0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: giorni στις Ιουλίου 22, 2009, 02:59:20 pmΠαράθεση από: kon_stantinos στις Ιουλίου 22, 2009, 02:52:20 pmΣυγνώμη ρε παιδία μιας και δεν έχω καμία εμπειρία απο αναπληρωτές και ωρομίσθιους θέλω να καταλάβω κάτι. Έστω ότι ένα σχολείο ζητάει εκπαιδευτικό αλλά με απαραίτητη προυπόθεση την γνώση νοηματικής. Έστω λοιπόν έχουν εξαντληθεί οι πίνακες ειδικής αγωγής, άρα θα αναζήτησουν εκπαιδευτικούς απο τον γενικό πίνακα. Η ερώτηση μου είναι η εξής, εγώ φέτος που έκανα πρώτη φορά τα χαρτία μου σαν αναπληρωτής δεν μου ζήτησαν πτυχίο νοηματικής (αν είχα) και φαντάζομαι και στους υπόλοιπους. Άρα η επιλογή εκπαιδευτικού με γνώση νοηματικής απο τον γενικό πίνακα πως θα γίνει?Ακριβώς την ίδια απορία έχω κι εγώ.ακριβώς όπως μέχρι τώρα παίρνανε άτομα απο την γενική αγωγή να διδάξουν στην ειδική
Παράθεση από: kon_stantinos στις Ιουλίου 22, 2009, 02:52:20 pmΣυγνώμη ρε παιδία μιας και δεν έχω καμία εμπειρία απο αναπληρωτές και ωρομίσθιους θέλω να καταλάβω κάτι. Έστω ότι ένα σχολείο ζητάει εκπαιδευτικό αλλά με απαραίτητη προυπόθεση την γνώση νοηματικής. Έστω λοιπόν έχουν εξαντληθεί οι πίνακες ειδικής αγωγής, άρα θα αναζήτησουν εκπαιδευτικούς απο τον γενικό πίνακα. Η ερώτηση μου είναι η εξής, εγώ φέτος που έκανα πρώτη φορά τα χαρτία μου σαν αναπληρωτής δεν μου ζήτησαν πτυχίο νοηματικής (αν είχα) και φαντάζομαι και στους υπόλοιπους. Άρα η επιλογή εκπαιδευτικού με γνώση νοηματικής απο τον γενικό πίνακα πως θα γίνει?Ακριβώς την ίδια απορία έχω κι εγώ.
Συγνώμη ρε παιδία μιας και δεν έχω καμία εμπειρία απο αναπληρωτές και ωρομίσθιους θέλω να καταλάβω κάτι. Έστω ότι ένα σχολείο ζητάει εκπαιδευτικό αλλά με απαραίτητη προυπόθεση την γνώση νοηματικής. Έστω λοιπόν έχουν εξαντληθεί οι πίνακες ειδικής αγωγής, άρα θα αναζήτησουν εκπαιδευτικούς απο τον γενικό πίνακα. Η ερώτηση μου είναι η εξής, εγώ φέτος που έκανα πρώτη φορά τα χαρτία μου σαν αναπληρωτής δεν μου ζήτησαν πτυχίο νοηματικής (αν είχα) και φαντάζομαι και στους υπόλοιπους. Άρα η επιλογή εκπαιδευτικού με γνώση νοηματικής απο τον γενικό πίνακα πως θα γίνει?
Ναι αλλά πως θα γνωρίζουν ότι αυτός που θα διαλέξουν έχει πτυχίο νοηματικής αφού απο όσο γνωρίζω και όσο είδα απο τους πίνακες αναπληρωτών δεν γίνεται εκεί καμία νύξη για άτομα που κατέχουν τέτοιου είδους πτυχία. Άρα μια τρύπα στο νερόΠαράθεση από: michalis στις Ιουλίου 22, 2009, 04:05:13 pmΠαράθεση από: giorni στις Ιουλίου 22, 2009, 02:59:20 pmΠαράθεση από: kon_stantinos στις Ιουλίου 22, 2009, 02:52:20 pmΣυγνώμη ρε παιδία μιας και δεν έχω καμία εμπειρία απο αναπληρωτές και ωρομίσθιους θέλω να καταλάβω κάτι. Έστω ότι ένα σχολείο ζητάει εκπαιδευτικό αλλά με απαραίτητη προυπόθεση την γνώση νοηματικής. Έστω λοιπόν έχουν εξαντληθεί οι πίνακες ειδικής αγωγής, άρα θα αναζήτησουν εκπαιδευτικούς απο τον γενικό πίνακα. Η ερώτηση μου είναι η εξής, εγώ φέτος που έκανα πρώτη φορά τα χαρτία μου σαν αναπληρωτής δεν μου ζήτησαν πτυχίο νοηματικής (αν είχα) και φαντάζομαι και στους υπόλοιπους. Άρα η επιλογή εκπαιδευτικού με γνώση νοηματικής απο τον γενικό πίνακα πως θα γίνει?Ακριβώς την ίδια απορία έχω κι εγώ.ακριβώς όπως μέχρι τώρα παίρνανε άτομα απο την γενική αγωγή να διδάξουν στην ειδική
Και εμεις με πτυχία γνώση νοηματικής αλλα χωρίς σεμινάριο να μην μπορουμε να κανουμε αιτηση; Ελεος ..
Παράθεση από: βικυ23 στις Ιουλίου 22, 2009, 04:11:00 pmΚαι εμεις με πτυχία γνώση νοηματικής αλλα χωρίς σεμινάριο να μην μπορουμε να κανουμε αιτηση; Ελεος ..συγνώμη αλλά θα πάμε να δουλέψουμε σε σμεα, όπου δουλειά μας θα είναι να ασχοληθούμε με διάφορες περιπτώσεις και όχι μόνο με κωφά παιδιά. άρα τουλάχιστον ένα σεμινάριο (χωρις να λέω ότι βγάζει ειδικούς) είναι απαραίτητο νομίζω.
Μόλις πήρε η κοπέλα μου τηλέφωνο στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση θεσσαλονίκης και ειπάν οτι δέχονται αιτήσεις και απο αυτούς που έχουν μόνο πτυχίο νοηματικής η Braille.
σε κανεναν (τουλάχιστον στη διεύθυνση που πήγα εγώ) δεν εμφανίζεται ο Ασεπ του 2009