*

Αποστολέας Θέμα: Εγκύκλιος, πίνακες, προσλήψεις αναπληρωτών 2009-2010  (Αναγνώστηκε 237605 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ;;;;;;;;;;;

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ: Εγκύκλιος, πίνακες, προσλήψεις αναπληρωτών 2009-2010
« Απάντηση #770 στις: Αυγούστου 06, 2009, 07:10:56 am »
Δεν είμαι επιθετική μαζί σου είμαι με .....αυτούς που ασχολούνται ένα χρόνο τώρα με την ειδική ...και νομίζουν ότι ξέρουν τα πάντα.Δεν ξέρουν τους νόμους,δεν ξέρουν την λειτουργία του υπουργείου δεν ξέρουν πως γίνεται η κατάταξη.Το συμφέρον δεν τους αφήνει να δουν πέρα από την μύτη τους και έχουν και ύφος...Π και Α ...ΠΑ.Τι λέμε τώρα?Δουλεύουμε έναν χρόνο απο το πουθενά και μάλιστα σπίτι μας και οι άλλοι δεν πρέπει να μας περάσουν?Αντιλαμβάνομαι ότι κάποιοι έχουν προβλήματα να αντιμετωπίσουν αλλά το ίδιο εχουν και οι υπόλοιποι που βρίσκονται στην κατηγορία τους.όταν καποιος λέει ....θα ήθελα να αλλάξει αυτο ...στην ουσία λέει θα ήθελα να κατέβουν αυτοί κάτω από εμένα.Και αυτό είναι θεμιτό ,αν το πιστέυεις κυνήγησέ το και κέρδισε το  .... Όχι τηλέφωνα όμως...Αυτό δεν λέγεται διεκδίκηση ... λέγεται ρουσφέτι.Και μην το παίζεις και ειδήμων μετά.
χμμ εγώ δεν είμαι άνθρωπος εεε? 

??? ??? ??? ??? ??? πφ!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:04:10 »

Αποσυνδεδεμένος turtle

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #771 στις: Αυγούστου 06, 2009, 10:05:01 am »
Καλά  :D :D :D :D θα σας πω εγώ γιατί  ;D ;D ;D ;D
Γιατί ο νόμος λέει :

3. Η κατάταξή των αναπληρωτών στους πίνακες γίνεται κατά κλάδο και ειδικότητα
και με βάση το σύνολο των μορίων που συγκεντρώνουν από τα μοριοδοτούμενα
κριτήρια, τα οποία καθορίζονται με απόφαση του Υπουργού Εθνικής Παιδείας
και
Θρησκευμάτων (τίτλοι σπουδών, επιτυχία στο διαγωνισμό ΑΣΕΠ που διενεργείται
για την ειδική αγωγή εκπαίδευση
, προϋπηρεσία, οικογενειακή κατάσταση κ.α.). Με
την ίδια απόφαση καθορίζονται οι προϋποθέσεις, και η διαδικασία πρόσληψής τους.
Στον πίνακα

Αποσυνδεδεμένος turtle

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #772 στις: Αυγούστου 06, 2009, 10:11:25 am »
Maroulaki, πρόσεξε αυτό που λέει ο physcience σχετικά με την κατάταξη. Δεν μπορεί να σε περάσει κάποιος με μηδενική προυπηρεσία, επειδή έχει επιτυχία ΑΣΕΠ. Αυτό δεν υπάρχει πουθενά στην εγκύκλιο. Θα μπορούσε να σε περάσει κάποιος με μηδενική προυπηρεσία μόνο αν είχε και κάποιο άλλο από τα προσόντα που ορίζονται στην εγκύκλιο.

Αποσυνδεδεμένος panagopou

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #773 στις: Αυγούστου 06, 2009, 10:45:35 am »
καλημέρα σε όλους. physeye δυστυχως θα σε στεναχωρήσω, διότι διαβάζεις και ερμηνεύεις τα πράγματα σύμφωνα με το σχεδιο νόμου και όχι τον ίδιο το νόμο που ψηφίστηκε τον Οκτώβριο του 2008.Αυτα που γράφεις για την κατάταξη των υποψηφίων δεν ισχύουν. Ισχύουν αυτά που βρίσκονται στο κομμάτι λίγο πιο πάνω του turtle. ;όσον αφορά τον ασεπ ο νόμος γράφει "...διαγωνισμός διεξάγεται από τον ΑΣΕΠ, κατά σειρά επιτυχίας των εχόντων τα ειδικά τυπικά προσόντα των κλάδων εκπαιδευτικών ΕΑΕ ΠΕ 61, ΠΕ 71, ΠΕ 72, ΠΕ11.01 και όλων των κλάδων ΠΕ (Καθηγητών Δευτεροβάθμιας ΕΑΕ) όλων των ειδικοτήτων, με τον ισχύοντα κωδικό τους και προέκταση « .50»". Ισχύει για τους μόνιμους και λίγο πιο κάτω γράφει πως και για τους αναπληρωτες ισχύουν τα προσόντα τοποθέτησης των μόνιμων κλπ.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:04:10 »

