0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλά θα σας πω εγώ γιατί Γιατί ο νόμος λέει :3. Η κατάταξή των αναπληρωτών στους πίνακες γίνεται κατά κλάδο και ειδικότητακαι με βάση το σύνολο των μορίων που συγκεντρώνουν από τα μοριοδοτούμενακριτήρια, τα οποία καθορίζονται με απόφαση του Υπουργού Εθνικής Παιδείας καιΘρησκευμάτων (τίτλοι σπουδών, επιτυχία στο διαγωνισμό ΑΣΕΠ που διενεργείταιγια την ειδική αγωγή εκπαίδευση, προϋπηρεσία, οικογενειακή κατάσταση κ.α.). Μετην ίδια απόφαση καθορίζονται οι προϋποθέσεις, και η διαδικασία πρόσληψής τους.Στον πίνακα
Παράθεση από: physeye στις Αυγούστου 05, 2009, 09:37:21 pmΚαλά θα σας πω εγώ γιατί Γιατί ο νόμος λέει :3. Η κατάταξή των αναπληρωτών στους πίνακες γίνεται κατά κλάδο και ειδικότητακαι με βάση το σύνολο των μορίων που συγκεντρώνουν από τα μοριοδοτούμενακριτήρια, τα οποία καθορίζονται με απόφαση του Υπουργού Εθνικής Παιδείας καιΘρησκευμάτων (τίτλοι σπουδών, επιτυχία στο διαγωνισμό ΑΣΕΠ που διενεργείταιγια την ειδική αγωγή εκπαίδευση, προϋπηρεσία, οικογενειακή κατάσταση κ.α.). Μετην ίδια απόφαση καθορίζονται οι προϋποθέσεις, και η διαδικασία πρόσληψής τους.Στον πίνακα
ολες και ολοι μεσα!!!!!!παζαρι η ειδικη αγωγη!!!!!
Παράθεση από: resquer στις Αυγούστου 05, 2009, 10:10:28 pmΚαι οι Ρωσιδες μεσα;Έχετε πρόβλημα με τις ρωσίδες ?
Και οι Ρωσιδες μεσα;
Μην βιάζεστε ...φυσικά και ίσχυσε...επειδή ήταν πρώτη φορά και δεν είχαν ενιαία μέθοδο κατάταξης ίσχυσε μόνο για τους μεταπτυχιακούς.Τώρα έγινε ενιαίος τρόπος κατάταξης .Δηλαδή η περσυνή εγκύκλοιος που έλεγε αν έχεις μεταπτυχιακό παίζει ρόλο ο ΑΣΕΠ γενικής ενώ αν έχεις Σεμινάριο δεν παίζει ήταν ποιο σωστή?
Εγώ δυστηχώς έχω διοριστεί εδώ και χρόνια και θα το δείτε ότι αν δεν έχεις βύσμα να πάρεις τηλέφωνο δεν μπορείς να πάς στην ειδική όταν διοριστείς.