και στη γενική και στην ειδική εκπαίδευση

β) όσοι εργάζονται στα ΚΕΔΔΥ παίρνουν το επίδομα ειδικής αγωγής

γ) θα μας πάρουν στην περιοχή προτίμησης μας ανάλογα με τα κενά που υπάρχουν σε σχολεία και σε ΚΕΔΔΥ; δηλαδή αν για παράδειγμα στην τρίτη μου επιλογή (που μπορεί να διαφέρει σε σχολείο - πχ α' αθηνών- και σε ΚΕΔΔΥ -πχ α' κορινθίας) υπάρχει κενό σε ΚΕΔΔΥ με παίρνουν εκεί? (μάλλον μπερδεμένα το έθεσα... :))

δ) και τελικά για να συντομεύω -αν ξεπεράσουμε τους ηθικούς ενδοιασμούς περί ικανότητας και γνώσης- εσείς θα δηλώσετε ΚΕΔΔΥ ή θα το παρακάμψετε????

Αποσυνδεδεμένος giorni

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #583 στις: Ιουλίου 22, 2009, 04:54:06 pm »

συγνώμη αλλά θα πάμε να δουλέψουμε σε σμεα, όπου δουλειά μας θα είναι να ασχοληθούμε με διάφορες περιπτώσεις και όχι μόνο με κωφά παιδιά. άρα τουλάχιστον ένα σεμινάριο (χωρις να λέω ότι βγάζει ειδικούς) είναι απαραίτητο νομίζω.

απόλυτα σωστό! αλλά έχουν όλοι την οικονομική δυνατότητα να παρακολουθήσουν ένα τέτοιο σεμινάριο; δεν θα μπορούσε σε κάθε παιδαγωγικό τμήμα των σχολών να υπάρχει κάτι ανάλογο;

Αποσυνδεδεμένος psira

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #584 στις: Ιουλίου 22, 2009, 05:07:21 pm »
Μόλις πήρε η κοπέλα μου τηλέφωνο στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση θεσσαλονίκης και ειπάν οτι δέχονται αιτήσεις και απο αυτούς που έχουν μόνο πτυχίο νοηματικής η Braille.

Αποσυνδεδεμένος vasp

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 60, ΠΕ 60.50
    • Προφίλ
« Απάντηση #585 στις: Ιουλίου 22, 2009, 05:08:39 pm »
Kαλησπέρα! Έχω μια απορία: στη χειρόγραφη αίτηση για αναπληρωτές ειδικής αναγραφόταν η επιτυχιά στον ΑΣΕΠ του 2009 και η σειρά στον πίνακα των αναπληρωτών γενικής αγωγής. Στο ηλεκτρονικό όμως(το οποίο και μου τύπωσαν) δεν αναγράφεται ο ΑΣΕΠ του 2009 αλλά μόνο ο ΑΣΕΠ του 2007 ??? ??? αν κάποιος μπορεί να μου πει αν στο δική του (τυπωμένη) αίτηση αναγράφεται ο ΑΣΕΠ του 2009 ας μου απαντήσει...

Αποσυνδεδεμένος sparos

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #586 στις: Ιουλίου 22, 2009, 05:16:43 pm »
σε κανεναν (τουλάχιστον στη διεύθυνση που πήγα εγώ) δεν εμφανίζεται ο Ασεπ του 2009

Αποσυνδεδεμένος vasp

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 60, ΠΕ 60.50
    • Προφίλ
« Απάντηση #587 στις: Ιουλίου 22, 2009, 05:18:41 pm »
σε κανεναν (τουλάχιστον στη διεύθυνση που πήγα εγώ) δεν εμφανίζεται ο Ασεπ του 2009
Σ' ευχαριστώ για την απάντηση.
Ευτυχώς γιατί νόμιζα πως είχε γίνει λάθος στην δική μου αίτηση ::)

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182797
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 741
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)