Αποσυνδεδεμένος turtle

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #774 στις: Αυγούστου 06, 2009, 10:54:21 am »
καλημέρα σε όλους. physeye δυστυχως θα σε στεναχωρήσω, διότι διαβάζεις και ερμηνεύεις τα πράγματα σύμφωνα με το σχεδιο νόμου και όχι τον ίδιο το νόμο που ψηφίστηκε τον Οκτώβριο του 2008.Αυτα που γράφεις για την κατάταξη των υποψηφίων δεν ισχύουν. Ισχύουν αυτά που βρίσκονται στο κομμάτι λίγο πιο πάνω του turtle. ;όσον αφορά τον ασεπ ο νόμος γράφει "...διαγωνισμός διεξάγεται από τον ΑΣΕΠ, κατά σειρά επιτυχίας των εχόντων τα ειδικά τυπικά προσόντα των κλάδων εκπαιδευτικών ΕΑΕ ΠΕ 61, ΠΕ 71, ΠΕ 72, ΠΕ11.01 και όλων των κλάδων ΠΕ (Καθηγητών Δευτεροβάθμιας ΕΑΕ) όλων των ειδικοτήτων, με τον ισχύοντα κωδικό τους και προέκταση « .50»". Ισχύει για τους μόνιμους και λίγο πιο κάτω γράφει πως και για τους αναπληρωτες ισχύουν τα προσόντα τοποθέτησης των μόνιμων κλπ.

Δυστυχώς, όμως, ο νόμος είναι εντελώς ασαφής στο ζήτημα της κατάταξης. Το έχω αναφέρει και σε άλλος topic ότι άλλο πράγμα τα προσόντα και άλλο το ζήτημα των κριτηρίων κατάταξης των αναπληρωτών. Νομίζω ότι αν διαβάσεις με προσοχή όλο τον νόμο θα δεις ότι πουθενά δεν αναφέρεται ή δεν εξάγεται έστω το παραμικρό για την κατάταξη ανά κατηγορία. Κοιτάξτε το με προσοχή...

Αποσυνδεδεμένος panagopou

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #775 στις: Αυγούστου 06, 2009, 11:33:14 am »
turtle,συμφωνώ μαζί σου πως και ο νόμος είναι εντελώς ασαφής στο ζήτημα της κατάταξης. στον παλιοτερο νόμο κάποια στιγμή είχε βγει συμπληρωματικό υπουργικό έγγραφο που όριζε με περισσότερες λεπτομέρειες την κατάταξη των υποψηφίων και μιλώ για το 3194/2003 που συμπλήρωνε το νόμο όσον αφορά την κατάταξη. ίσως θα έπρεπε και τώρα να γίνει αυτό και να ξεκαθαριστούν πολλά....

Αποσυνδεδεμένος Υπατία

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ03
    • Προφίλ
« Απάντηση #776 στις: Αυγούστου 06, 2009, 03:21:31 pm »
Ποιός μπορεί να με βοηθήσει με μια πρόβλεψη; Είμαι μαθηματικός με 3,7 περίπου μόρια στην ειδική αγωγή, σεμινάριο 400 ωρών, braille και επιτυχία στον προηγούμενο ΑΣΕΠ (2007). Ας υποθέσουμε ότι δεν ισχύει η προυπηρεσία. Τι ελπίδες μου δίνετε για αναπλήρωση φέτος; (Και αν ισχύει επίσης). Ευχαριστώ για τυχόν απαντήσεις...

Αποσυνδεδεμένος PHYSCIENCE

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #777 στις: Αυγούστου 06, 2009, 03:38:55 pm »
Ποιός μπορεί να με βοηθήσει με μια πρόβλεψη; Είμαι μαθηματικός με 3,7 περίπου μόρια στην ειδική αγωγή, σεμινάριο 400 ωρών, braille και επιτυχία στον προηγούμενο ΑΣΕΠ (2007). Ας υποθέσουμε ότι δεν ισχύει η προυπηρεσία. Τι ελπίδες μου δίνετε για αναπλήρωση φέτος; (Και αν ισχύει επίσης). Ευχαριστώ για τυχόν απαντήσεις...
gekal ....μπορεις σε παρακαλώ να πάρεις το post και να το μεταφέρεις αλλού γιατί είσαι εκτός θέματος .Δεν θα ήθελα να παρεκτραπεί η συζήτηση .Αν θέλεις μπορείς να ανοίξεις θέμα προβλέψεων....όχι όμως εδώ....Το θέμα λέει ακριβώς ότι κανείς δεν μπορεί να σου πει ακόμα και αν ξέρεις σε ποια θέση είσαι ακόμα και αν αυτή είναι η πρώτη ! ! !Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Αν ανοίξεις αλλού θα σου απαντήσω....

