0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν είμαι επιθετική μαζί σου είμαι με .....αυτούς που ασχολούνται ένα χρόνο τώρα με την ειδική ...και νομίζουν ότι ξέρουν τα πάντα.Δεν ξέρουν τους νόμους,δεν ξέρουν την λειτουργία του υπουργείου δεν ξέρουν πως γίνεται η κατάταξη.Το συμφέρον δεν τους αφήνει να δουν πέρα από την μύτη τους και έχουν και ύφος...Π και Α ...ΠΑ.Τι λέμε τώρα?Δουλεύουμε έναν χρόνο απο το πουθενά και μάλιστα σπίτι μας και οι άλλοι δεν πρέπει να μας περάσουν?Αντιλαμβάνομαι ότι κάποιοι έχουν προβλήματα να αντιμετωπίσουν αλλά το ίδιο εχουν και οι υπόλοιποι που βρίσκονται στην κατηγορία τους.όταν καποιος λέει ....θα ήθελα να αλλάξει αυτο ...στην ουσία λέει θα ήθελα να κατέβουν αυτοί κάτω από εμένα.Και αυτό είναι θεμιτό ,αν το πιστέυεις κυνήγησέ το και κέρδισε το .... Όχι τηλέφωνα όμως...Αυτό δεν λέγεται διεκδίκηση ... λέγεται ρουσφέτι.Και μην το παίζεις και ειδήμων μετά.χμμ εγώ δεν είμαι άνθρωπος εεε?
Παράθεση από: physeye στις Αυγούστου 05, 2009, 09:37:21 pmΚαλά θα σας πω εγώ γιατί Γιατί ο νόμος λέει :3. Η κατάταξή των αναπληρωτών στους πίνακες γίνεται κατά κλάδο και ειδικότητακαι με βάση το σύνολο των μορίων που συγκεντρώνουν από τα μοριοδοτούμενακριτήρια, τα οποία καθορίζονται με απόφαση του Υπουργού Εθνικής Παιδείας καιΘρησκευμάτων (τίτλοι σπουδών, επιτυχία στο διαγωνισμό ΑΣΕΠ που διενεργείταιγια την ειδική αγωγή εκπαίδευση, προϋπηρεσία, οικογενειακή κατάσταση κ.α.). Μετην ίδια απόφαση καθορίζονται οι προϋποθέσεις, και η διαδικασία πρόσληψής τους.Στον πίνακα
Καλά θα σας πω εγώ γιατί Γιατί ο νόμος λέει :3. Η κατάταξή των αναπληρωτών στους πίνακες γίνεται κατά κλάδο και ειδικότητακαι με βάση το σύνολο των μορίων που συγκεντρώνουν από τα μοριοδοτούμενακριτήρια, τα οποία καθορίζονται με απόφαση του Υπουργού Εθνικής Παιδείας καιΘρησκευμάτων (τίτλοι σπουδών, επιτυχία στο διαγωνισμό ΑΣΕΠ που διενεργείταιγια την ειδική αγωγή εκπαίδευση, προϋπηρεσία, οικογενειακή κατάσταση κ.α.). Μετην ίδια απόφαση καθορίζονται οι προϋποθέσεις, και η διαδικασία πρόσληψής τους.Στον πίνακα
καλημέρα σε όλους. physeye δυστυχως θα σε στεναχωρήσω, διότι διαβάζεις και ερμηνεύεις τα πράγματα σύμφωνα με το σχεδιο νόμου και όχι τον ίδιο το νόμο που ψηφίστηκε τον Οκτώβριο του 2008.Αυτα που γράφεις για την κατάταξη των υποψηφίων δεν ισχύουν. Ισχύουν αυτά που βρίσκονται στο κομμάτι λίγο πιο πάνω του turtle. ;όσον αφορά τον ασεπ ο νόμος γράφει "...διαγωνισμός διεξάγεται από τον ΑΣΕΠ, κατά σειρά επιτυχίας των εχόντων τα ειδικά τυπικά προσόντα των κλάδων εκπαιδευτικών ΕΑΕ ΠΕ 61, ΠΕ 71, ΠΕ 72, ΠΕ11.01 και όλων των κλάδων ΠΕ (Καθηγητών Δευτεροβάθμιας ΕΑΕ) όλων των ειδικοτήτων, με τον ισχύοντα κωδικό τους και προέκταση « .50»". Ισχύει για τους μόνιμους και λίγο πιο κάτω γράφει πως και για τους αναπληρωτες ισχύουν τα προσόντα τοποθέτησης των μόνιμων κλπ.
Ποιός μπορεί να με βοηθήσει με μια πρόβλεψη; Είμαι μαθηματικός με 3,7 περίπου μόρια στην ειδική αγωγή, σεμινάριο 400 ωρών, braille και επιτυχία στον προηγούμενο ΑΣΕΠ (2007). Ας υποθέσουμε ότι δεν ισχύει η προυπηρεσία. Τι ελπίδες μου δίνετε για αναπλήρωση φέτος; (Και αν ισχύει επίσης). Ευχαριστώ για τυχόν απαντήσεις...
Πω πωω.. αν ήσουν διαχειριστής στο site θα είχαμε πρόβλημα Εγω πάντως ελπίζω ότι κάποιος θα υπάρχει πάλι κάτω από μένα που θα έχουμε τα ίδια γούστα κ θα πρέπει να βολευτεί Ωστόσο αν είναι να βοηθήσεις, δημιούργησε καμία θέση εργασίας στις Σποράδες που μ αρέσουν πολύ. ΕΕ φανταστικέ psych?? A και κάτι άλλο. Και στους ΠΕ02 έγινε το ίδιο πράγμα με τους πίνακες νοηματικής. Δεν άνοιξαν καμία θέση σε συγκεκριμένες περιοχές,πήραν τους πρώτους σε άσχετες περιοχές και ξαφνικά..τσουπ εμφανίστηκαν ανάγκες από τους πίνακες νοηματικής που οι τελευταίοι βγήκαν πρώτοι στη στροφή. Γι αυτό λέμε,με καλή θέληση όλα γίνονται. Αλλά όχι τη δική μας καλή θέληση
Παράθεση από: gekal στις Αυγούστου 06, 2009, 03:21:31 pmΠοιός μπορεί να με βοηθήσει με μια πρόβλεψη; Είμαι μαθηματικός με 3,7 περίπου μόρια στην ειδική αγωγή, σεμινάριο 400 ωρών, braille και επιτυχία στον προηγούμενο ΑΣΕΠ (2007). Ας υποθέσουμε ότι δεν ισχύει η προυπηρεσία. Τι ελπίδες μου δίνετε για αναπλήρωση φέτος; (Και αν ισχύει επίσης). Ευχαριστώ για τυχόν απαντήσεις...gekal ....μπορεις σε παρακαλώ να πάρεις το post και να το μεταφέρεις αλλού γιατί είσαι εκτός θέματος .Δεν θα ήθελα να παρεκτραπεί η συζήτηση .Αν θέλεις μπορείς να ανοίξεις θέμα προβλέψεων....όχι όμως εδώ....Το θέμα λέει ακριβώς ότι κανείς δεν μπορεί να σου πει ακόμα και αν ξέρεις σε ποια θέση είσαι ακόμα και αν αυτή είναι η πρώτη ! ! !Ευχαριστώ εκ των προτέρων.Αν ανοίξεις αλλού θα σου απαντήσω....