Αποσυνδεδεμένος tttzzz

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02.50
    • Προφίλ
« Απάντηση #778 στις: Αυγούστου 06, 2009, 03:46:59 pm »
Να φύγετε κύριε να πάτε αλλού  :D :D :P
Αχ λίγες μέρες έλειψα αλλά το κάνατε το θαύμα σας πλάκα είχε  :)
Να σας ενημερώσω μόνο κι εγώ από πρώτο χέρι ότι τα παραδείγματα που έφερε ο physcience ισχύουν κ με το παραπάνω. Εγω πέρυσι βρέθηκα πολύ κοντά στην περιοχή μου ακριβώς επειδή προφανώς θέλοντας να βολέψουν κάποιους που στον πίνακα δεν είχαν καλή καταταξη ανοιξαν στη 2η φαση τις περισσοτερες θέσεις οπότε για να βολέψουν κάποιους κάτω από μένα πήρε κ μένα η μπάλα αλλά με τον καλύτερο τρόπο  ;D
Μόνο που φέτος επειδή δεν είναι κάθε μέρα Πασχαλιά μπορεί να συγκαταλέγομαι στο παράδειγμα με το κουτάκι.. ;)
Μην αφήνεις ό,τι σε τρώει να χορτάσει..

Αποσυνδεδεμένος PHYSCIENCE

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #779 στις: Αυγούστου 06, 2009, 04:02:38 pm »
Για να ξαναγυρίσουμε στο θέμα μας λοιπον θα σε στείλω ....ότι θέση και αν έχεις!!!!

Αποσυνδεδεμένος tttzzz

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02.50
    • Προφίλ
« Απάντηση #780 στις: Αυγούστου 06, 2009, 04:09:47 pm »
Πω πωω.. αν ήσουν διαχειριστής στο site θα είχαμε πρόβλημα  :D :D :P
Εγω πάντως ελπίζω ότι κάποιος θα υπάρχει πάλι κάτω από μένα που θα έχουμε τα ίδια γούστα κ θα πρέπει να βολευτεί   ;D
Ωστόσο αν είναι να βοηθήσεις, δημιούργησε καμία θέση εργασίας στις Σποράδες που μ αρέσουν πολύ. ΕΕ φανταστικέ psych??   :P
A και κάτι άλλο. Και στους ΠΕ02 έγινε το ίδιο πράγμα με τους πίνακες νοηματικής. Δεν άνοιξαν καμία θέση σε συγκεκριμένες περιοχές,πήραν τους πρώτους σε άσχετες περιοχές και ξαφνικά..τσουπ εμφανίστηκαν ανάγκες από τους πίνακες νοηματικής που οι τελευταίοι βγήκαν πρώτοι στη στροφή. Γι αυτό λέμε,με καλή θέληση όλα γίνονται. Αλλά όχι τη δική μας καλή θέληση  :P
Μην αφήνεις ό,τι σε τρώει να χορτάσει..

Αποσυνδεδεμένος maroulaki

• Πλήρες μέλος
  • εχω και εγω μαρουλι στο δοντι;;;;;
    • Προφίλ
« Απάντηση #781 στις: Αυγούστου 06, 2009, 04:12:18 pm »
Πω πωω.. αν ήσουν διαχειριστής στο site θα είχαμε πρόβλημα  :D :D :P
Εγω πάντως ελπίζω ότι κάποιος θα υπάρχει πάλι κάτω από μένα που θα έχουμε τα ίδια γούστα κ θα πρέπει να βολευτεί   ;D
Ωστόσο αν είναι να βοηθήσεις, δημιούργησε καμία θέση εργασίας στις Σποράδες που μ αρέσουν πολύ. ΕΕ φανταστικέ psych??   :P
A και κάτι άλλο. Και στους ΠΕ02 έγινε το ίδιο πράγμα με τους πίνακες νοηματικής. Δεν άνοιξαν καμία θέση σε συγκεκριμένες περιοχές,πήραν τους πρώτους σε άσχετες περιοχές και ξαφνικά..τσουπ εμφανίστηκαν ανάγκες από τους πίνακες νοηματικής που οι τελευταίοι βγήκαν πρώτοι στη στροφή. Γι αυτό λέμε,με καλή θέληση όλα γίνονται. Αλλά όχι τη δική μας καλή θέληση  :P

+++++++++++(κι ας ημουν κ εγω απο τις τυχερες που ποτιστηκαν κοντα σε αλλους...)
"....κ σου κουρσεύουν τη λαλιά κ ανάσα πια δεν έχεις...."

Αποσυνδεδεμένος eam

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #782 στις: Αυγούστου 06, 2009, 06:29:39 pm »
Λέγαμε ευτυχώς που έγινε ενιαίος ο πίνακας, γιατί πριν που ηταν ξεχωριστοί πίνακες  έκαναν οτι ήθελαν.Αλλα οπώς βλέπω απο τα πολυ ωραία παραδείγματα πάντα θα βρίσκουν ενα παραθυράκι!
Εγώ  ήμουν 6η την περασμένη χρονιά και εφτάσα στην 11η επιλογή μου και μια βδομάδα μετά (στην 2η φάση) είχε θέσεις πολυ πιο κόντα.Γι αυτο και φέτος αποφάσισα να κάνω την γλάστρα δίπλα στην tttzzz ή και το πιάτάκι ακόμα για να συγκρατώ τα νέρα απο το πότισμα!  ;)

Αποσυνδεδεμένος Υπατία

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ03
    • Προφίλ
« Απάντηση #783 στις: Αυγούστου 07, 2009, 11:29:08 am »
gekal ....μπορεις σε παρακαλώ να πάρεις το post και να το μεταφέρεις αλλού γιατί είσαι εκτός θέματος .Δεν θα ήθελα να παρεκτραπεί η συζήτηση .Αν θέλεις μπορείς να ανοίξεις θέμα προβλέψεων....όχι όμως εδώ....Το θέμα λέει ακριβώς ότι κανείς δεν μπορεί να σου πει ακόμα και αν ξέρεις σε ποια θέση είσαι ακόμα και αν αυτή είναι η πρώτη ! ! !Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Αν ανοίξεις αλλού θα σου απαντήσω....
Έχεις δίκιο συνάδελφε. Ήταν εκτός...ύλης το ερώτημα. Συγνώμη για το... φάουλ, αλλά καταλαβαίνετε έχουμε όλοι χτυπήσει κόκκινο. Από τότε που καταργήθηκαν ¨ανεπαισθήτως¨ τα αντικειμενικά κριτήρια και στον κλάδο μας (μιλάω γενικά για τους εκπαιδευτικούς) και οι συλλογικότητες, αν και απόλυτη αναγκαιότητα, έπαψαν να λειτουργούν για τα ¨εφ΄ω ετάχθησαν¨, όσοι προσπαθήσαμε να σώσουμε τουλάχιστον κάποιους πυρήνες αξιοπρέπειας που μας απέμειναν, βρεθήκαμε να τρέχουμε απ΄άκρη σ΄άκρη στην χώρα της φαιδρής πορτοκαλέας για να μαζεύουμε φασούλι το φασούλι τα πολύτιμα μοριάκια. Να καταβροχθίζουμε ταυτόχρονα παιδαγωγικές θεωρίες και ερωτήσεις κονσέρβα πολλαπλής επιλογής, να ασκούμαστε σε σχέδια μαθήματος επί χάρτου τα οποία ενίοτε ακριβοπληρώναμε στους εμπόρους. Να τρέχουμε στα σεμινάρια ειδικής του σαββατοκύριακου όταν μας ¨άνοιξαν¨και αυτό το παραθυράκι, κι αφού πρώτα μας είχαν στείλει γυμνούς ωρομίσθιους από τον πίνακα γενικής να εκπαιδεύσουμε τα παιδιά ενός άλλου θεού με μόνο όπλο τον πατριωτισμό μας. Να ελπίζουμε μετά από κάθε ¨επιτυχία¨ στον εκάστοτε ασεπ και να καταρρέουμε κάθε αύγουστοσεπτέμβριοοκτώβριο όταν η ελπίδα για αναπλήρωση πέταξε σε ποιο επιτήδεια ¨κλουβάκια¨ στημένα από άλλα πιο ¨έξυπνα¨ άτομα που είχαν μπάρμπα στην Κορώνη. Τα ίδια και χειρότερα φαίνεται και από τη συζήτηση εδώ ότι ισχύουν και στην ειδική αγωγή. Και αυτή η παρατήρηση είναι εντός θέματος και με αυτό κλείνω. Καλό κουράγιο σε όλους εύχομαι.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182765
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 773
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)